Al 20 jaar klant, eerst vanuit de oude lokatie. Gelukkig nooit geen acute problemen gehad. Alles gaat zoals gepland. Ga zo door heer Jurg.
Dik tevreden
Erg positief verrast door de professionaliteit, het meedenken en de uitvoering.
Ik was voor de eerste keer bij tandarts Alex omdat tandarts Charles is overleden, mijn ervadingen zijn zeer positief.
prima praktijk, wat ik vooral als zeer prettig ervaar is dat ik nooit hoeft te wachten, kan ook aan de tandarts (Michel) liggen maar loopt altijd precies op schema.
Altijd vriendelijk personeel. En in geval van nood word ik snel geholpen ! Heel fijn, je kunt op ze vertrouwen.
Nvt
Ik ga nu al een aantal jaren naar Millie (mondhygiëniste) en ik vind het nu helemaal prima om te doen. Ik was hier eerst heel bang voor. EN NU DUS NIET MEER. Bedankt voor de goede zorgen
Ik ben vroeger erg bang geweest bij de tandarts maar nu heb ik er geen last meer van. Ik word altijd goed geholpen en heb volle vertrouwen in mijn tandarts
Mijn ervaring met tandzorg Twente is heel goed, receptie, afspraken, wachtruimte zijn prima. Tandarts Mensink-Claes is geweldig, altijd vriendelijk, rustig en zeer toegankelijk. Ze luistert goed, legt alles uit en neemt op de een of andere manier angst weg. Zeer aan te bevelen!
Wordt serieus genomen
Vanaf Tandarts Vollenbrecht hier geplaatst kan er nog niet veel over kwijt na een eerste controle. Wel veel groter dan gewent.
Was een weerzien met met de assistente van onze vorige, overleden tandarts
Ik word altijd netjes geholpen. Behandelingen kundig uitgevoerd met uitleg.
Accurate behandeling.
de eerste indruk lijkt goed, maar is nog niet volledig te bepalen. ben pas 1x geweest
Ik heb alleen maar goede ervaringen met Michel Jurg!
Was de twede x dt ik bij jullie was voelde me gelijkopgaande mijn gemak en dat heb ik niet snel nou weet ik niet jan of ruben was waar ik door ben geholpen maar tot nu toe ben ik tevreden ook de assistente pluimpje ze stellen je zo op je gemak
Zeer goed!
Netjes. Denken met je mee. Geven goed advies
Ik zag er nogal tegen op. Ik had namelijk een geweldige tandarts en kwam onverwachts bij Tandzorg Twente terecht. Was ook nog nooit in het gebouw geweest en wist niet waar ik zijn moest. Zou mss handig zijn dat het ergens aangegeven zou staan. Of ik heb het door de spanning over het hoofd gezien.
Ben blij met mijn tandarts hij leg altijd uit wat hij gaat doen prima
Op tijd geholpen. Twee afspraken achter elkaar zonder te hoeven wachten. Efficiënt en vriendelijk. Precies zoals het hoort. Ik mis wat lectuur in de wachtkamer. Als je lang zou moeten wachten ligt er helemaal niets.
Professionele en fijne tandarts. Leuk met kinderen.
Goede en vriendelijke mensen, Mijn tandarts neemt ook altijd de tijd voor je gewoon prima.
Kieftsbeeklaan 1
7607 TA Almelo