Ik vind de ontvangstruimte prettig en ruim, aardige balie medewerkers. Ik kwam met een vraag over een afgesleten kies, wat moet ik daarmee? Met het gesprek en advies was ik tevreden. Ik laat geen nieuwe kroon zetten, helemaal achter in mijn mond.
Ik hoef niet lang te wachten. In mijn ogen deskundige behandeling. Zeer vriendelijk personeel.
Wordt heel goed geholpen
Ben bij preventie assistente onder behandeling geweest, supergedelegeerden en informatief
Vriendelijk te woord gestaan. Ik was duidelijk op mijn gemak!
Vriendelijke medewerkers
Ik ben tevreden hoe mijn tandarts mijn helpt..
Ben misselijk en ze is ziek geworden door de behandeling
Ik ben altijd netjes en vakkundig geholpen.
Klantvriendelijk
Voor het eerst weer in jaren een praktijk gevonden waar je rustig en duidelijk word behandelt en je weet waar je aan toe bent. Zeer tevreden!
Sinds enkele jaren heb ik zelf mijn 2e kunstgebied met implantaten. Na een jaar gepruts en regelmatig bijwerken heb ik hem in een la gegooid en ben weer overgestapt op mijn oude die dan ook gemaakt is door een vakman. Dat bevalt prima. Over de jaarlijkse implantaat-controle ben ik wel tevreden.
Tandarts San Yau is degene die mij behandeld en een geweldig mens! Ook de prothesemaker Peter (en wijlen zijn voorganger) is (en was) zeer deskundig! De overigen waarschijnlijk ook wel, maar die heb ik (nog niet) meegemaakt.
je wordt altijd zeer professioneel geholpen
Heel vriendelijk personeel, dus ook aan de balie. Ze doen altijd hun best om een afspraak voor je te regelen. Alleen jammer dat er zo weinig personeel is en dat het daardoor vaak wisselt.
Vernieuwen van boven en onderframe gaat met de nodige problemen. Hiervoor al vele malen terug moeten komen. Dit mede als oorzaak dat er zeer beperkt een mondprotheticus aanwezig is en frame extern wordt gemaakt.
Deskundige artsen en super vriendelijke assistenten en baliepersoneel
Altijd zeer geod geholpen ,ook bij nood. Zeer goed.
Goed en meedenkend, het hele team. A1
ze zijn altijd erg vriendelijk
Heel fijn en zorgzaam
Nog nooit iets negatiefs meegemaakt hier. De uirleg van de behandeling is perfect en de behandelingen zijn altijd perfect uitgevoerd. Of je nu komt met kiespijn of implantaten laat plaatsen, je wordt altijd vriendelijk en met respect behandeld!
Prima ik ben dik tevreden
Keurig geholpen en altijd de mogelijkheid zowel mondhygiënist als tandarts direct na elkaar in te plannen.
Tandarts is heel vriendelijk.
Beste, Zojuist hebben wij elkaar telefonisch gesproken en zijn tot een oplossing gekomen. Met vriendelijke groet, TZC Streekhof
Originele beoordeling
Ik wou met de arts alleen advies inwinnen voor een implantaat en wat info om te kijken of hij me twijfels weg kon halen. Wat gewoon een vrijvblijvend Adviesgesprek had moeten zijn die nog geen 2 minuten in totaal heeft geduurd was ik meteen € 162,54 kwijt. Ze forceerde me om een foto te maken terwijl ik meerdere keren had gezegd dat ik alleen een gesprek wou. zelfs tijdens de foto meerdere keren aangegeven dat ik alleen een gesprek wou. ik was letterlijk met 5 minuten weer buiten en niks wijzer. en de week erna een rekening van € 162,54 Via mail alleen maar korte bijdehante opmerkingen. (zo kwam het in ieder geval over)