we zijn zeer goed bijgestaan en geholpen wat heeft bijgedragen aan een mooie dienst. dit is goed geweest bij het verwerken van het verlies en wordt zeer gewardeerd.
Ename is voor zover dit mogelijk is voor ons een prima uitvaart zorg geweest. Begeleiding en persoonlijke contact is prima verlopen. Mis alleen het stukje nazorg qua kosten en verloop ervan. Zouden ook na ongeveer twee weken nog na gebeld worden maar is tot nu toe niet gebeurd. Misschien een verbeterpuntje.
Wij zijn vol lof over het hele proces bij Ename. Op alle punten. In de eerste plaats over Selina die ons en de hele uitvaart perfect heeft begeleidt. Ze was warm , betrokken maar had de hele regie ook goed in handen, juist als je zelf toch onbekend bent met hoe een verlies van een dierbare te organiseren , is een goeie begeleiding essentieel. Ook de verschillende ruimtes hebben wij als intiem en warm ervaren. De muziek, de fotoslides ; alles kwam goed tot z’n recht. Na afloop hadden wij de Amsterdamse borrelplank , die was smaakvol evenals de drank en koffie. Ook hoe Selina het afscheid van de auto richting crematorium regelde , werd later vol lof door ook de genodigden besproken… Kortom , beter en mooier had het afscheid van onze geliefde vader niet kunnen zijn. Veel dank en Ename en Selina speciaal. Sasja Snijder
Wij hebben het zeer prettig ervaren hoe Ename (Chantal) ons begeleid heeft. We voelden ons ontzorgd en tijdens de dienst was ze onzichtbaar aanwezig. Wij hebben het als zeer prettig ervaren.
Jullie regelen alles omtrent de uitvaart Luisteren naar onze wensen Staan klaar voor de nabestaanden Dankzij jullie met name Ingrid is de uitvaart van mij innig geliefde man prachtig verlopen Onze dank hiervoor
Alles verliep goed en respect vol. Er was snel contact als dit nodig was. Op donderdag was mijn moeder overleden. Jammer was wel dat de kaarten pas maandag op de post konden. Dit was de week voor kerst. Hierdoor was de rouwpost toch vertraagt. Een aantal hebben de kaart pas de dag van de uitvaart gekregen en hierdoor helaas de uitvaart gemist.
Vanaf het eerste bezoek hadden wij al een goed gevoel. Voor alles wat wij wilden werd de tijd genomen om te bespreken of op te zoeken. Zoals de bloemen. Deze werden aangepast aan onze wensen. Ook de ceremonie is goed uitgelegd. Wij konden later digitaal onze eigen muziek en foto's invoeren en een eigen volgorde maken. Bij de rouwkaarten konden wij ook zelf aangeven hoe wij dit wilden met een foto erbij. En bij het ophalen van de kaarten wordt er alle tijd voor je genomen. De ceremonie was uitstekend verlopen, vooral het hemelen was erg mooi. Na afloop een goede verzorging van de hapjes en de drankjes zoals wij het wilden. Onze begeleidster Selina heeft het allemaal uitstekend gedaan. Heeft ook nog voor de crematie een aantal malen contact gezocht om te informeren of alles goed ging.
Alles was bespreekbaar en niets was Chantal, Anja en Aagje teveel
Ik waardevolle adviezen gekregen zodat ik mijn eigen mening kon vormen om de uitvaart te laten verlopen
Nadat de uitvaartbegeleider bij ons was geweest, hadden we nog veel vragen. We wisten niet wanneer we de drukproef van de rouwbrief zouden ontvangen. Hoe het ging met het versturen van de rouwkaarten. Wanneer de rouwkaarten beschikbaar waren. Hoe de muziek en PowerPoint presentatie bij het crematorium aangeleverd moest worden. We hebben veel zelf uit moeten zoeken. We zijn zeer tevreden over de medewerkers in Hoogland en zijn tevreden over de uitvaartbegeleider tijdens de crematie. Ook de telefonische bereikbaarheid laat te wensen over. Het duurt lang voordat er overgeschakeld wordt naar het keuze menu.
De gehele uitvaart verliep vlekkeloos
De uitvaartbegeleider was heel rustig en duidelijk in zijn uitleg. Hij kwam zelf met voorstellen om de uitvaart binnen het budget van de verzekering uit te voeren. Uiteindelijk heeft iedereen een goed gevoel overgehouden aan het mooie afscheid.
De voorbereiding op de uitvaart vond telefonisch plaats en verliep duidelijk en to-the-point. De uitvaart zelf was volledig naar wens. De uitvaartleidster had vanwege het beperkte aantal genodigden gekozen voor een kleine ruimte die warm en sfeervol was ingericht en ze heeft het door mij geschreven levensverhaal van mijn overleden zus heel mooi voorge-dragen. De sfeer was verder informeel en ook dat heb ik als heel prettig ervaren.
Ik heb de uitvaart van mijn broer als heel intiem en liefdevol ervaren.
Verplicht om jullie uitvaart te nemen en is 2x duurden dan andere uitvaartverzorgers Maar hebben een pakket en kunnen dus niet kiezen
De begeleiding tijdens deze moeilijke tijd was warm en professioneel. Alle ruimte voor ons verdriet om ons verlies. Mede dankzij de gastvrouw Helen hebben we een warm huiskamer gevoel ervaren.
Respect vol en keurig alles voor elkaar
Ik kan niet anders zeggen dat de uitvaart van mijn man prima is verzorgd. Goede begeleiding en dat is heel belangrijk.
Namens de familie wil ik iedereen bedanken maar Dennis in het bijzonder.
Marco Uyttewaal heeft mij heel goed geholpen bij de uitvaart. Het was heel kleinschalig, maar heel goed verzorgd
Wij hadden maar een ceremonie in klein verband. Het contact met de medewerker van Ename was heel persoonlijk
Goed verzorgd, goed contact. Goede klik en empathie. Heel fijn personeel. Alles goed geregeld. Ik kan echt alleen maar pluspunten benoemen. Ook daarna nog contact. Echt super!
prachtige uitvaart geheel naar wensen uitgevoerd met uitstekende service en communicatie
Het afscheid nemen op de lokatie van Ename in Amsterdam-Zuid alsmede de plechtigheid op Westgaarde waren van een integere kwaliteit, waardoor het geheel voor alle nabestaanden een prettige aangelegenheid was.
Fred Roeskestraat 91
1076 EC Amsterdam
Bij een overlijden zijn er voor nabestaanden al zorgen en verdriet genoeg. Wij zijn er om u te ontzorgen in deze moeilijke tijd. Ename Uitvaartzorg heeft alle faciliteiten om dag en nacht voor u klaar te staan en van dienst te zijn. Bekijk hieronder onze uitvaartcentra. Wij staan garant voor een persoonlijke en respectvolle uitvaart.