Super behulpzaam

professioneel en vriendelijk!

Super ervaring, zulke winkels zijn er nog maar weinig

Aantal weken geleden een boxspring gekocht bij HBeds. Ben zelden zo goed geholpen door het personeel, mijn complimenten daarvoor! De levering was erg snel en mijn boxspring werd geplaatst door zeer vriendelijke en voorzichtige mannen. Deze zaak is zeker aan te raden, toppers!

Super blij met onze aankoop

Heel vriendelijk en kundig in de zaak geholpen. We hebben zo een perfect bed bij onze wensen gekocht. Contact voor levering ging heel soepel en waren flexibel naar ons werkrooster. De montage ging heel snel en netjes, ze namen netjes al het afval mee. En kregen nog helder uitleg en tips mee over onze nieuwe aankoop. Wij raden Huijer zeker aan!

Zeer tevreden met deze zaak!

Aandachtig en zeer vriendelijk geholpen door het personeel en mijn bestelling was snel binnen. Helemaal top!

Zeer goede kwaliteit voor een betaalbare prijs

Zeer goed geholpen door erg vriendelijk personeel. Het personeel heeft veel verstand van zaken. Bij bezorging werd het bed keurig in elkaar gezet en er werd goed advies gegeven over het onderhoud van de kussens en het matras! Kortom zeer tevreden!

Overzichtelijk, snel en prima service

Het is in 1 oogopslag duidelijk wat het aanbod is, hoe ik het juiste product kan selecteren en wat het kost. Producten werden snel geleverd door vriendelijk en behulpzaam personeel.

In een woord super.

Op aanraden van een kennis op bezoek geweest in de winkel. Vakkundig te woord gestaan onder het genot van een vers bakje koffie. Bed laten samenstellen naar onze wensen en advies van de verkoper. Bed is paar weken later geplaatst en afgesteld door twee vakkundige jongens. Het bed voldoet aan onze verwachtingen, super blij.

Super service en mooie kwaliteit

Mooie topper geleverd door HBeds. Fijne kwaliteit en top service. Bedankt!

Prima, goede service

Fijn geholpen

Fijn geholpen en meedenkend

Heel goed en vriendelijk behandeld.

Duidelijk en eerlijk geholpen. Vriendelijke verkoper bij wie je je op je gemak voelt. Top service.

Goede service!

Goed advies, keurige levering en montage!

Super vriendelijke mensen en behulpzaam en denken mee

Prima bed en goede service.

Na goed geholpen te zijn in de winkel bij het uitzoeken van een bed slapen we nu in een fijn bed. Bij de bezorging bleken er de verkeerde toppers geleverd, deze zijn inmiddels omgeruild.

Fijne matras - snooze, erg blij mee.

Top!

Goede aanbieding

Goede aanbieding en prettig contact

Goede uitleg

Zeer goede producten voor een betaalbare prijs

Hele lieve klantvriendelijk personeel. Ben blij dat ik hun adviezen gevolgd heb.

Weinig updates

Ik vind het jammer dat je niks te horen krijgt. Je betaalt een groot bedrag en vervolgens weet je niet wanneer de bestelling komt. Ik kreeg al vrij snel een mail of ik tevreden was met mijn bestelling en dat ze het product een jaar geleden bij mij hebben geïnstalleerd. Terwijl ik nog niks binnen had gekregen.

Zeker aan te raden!

Wij zijn zeer tevreden. De prijs was correct en transparant, zonder verborgen kosten. De afspraken werden nauwgezet nagekomen en de service was uitstekend. De levering verliep vlot en volgens de afspraken. Al met al een zeer positieve ervaring!”

Prima service vanaf bestelling tot bezorging.

Zowel via telefoon en email prima contact. Marktplaats heeft ons bij de juiste en voordeligste winkel gebracht. Levering in de afgesproken week en op de juiste tijd. Ron heeft dat prima gedaan inclusief advies over gebruik en onderhoud.

Uitvoering bestelling onvoldoende

Bij bezoek aan winkel in Gouda direct een 4-seiz donzen dekbed besteld en betaald. Na een week nog niets vernomen terwijl men spreekt van 3-5 werkdagen levering. Bij tel. navrag werd gemeld dat er na 4 dgn. geleverd zou worden. Na 7 dgn nog geen levering en wederom tel. contact gelegd en aangeven dat, wanneer er niet direct geleverd zou worden, ik mijn geld teruggestort wilde hebben. De volgende dag had ik eindelijk, na 2,5 weken, het dekbed in huis.

Perfectie

Ben super blij met mijn bed, slaapt heerlijk! Geen insomnia meer noch rugklachten.

Tot nu toe een goede en prettige communicatie

Werd in alle geduld te woord gestaan. Na een goede indruk te hebben gekregen een afspraak gemaakt om terug te worden gebeld , omdat wij ons nog even wat meer wilden oriënteren wat voor matrassen we uiteindelijk wilden aankopen. Bij het tweede belletje een goede offerte gekregen en akkoord gegeven.

Zeugstraat 76 a

2801 JD Gouda