Fijne tandarts die rekening houdt met angst voor de tandarts
De praktijk is goed bereikbaar. Afspraken maken gaat makkelijk en fijn dat je na de tijd nog een bevestiging krijgt. Bij tandarts Mensink kom ik wat jaar en altijd fijn hoe je wordt behandeld. Kundige tandarts.
Gaat wel okee.maar altijd wens ik meer personlijk te Kijkend naar mijn gezondheidstoestand
uitmuntend
Al jaren is Lieve Mensink onze tandarts, we zouden (liever) nooit meer anders willen!
Deze tandarts is zorgvuldig, duidelijk, geduldig en rustig. Ze neemt de tijd en luistert goed naar je klachten.
Werdt goed en vriendelijk ontvangen daar na mijn eerste bezoek sinds jaren bij een tandarts. Vriendelijke mensen. Wat wel wat beter kon is de aandacht voor angst voor een tandarts vandaar 4 sterren. Verder geen opmerkingen.
Vriendelijk, meedenkend en bereid tot luisteren.
Ben niet meer bang om naar de tandarts te gaan.
Milly is een deskundige en ervaren mondhygiëniste. Ze is begripvol. Christian even de snelle vliegende keep. Kordaat en correct. Twee toppers
De afspraken verlopen altijd soepel en met de juiste zorg
positief: vakkundige hulp, goede adviezen en behandeling, tandarts werkt heel goed op tijd, duidelijke instrukties en controles, top!! 1 aanbeveling: assistentes soms lang aan de telefoon, terwijl je jezelf wil aanmelden (jammer als de tandarts dan op je zit te wachten..)
De tandarts (Christian) is zeer vriendelijk en behulpzaam. Hij luistert naar de patiënt en bij behandeling legt hij alles uit wat hij gaat doen. Dit neemt de onrust weg en ik ga lachend de deur uit.
Uitstekende tandarts, vriendelijk, stelt de klant gerust. Vertelt bij elke handeling wat hij gaat doen. Geeft bij aanvullende behandelingen vooraf goed advies over hoe de behandeling wordt uitgevoerd, wat het te bereiken resultaat is en wat de kosten zijn. Werkt punctueel en is altijd op tijd.
Ik heb alleen met mijn tandarts te maken. De beoordeling betreft dan ook alleen zijn persoon.
De beste tandarts ooit. Altijd snel geholpen en ook altijd gezellig. Vroeger zag ik ertegenop op naar de tandarts te gaan, maar dat is nu niet meer zo. Heel erg fijn.
Ik heb nu een meedenkende tandarts. Die weet dat er mensen in de stoel zitten.
Altijd goede hulp. Kan niet beter.
Vriendelijke en vakkundige tandarts,alsmede ook de assistente,ook de mondhygiëniste Marieke
goede tandarts
Ondanks de angst voor de tandarts. Relax bij Ruben en marieke. Stellen je op gemak en zeggen wat ze doen
Heel goed
Snel en correct behandeld
In alle opzichten zijn wij uitermate tevreden. Wij zijn blij met onze tandarts en mondhygiëniste. Mijn man is in 2020 ook in deze praktijk gekomen en zijn gebit is enorm verbeterd. Wij wonen nu in Vaassen, maar denken er niet aan om naar een andere tandarts te gaan.
Kieftsbeeklaan 1
7607 TA Almelo