jaarlijkse controle
Ik hen M Jurg als mijn tandarts, die is altijd rustig en vriendelijk. Ik heb als kind een nare ervaring met de tandarts die wij toen hadden en dat blijft je altijd bij. Mijn huidige tandarts heeft daar gelukkig veel begrip voor.
Uitstekende tandarts
Goed geïnformeerd en behandeld
Zie bovenstaande
Prima geholpen, ben zeer tevreden.
Ben zeer tevreden met Michel
Altijd vriendelijk en zeer kundig personeel
Zoals altijd: vakkundig, vriendelijk, respectvol
Mijn ervaring met Tandzorg Twente is gewoon goed. Je wordt prima geholpen
Altijd vrolijk en vriendelijk,goede uitleg,alles in overleg
Elk halfjaar laat ik me even controleren door Gert en Jet. Gert is lekker snel (tandarts), en Jet (mondhygienst) is heel klantvriendelijk, grondig en lief. Ze neemt echt de tijd met je om het gebit grondig te reinigen en om informatie te verzamelen als er bijzonderheden zijn geweest.
Ruim voldoende tot goed
Keurige ontvangst, op tijd geholpen met de afspraak en zeer duidelijk. Goed resultaat na de behandeling maar de prijzen zijn duur.
Vlot en goed geholpen, heb al jaren dezelfde tandarts en ben er zeer tevreden over.
Klein jaartje geleden overgestapt naar deze praktijk. Ben zeer tevreden. Iedereen super vriendelijk. Voor het eerst sinds jaren geen pijn ervaren bij het plaatsen van een kroon. Zo blij dat ik ben overgestapt.
Goede zorg, snelle behandeling!
Alleen maar positieve ervaring, met goede zorg voor het hele gezin.
Ik ben een angsthaas wat de tandarts betreft. Nu sinds een half jaar bij deze tandarts en mondhygiëniste. Ik ben superblij !! Geen angst meer, nog steeds wel beetje zenuwachtig.
We zijn erg goed geholpen door Millie,ze neemt de tijd,ze legt alles goed uit,ze is vriendelijk,en weet echt waar ze over praat. En zijn erg tevreden over het nu al behaalde resultaat.
Nooit geen klagen.
Lieve is meedenkend...geeft goede uitleg en tips Werkt perfectionistisch Een super aardige vrouw die haar voornaam eer aandoet....Lieve!!
Je wordt goed geholpen en naar je geluisterd. Maar voor een vervolg behandeling moet je erg lang wachten. Wortelkanaalbehandeling 1 1/2 maand vind ik lang
Je komt voor een probleem tanden er uit wordt er een plaatje gemaakt tot zo ver ging het redelijk goed. Maar ophalen in een plastic zakje geen uit leg laat staan proef passen dus thuis er zelf in proberen te krijgen wat niet zo maar ging na gemartel zit die er eindelijk in lang wekend voor de boeg . Ennnn dan begint het kokhalzen kan niet duidelijk meer praten dus gebeld voor afspraak nou daar moest dus best veel af en nog steeds niet goed :-(
Zijn altijd optijd. loopt bij mij nooit uit. Goed advies en kundige mensen
Kieftsbeeklaan 1
7607 TA Almelo