Raul heeft mij zeer vriendelijk, vakkundig en geduldig geholpen.

Ik ben heel blij met mijn aankoop en kom zeker hier terug!

Een service- en klantgerichte ervaring bij Kreijne

In mijn zoektocht naar een nieuwe auto (hybride) kwam ik in contact met een jonge, maar ervaren verkoper. Na diverse contacten en proefritten - ook met een ander merk en bedrijf - heb ik moeten besluiten om te kiezen voor het andere merk. Onze keuze ligt niet aan verkoper Patrick Vos, hij heeft zijn best gedaan met een aantrekkelijke aanbieding voor ons en zijn bedrijf en beveel de lezers van harte aan om Kreijne en de verkoper(s) mee te nemen in uw keuzes voor een goede auto en service- en klantgericht handelen.

Zal auto Kreijne zeker aanbevelen

Ben zeer tevreden over auto Kreijne en zeer tevreden met de Suzuki ignis

De aankoop van de occasion zorgvuldig en vertrouwd.!

Bijhet aankoopproces van de occasion alle ruimte gehad om er over na te denken, vragen te stellen. Zelfs de gelegenheid gehad om twee keer een proefrit te maken. Uiterst vriendelijk geholpen en bij de aflevering verrast met een auto die stond de shinen in de verkoopruimte voorzien van een strik. Alle administratie bij het inruilen en het aanschaffen van de auto zorgvuldig en goed uitgevoerd.

Fijn geholpen

Prima geholpen

Wij hebben voor deze garage gekozen dat we het gevoel hebben gekregen om een goede keuze te kunnen maken zonder dat er snel een keuze moesten maken. In de wereld waar grote garage tegenwoordig alle dealers opkopen blijft dit denk ik een fijne garage waar je geen nummer bent.

Duidelijke en geduldige afhandeling.

Door prettig contact met goeie uitleg hebben we een mooie Suzuki Ignis gekocht. Afspraken zijn goed nagekomen.

Goed, duidelijke afspraken, nette aflevering

Tweedehands auto gekocht. Netjes afgeleverd met onderhoudsbeurt en APK

Top bedrijf

De complimenten aan Raul Bijl ondanks hij nog wat ervaring mist heeft hij ons fantastisch geholpen

Onze 1e suzuki gekocht, super fijn geholpen, bij aflevering alles uitgelegd gekregen, was voor ons echt een feestje. Wij zijn zeer tevreden klanten.

Kreijne een schoolvoorbeeld voor andere garage's

Kreijne Hoogland heeft ons een prima auto geleverd, precies wat op ons wensenlijstje staat. Na een zoektocht langs 6 andere garage's op een warme dag (dan hebben de meeste verkopers geen tijd en belangstelling voor vragen etc. ) zijn wij weer bij Kreijne geweest en prima geholpen. Om een goede vrijblijvende keuze te maken werd er geregeld dat er een uitgebreide proefrit gemaakt kon worden met 2 verschillende type Suzuki's uit 2 verschillende filialen , zodat wij zelf konden ervaren wat de verschillen waren, zoals men ons heeft voorgelicht. Heel gastvrij garage met uitstekende voorlichting en aflever service, waar bij verkopers relatie hoger staat als omzet maken. Wij zijn super tevreden en bevelen Kreijne aan bij andere.

Uitstekende garage met goede service

Perfect geholpen in mijn zoektocht naar een leuke auto. Er wordt uitgebreid de tijd genomen voor je & ook in de afhandeling bij het kopen van de auto wordt je goed geholpen. Ik zou deze garage iedereen aanbevelen. Ondanks dat het een stuk rijden voor mij is, blijf ik met mijn auto dan ook graag bij deze garage voor onderhoud.

Prima verkoper!

Ik werd goed ontvangen en prettig behandeld!

