Tot nu toe goed, maar moet mijn bestelling nog ontvangen

Tot nu toe goed, maar moet mijn bestelling nog ontvangen. Al met al aardige mensen

Het duurde meer dan een maand voordat mijn bestelling er was. Ik had niet perse haast, maar ik kreeg 0 updates over de status van mijn bestelling. Ik moest er 3 keer achteraan bellen. In deze tijd dat je vrij makkelijk kan worden opgelicht neppe webshops is dit absolute not done. Uiteindelijk heeft iemand van hbeds mij te woord gestaan en excuses aangeboden, hun webshop verbeterd en mij een gratis kussen gestuurd, dus ik ben nu weer helemaal tevreden. Overal worden wel eens fouten gemaakt. Het gaat er vooral om hoe je het oplost. De latte bodems die ik had besteld zijn trouwens ook helemaal prima.

Fijne mensen goed geholpen

Het nieuwe bed .oet geplaatst worden, kan miet wachten, ben benieuwd :)

uitstekend

Uitstekend gesprek met professionele verkoopadviseur.

Prima!

Zojuist geleverd en tot nu toe heel tevreden.

Kundig geholpen

Persoonlijk advies en er wordt echt de tijd voor je genomen. Zeer blij met de goede service.

Topservice

In de winkel zijn we goed geholpen om een passend bed te vinden. Het bed is snel geleverd en in elkaar gezet. Zeker een aanrader!

Goed, vriendelijk en goedkoop

Goede service en ze maken hun belofte waar. Ergens anders goedkoper kom dan nog eens terug. Super

Goed geholpen, nette service met bezorgen. Matrassen moeten we nog uitproberen.

Ik slaap weer heel erg fijn

Prima zaak, goed advies en heel netjes afgeleverd en gemonteerd. Ik ben heel tevreden.

Top,geregeld

Vriendelijke mensen met kennis van zaken en prijstechnisch goed geregeld

Excellente service, heel behulpzaam.

Ben blij met de excellente service en goede uitleg daar !

Prima advies en service

Na 10 jaar weer een goede service van Huijer. Gedegen advies en vrolijke service, ook bij het naar zolder brengen van ons nieuwe BK Geltex Dreamer matras. Aanrader

Erg vriendelijk, mooie producten. Komen alle afspraken netjes na. Top!!

Snel, keurig gewerkt en resultaat mooi

Uitstekend Keurige en beleefde heren

Vakkundig geholpen voor een mooie prijs

Duidelijke uitleg Vriendelijke mensen Mooie prijs

Fantastisch

Super snel bezorgd en gemonteerd. Slaap als een roosje.

Heel fijn bed

Geen rugklachten meer sinds m-line topper

Prima prijs/kwaliteit

We hebben voor de beste prijs een topmatras bij Huijer gevonden.

Prima. Matrassen keurig boven afgeleverd en oude naar br eneden gebracht

Top (Topper en Bed)

Goed advies, fijne service, kortom een aanrader om hier te gaan kijken!

Hele goede en snelle service!

Heel vriendelijk en zeer behulpzaam

Klantvriendelijk, geleverd en gemonteerd zoals afgesproken.

Wij hebben een auping boxspring bij jullie gekocht en deze bevalt heel goed. Heel fijn gehlopen in de winkel in Gouda. Hij was op tijd binnen, maar mocht, vanwege een verbouwing bij o s, nog even in opslag blijven bij jullie. Het leveren en monteren ging snel en netjes.

Prima bed voor een mooie prijs

Een mooie pullman bosspring.. De aankoop via de site gedaan. Ik had wat vragen via de mail gesteld en deze werden snel beantwoord..

Toppers! en dan niet die bovenop je matras liggen.

Goede prijs,netjes in elkaar gezet, en alles schoon achtergelaten. Toppers, dus,levering had sneller gemogen maar dat is de fabrikant meer aan te rekenen. Ook toen 1 van de matrassen voor een zachter exemplaar moest worden omgeruild, na een periode erop geslapen te hebben,werd dat snel geregeld. Aanbevolen en doorgeven aan bekenden die op zoek zijn naar een ander matras (bed).

Zeugstraat 76 a

2801 JD Gouda