De tandarts heeft nog geen twee minuten in mijn mond gekeken en hij had haast. Bij mijn vorige tandarts werd er veel meer aandacht aan mijn tanden besteed en werd er ook meer gecommuniceerd . Mijn vorige mondhygiëniste sloot altijd af met polijsten van mijn tanden en dat bleef nu achterwege.
Over het algemeen ben ik zeer tevreden.
Positief
Prettige praktijk met (in principe) vaste behandelaar.
Zeer deskundig en zorgzaam geholpen met de laatste technieken. Uiterst bekwaam personeel.
Prettig en deskundig in de omgang en behandeling.
Vakwerk
Goede behandeling
Er werd goed uitleg gegeven over de toestand van mijn gebit
Goed, vriendelijk, snel klaar.
geen
vriendelijk en geduldig
Persoonlijk en adequaat
Vriendelijk geholpen. Ideaal eerst mondhygieniste en dan tandarts in een keer klaar.
Vriendelijk, meedenkend. De tandarts neemt de tijd voor een controle, geen haastwerk.
Goed en vriendelijk.
Een geweldige tandarts
Ik kwam aan bij de tandarts met een afgeknapte tand en gaf aan dat het misschien beter zou zijn om na een kaakchirurg te gaan dat het zo makkelijker eruit zou gaan. Na veel martelen en wroeten bleef er een wortel achter waardoor ik alsnog na de kaakchirurg moest. Nu na een aantal weken nog steeds last en pijn in mijn kaak enz. Was ook een hele jonge tandarts wat ik ook al niet fijn vond. Ik ben een mooie proefkonijn geweest. En dit heeft me geld en veel pijn gekost.
Kundig vriendelijk snel
Aardig goed werk
Zoal altijd prima behandeling bij tandarts Mensink
Altijd een goede ervaring, ik ben weer zeer vakkundig geholpen.
Zoals gebruikelijk.
Nu reeds 10 jaar klant, nog nooit problemen gehad tussen de halfjaarlijkse controles.
Professionele personeel.
Kieftsbeeklaan 1