Erg prettig

Ik vond het een erg prettig proces om bij Kreijne Hoogland een (2e hands) auto te kopen. Vanaf het maken van een afspraak voor een proefrit tot aan de nazorg na de koop kan ik alleen maar erg positief zijn over de omgang met en deskundigheid van de medewerkers. Je voelt je gerespecteerd en eerlijk behandeld. Er wordt tijd voor je gemaakt en je vragen worden serieus genomen. Prettige sfeer. En de auto rijdt ook erg goed, dat is natuurlijk ook belangrijk ;) Enige verbeterpunt wat ik kan noemen is dat de documenten en communicatie over de email wat onduidelijkheden en soms ook wat glitches heeft (formatting/speciale karakters) . Niet dat ik daar echt last van heb gehad, maar staat wel wat slordig.

Prima aankoop en begeleiding afdeling verkoop

Wij moesten een andere auto kopen omdat mijn vrouw de Mazda 3 sedan door haar handicap nog slecht in en uit kon komen. Wij zijn uitstekend begeleid in de keuze van de nieue auto. Een nette inruilprijs gekregen en overgegaan tot aankoop. Ook de aflevering ging vriendelijk met alle uitleg etc. Wij zijn zeer content met de nieuwe auto en hoe wij door de medewerkers van Garage Kreijne Hoogland zijn geholpen.

Fijne en persoonlijke service

Bij aankomst zag ik meteen blije gezichten en kreeg ik een vriendelijk ontvangst. Heel erg fijn! Het ziet eruit alsof de mensen die hier werken, er werken met plezier. Uiteindelijk heb ik mijn Swift hier aangeschaft. Een fijne auto en een fijne dealer waar ik vertrouwen in heb. Bedankt!

Altijd behulpzaam

Wanneer je ook binnen komt … Personeel is altijd behulpzaam en vriendelijk. Daarnaast staat service hoog in het vaandel. Al vele jaren trouwe klant

Goede ontvangst en prettig te woord gestaan

We zijn vriendelijk ontvangen door de junior verkoper en prettig te woord gestaan, zonder dwingend te zijn. Onze vragen werden beantwoord, soms ondersteund door de seniorverkoper.

Professionals die geluk brengen

Heel simpel in hun communicatie, geen praatjes maar feiten, vriendelijk, eerlijk, professioneel.

Kreijne voelt als een betrouwbaar bedrijf dat geeft om je aankoop.

Al mijn vragen werden beantwoord, ook al waren sommige vragen misschien niet verwacht. Ik twijfelde over een paar zaken. Wanneer ik die twijfels neerlegde werd er een geïnformeerde reactie gegeven zonder daarbij te insinueren dat ik de aankoop moest doen. Er werd echt de tijd voor me genomen. Er werd niet aangedrongen en ik voelde me niet verplicht om een aankoop te doen. Ik vond het een erg prettige ervaring in zijn geheel.

Onze ervaring was uitstekend. Wij werden geholpen door de nieuwe verkoper Raul. Zijn enthousiasme en eerlijkheid stelden we zeer op prijs.

Al jaren lang fijne service!

Al jaren lang vaste klant bij Kreijne. Dit jaar een nieuwe occassion gekocht, waarbij de bumper beschadigd was. Het bedrijf had beloofd deze te vervangen voor aflevering, maar helaas kregen zij niet op tijd de juist bumper geleverd. We kregen onze auto mee en een maand later hebben ze keurig de auto opgehaald op mijn werk in Zeewolde en weer teruggebracht. Alles heel fijn geregeld en in goed overleg. Enorm bedankt!

Goede service met kundig en vriendelijk personeel

De Suzuki garage van Kreijne is een zeer prettige garage om in binnen te lopen. Zo hebben ze een goede service met kundig en vriendelijk personeel. Ook wordt er snel op vragen gereageerd per mail en zelfs op WhatsAp. Ik zou deze garage dan ook zeker aanraden!

Fantastisch autobedrijf!

Mijn Suzuki voor onderhoud bij Kreijne in Hoogland. Je bent en je voelt je welkom! Duidelijke uitleg over wat er moet gebeuren en wat er geadviseerd wordt om te doen, inclusief een kostenplaatje vooraf. Volgende onderhoudsbeurt weer bij Kreijne!

Zevenhuizerstraat 44

3828 BE Hoogland