Voor mij de eerste keer in jullie praktijk. Goede en vriendelijke ontvangst.
Ik kom hier omdat mijn tandarts, mevr. Mensink, hier naar toe ging verhuizen. Zeer vriendelijke tandarts, zeer tevreden mee. De dames aan de telefoon vind ik minder vriendelijk. Bij het botte af soms. De wachtkamer is koel en kil. Tip: leg er iets te lezen neer. Ik zou zelf niet in deze praktijk blijven indien mevr. Mensink zou stoppen. Mijn positieve antwoorden betreffen dan ook de tandarts, niet de praktijk.
Ik ben tevreden
Mijn eigen vertrouwde tandarts al 27 jaar uitstekende zorg verkregen.
GOED
Ik heb zorgvuldige zorg gehad en ben prima bejegend
de ontvangst en behandeling zijn prima
Kom er al jaren, giede tandarts bij angst voir de tandarts
Tevreden
De tandarts heeft nog geen twee minuten in mijn mond gekeken en hij had haast. Bij mijn vorige tandarts werd er veel meer aandacht aan mijn tanden besteed en werd er ook meer gecommuniceerd . Mijn vorige mondhygiëniste sloot altijd af met polijsten van mijn tanden en dat bleef nu achterwege.
Over het algemeen ben ik zeer tevreden.
Positief
Prettige praktijk met (in principe) vaste behandelaar.
Zeer deskundig en zorgzaam geholpen met de laatste technieken. Uiterst bekwaam personeel.
Prettig en deskundig in de omgang en behandeling.
Vakwerk
Goede behandeling
Er werd goed uitleg gegeven over de toestand van mijn gebit
Goed, vriendelijk, snel klaar.
geen
vriendelijk en geduldig
Persoonlijk en adequaat
Vriendelijk geholpen. Ideaal eerst mondhygieniste en dan tandarts in een keer klaar.
Vriendelijk, meedenkend. De tandarts neemt de tijd voor een controle, geen haastwerk.
Goed en vriendelijk.
Kieftsbeeklaan 1