Klantvriendelijk

Er werd ruim de tijd genomen om me de beschikbare auto's te laten zien en een proefrit met diverse auto's te maken. Bij aflevering van de auto is er alle tijd genomen om me wegwijs te maken en alles uit te leggen. Ook naderhand is er tijd en ruimte voor mijn vragen.

Goede ervaringen

Vriendelijke mensen. Goede service.

Fijn, persoonlijk en volledig

Hele prettige ervaring bij Kreijne. Ik heb het contact als professioneel, eerlijk en betrokken ervaren, wat vanaf het eerste moment vertrouwen gaf. De persoonlijke aandacht, meedenken en advies hebben mij geholpen om de juiste keuze te maken. Daar kunnen een hoop autodealers nog wat van leren. Erg tevreden!

We zijn erg tevreden met dit bedrijf.

We hebben een mooie occasion bij jullie gekocht waar we heel blij mee zijn ,we zijn uitstekend geholpen en de verkoper dacht goed met ons mee wat de wensen waren. Dit is echt een super auto waar we heel tevreden over zijn. We hopen dat deze auto nog jaren bij ons mag blijven.

snel en vriendelijk geholpen, heldere afspraken.

Zonder aankondiging proefrit kunnen maken, netjes afgehandeld. Aflevering auto prima, genoeg tijd voor uitleg specifieke puntjes van het merk/type.

Gemoedelijk, professioneel, nauwkeurig, prettig!

Gemoedelijke sfeer, professioneel, nauwkeurig en heel prettig.

klantvriendelijk

Werd vriendelijk ontvangen met een kopje koffie. Na een ruime rondleiding tot een aankoop besloten. Bij aflevering werd de tijd genomen om de werking van alles uit te leggen. Zeker een aanrading waard.

Gewoon prima. Duidelijke communicatie en komen afspraken na!

Zoals aangegeven een prima autodealer, willen het graag goed doen voor de klant. Komen afspraken na.

Persoonlijk, professioneel en ouderwets klantvriendelijk

Bij het zoeken naar een nieuwe auto ben ik zeer klantvriendelijk geholpen. Geen schone schijn maar eerlijk- en openheid. Een bedrijf wat goed voelt om jaren klant bij te blijven.

een prima eerste ervaring met Kreijne Harderwijk

Bryan Brouwer heeft ons prima geholpen vanaf het 1e contact tot en met de overdracht van de mooie Mazda die we bij Kreijne hebben gekocht. Geen bla bla, gewoon een realistisch verhaal waarbij hij low profile aansluiting zocht bij onze wensen

gewoon goed

Kwamen eigenlijk binnen om een CX 30 te vergelijken met een Toyota Corolla Cross, verhaal gedaan werd gelijk proefrit aangeboden deze gemaakt zonder enige druk, wat een fijne auto de CX 30 alleen liep het anders, in de showroom stond een super mooie Mazda 3 uit 2019 het klopte helemaal kleur velgen enz enz dus dat moest hem worden, auto werd snel klaar gemaakt en netjes afgeleverd, Kreijne bied een behandeling aan van Cartec de Ceramic Coating hiervoor gekozen en dat maakt de auto nog mooier wij zijn er super blij mee bedankt team Kreijne

uitstekende service

Netjes en goed geholpen door Gerben bij de aanschaf van een Mazda CX-5

Super aardige mensen bij Kreijne. Je wordt duidelijk en eerlijk behandeld.

Top garage me aardige mensen die je duidelijk en eerlijk behandelen. Veel keus met mooie auto's. Je rijdt met je "nieuwe" auto weg met een nieuwe apk en een jaar garantie.

Goed begeleid en zorgvuldige uitleg!

Ontvangst hartelijk en het maken van de keuze goed onderbouwd. Prettige sfeer en niets werd opgedrongen.

Helemaal top

Fijne auto goede services

Het fijne bij Kreijne is afspraak is afspraak !

Mijn ervaring bij Mazda Kreijne is dat men consequent doet wat men afspreekt ,heel prettig contact met de mensen .

Degelijk en goed

Auto ingeruild, met een prima service en dienstverlening. Ook de gebruikte auto werd keurig afgeleverd, en afspraken werden nagekomen.

Klantgericht meedenken

Kortgeleden een Mazda CX5 gekocht. De wijze waarop dit is gegaan kan ik niet anders benoemen dan proactief klantgericht meedenkend. Complimenten hiervoor. Wij hebben dat als bijzonder goed ervaren!

Heel fijn en zeer prettig

Dank voor alles!

Zeer vriendelijke zaak met fijn personeel

Op zoek naar een tweedehandse auto kwam ik hier terecht. Direct een proefrit kunnen maken en goede uitleg gehad. De aflevering is soepel verlopen op het door mij gewenste moment, terwijl dit eigenlijk te snel was. Ben zelfs opgehaald vanaf het station. Kortom, Brian is een fijne, niet opdringerige verkoper die mij prima geholpen heeft.

Ze doen wat ze beloven.

Netjes en duidelijk

Vriendelijk geholpen

Met een fijn gevoel hier een auto gekocht!

Wij zijn via een advertentie op AutoTrack terecht gekomen bij Kreijne. Nadat ik gebeld had voor een proefrit stond de auto netjes de volgende ochtend gereed. Wij werden keurig geholpen door Gerben. Een fijne verkoper die goed meedacht en ons wel ook echt het gevoel gaf dat een auto kopen toch wel speciaal is!

Uitstekende service

In alle opzichten prima geholpen

Erg goede service en vriendelijk

De mensen die er werken zijn erg vriendelijk en professioneel. Ik kom hier graag weer terug voor een volgende auto.

Zuiderbreedte 8

3845 MC Harderwijk