heel goed
Altijd goed geholpen maar de laatste keer bij de nieuwe tandarts had mijn dochter veel pijn omdat haar wang flink stuk was na een behandeling van een gaatje vullen. Haar wang/lip is 5 dagen dik geweest.
Uitstekende behandeling
Goed geholpen en goede open communicatie.
Geen klachten
Ik ben tevreden met mijn behandeling en de tandarts
Vriendelijke mensen. Goede behandelingen. Kijken met de klant naar de juiste behandeling. Enigste kant tekening: Er is veel personeel wisseling
Een en al aandacht voor mens én gebit
Het was goede ervaring met de tandarts dd
Vanaf dat ik hier naar de tandarts ga, geen grote problemen meer met mijn gebit. Ook het laten reinigen door de mondhygiëniste is hier buitengewoon goed.
Ik heb goede ervaring met TZC.
Helemaal top
Mijn ervaring bij de praktijk en de mondhygiëniste was deskundig en plezierig
In het verleden bij een ander, die was niet goed, deze is beter en nemen de tijd voor je.
Ik vind heel blij dat ik bij jullie ben! Goede behandeling.
Goede ervaring, altijd vriendelijk en bezorgd of de behandeling te dragen is.
Ik ben bij deze praktijk in twee duizend 14 voor het eerst weer geholpen, heb een heel traject door lopen tot dat ik mijn eerste gebit in mei 2017 met implantaten kreeg het heeft even geduurd voor ik daar aan gewend was maar mede door Koos die mij geholpen heeft om aan het gebit te wennen, in 2023 kreeg ik mijn derde gebit dat meteen niet lekker zat en ben daar regelmatig mee terug geweest en vorige week weer gepraat met een medewerker een goed gesprek gehad over het derde gebit ben er nog niet over uit wat ik ga doen ga nog een keer te praten daar over, het gebit wat ik elke dag in heb heb op het moment en dat perfect zit heeft Koos gemaakt.
Alles goed vraagt dingen en legt goed uit wat ie doen gaat
Ik word altijd correct en goed behandeld in uw praktijk.
Goede uitleg voor er wordt begonnen met de behandeling. De behandeling is rustig. De nabespreking is ook goed.
Rustig werd alles uitgelegd en tussendoor ook steeds gekeken of het nog goed ging.Alle spullen werden eerst getoond en verteld wat ze ermee zouden doen. Ook veel complimentjes en uitleg tussendoor.Veel aandacht voor patient. Contact tussen tandarts en assistent ook op normale manier. Echt samenwerken. De balie was ook zeer prettig. Niet mensen die je negeren en maar met elkaar bezig zijn.Goed geholpen en meegedacht over handige tijd voor afspraak.
Ik ben een tevreden patient met de behandelingen bij tzc streekhof
De dames aan de balie zijn altijd erg vriendelijk en beantwoorden vragen op een prettige manier. Geven duidelijk aan hoe mijn bezoek kan verlopen. Helaas had ik onlangs geen fijn gevolg van de opmerking van een van de baliemedewerksters. Zij gaf aan dat mijn wachttijd ongeveer 10 minuten zou zijn, voordat ik bij de tandtechnicus terecht kon. Uiteindelijk werd ik pas na een half uur geholpen. Dit, terwijl ik stipt op tijd was.
goede klantvriendelijke benadering en behandeling
Goede info, behandeling en zeer professioneel en stellen je op je gemak.