Laagdrempelige garage, ook sinds de uitbreiding de laatste tijd.
Vriendelijk en deskundige mensen
Staan altijd direct voor mij klaar en vervullen mijn wensen ten opzichten van mijn auto’s
Goed en vriendelijk geholpen!
Professionele en persoonlijke service!
Vakgarage Ter Maat is bij eenvoudige reparaties een heel goed alternatief voor de merk garage: vakbekwaam, vriendelijk, meedenkend, om de hoek en ook nog aantrekkelijk geprijsd. Wat wil je nog meer, ga er ook eens naar toe!
Ze zijn altijd vriendelijk en meedenkend. Het is voor mij heen en terug in totaal een uur rijden, maar dit is voor mij geen probleem. Ik weet dat dit een betrouwbare garage is!
Het werk aan mijn auto wordt altijd uitstekend uitgevoerd. Afspraken worden nagekomen. Duidelijk en transparant.
Goed geholpen
Zeer positief
Ik ben al jaren klant bij Ter Maat, ik word altijd prima geholpen, het personeel is deskundig en vriendelijk.
Eerlijk en goed advies. Correctief en preventief onderhoud goed en betaalbaar.
Altijd vriendelijk, no nonsense en prima werk.
Veel problemen gehad met de auto ( buiten hun schuld om ) door de kennis en de behulpzaamheid van het personeel is alles prima opgelost
super bedrijf vriendelijke mensen staan altijd voor je klaar
Bovenstaande is voor mij alles omvattend.
wij komen er al ruim 20 jaar, Wim is een vakman zo ook de medewerkers, altijd keurig en vakkundig geholpen.
Prima geholpen, kon snel langskomen voor een lamp wissel. Ondanks de drukte kon dit even tussendoor. Bedankt!
Bandenspanning was meerdere keren te laag bij 1 band. Na controle bleek de band lek in de band , nog dezelfde dag nieuwe banden besteld en gemonteerd. Bijrijders stoel moest er uit vanwege zieke hond, geen probleem dat doen we en slaan de stoel op tot deze weer geplaatst kan worden.
Ik heb mijn auto naar Vakgarage ter Maat gebracht om een storingsmelding te checken die tijdens onze vakantie was ontstaan. Ook merkte ik verminderd vermogen. Ondanks dat de klachten verdwenen waren heb ik voor de zekerheid de auto na laten kijken. Dit is zorgvuldig en uitgebreid gebeurt. Er is niets bijzonders gevonden. Ik heb een leenauto meegekregen, deze stond keurig voor mij klaar. De rekening volgde snel en viel mij mee! Ik ben heel tevreden met de geboden dienstverlening.
Hartelijk dank voor de review
De personen die daar werken zijn vakkundig. Over leggen als de reparatie te hoog wordt. Zijn beleefd en geweldig.
Super bedankt Nico, graag tot de volgende
Kundig personeel vriendelijke goede service
Bedankt voor de review Henk
Na melding olielampje ter Maat gebeld en kon gelijk terecht en probleem is inmiddels opgelost.
Bedankt voor de review
Prima garage ,doen alles in overleg en doen wat ze beloven..
Bedankt Henk voor deze mooie review
Molenweg 20 A
7055AV Heelweg
Auto's en klantenservice zitten in ons bloed! Al op vroege leeftijd begon Wim ter Maat in zijn vrije tijd aan auto's te sleutelen. Direct na zijn middelbare schooltijd trad hij in 1976 in dienst bij Mazda dealer te Kaat in Silvolde. In 1989 startte Wim ter Maat zijn eigen garage en dankzij een gestaag groeiende stroom aan klanten, werd in 1992 een nieuwe garage gebouwd op de huidige plek aan de Molenweg 20A te Heelweg. Blijvende kwaliteit met een goede prijs zorgen ervoor dat Auto ter Maat vaste klanten heeft uit heel Nederland, tot aan Vlieland toe! In de afgelopen jaren mocht Auto ter Maat veel zoekopdrachten invullen en ondertussen werden meer dan 1000 auto's afgeleverd! De oudste vaste klanten zijn al klant sinds de jaren 80. Heeft u interesse om uw autoreparatie bij ons onder te brengen en/of zoekt u een andere auto? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.