Prettig en goed geholpen

Vriendelijke verkoopster die ons snel en goed heeft geholpen met het maken van onze keuzes. We wisten al goed wat we wilden, maar hadden toch nog wat vragen. Levering en montage ging ook volgens afspraak en netjes.

Snelle service en topkwaliteit bedden

Levertijd was sneller dan verwacht en de kwaliteit zoals beloofd!

Professioneel en zeer behulpzaam

Zeer behulpzaam en professioneel in de begeleiding voor een juiste besmeurd. Ik zou Hbeds dan ook zeer aanbevelen aan andere consumenten die nadenken over een nieuw bed.

Slapen zonder zorgen!

Zo vaak koop je geen nieuw bed en als je dat wel doet, wil je gewoon geholpen worden zoals bij Hbeds. De communicatie was echt goed, vanaf moment 1 wist ik waar ik aan toe was, de vragen werden beantwoord en er werd met mij mee gedacht. De levering is snel gegaan en er werd accuraat gecommuniceerd over de vervolgstappen. Bij dergelijke aankopen is het gewoonweg fijn als de details helder zijn en je weet wat je kunt verwachten. Kortom: goede kwaliteit en fijne service, precies wat je nodig hebt!

Goede service en advies

Op advies van de werknemers een bed/matras besteld voor mijn nekklachten. Na een aantal dagen merkte ik al vermindering van pijn s’ochtends. Ik ben erg tevreden!

Aandachtig en goed geholpen

Zelden ben ik zo goed geholpen in een winkel als deze. Brandon nam alle tijd en aandacht voor mij. Zeker aan te raden!

Fantastische service!

Ik werd goed geholpen met mijn zoektocht naar een ideaal bed. Service was goed en ik ben blij met mijn keuze!

Goed geholpen, erg tevreden!

Erg blij met mijn nieuwe bed. Goede service en top kwaliteit!

Doen wat ze beloven

Mooie producten met een goede prijs/kwaliteit.

De beste Kwaliteit en uitstekende service

Nadat ik een boxspring heb afgenomen bij HBEDS zou ik niet snel meer kiezen voor een andere bedspecialist!

Uitstekende service en ruim aanbod!

Veel verschillende keuzes en duidelijk advies.

Geweldig service

Onze Auping tone bevalt uitstekend en elke avond is het weer een feestje om erin te kruipen!

Netjes en snel

Als een zeer positieve ervaring. Tevreden klant.

Goede klantenservice

Werd gelijk geholpen met mijn vragen. Bed slaapt lekker nu. Bedankt Brandon!

Uitmuntend

Tristan heeft mij goed geholpen! Aanrader.

Prima plaatsing na verlate levering

Een tijdje moeten wachten omwille van de levering naar België , maar ddie verliep professioneel en was prima

Fijn en goed contact. Goede levertijd. Prachtig bed en in elkaar gezet door geweldig en aardig personeel. Mijn volgende bed weer bij dit bedrijf kopen.

Goed en snel geholpen, top!

Na een lange zoektocht uitieindelijk hier terrecht gekomen. Na advies gekregen te hebben, uiteindelijk een bed gekocht. Ik slaap weer heerlijk, bedankt!

Klantvriendelijk, behulpzaam, goede prijzen en erg duidelijk! Een bed kopen was nog nooit zo makkelijk!

super blij met ons nieuwe bed!

wij hebben een bed van hotel chique gekocht bij huijer beds, nadat wij advies op maat hebben gekregen in de zaak hebben wij ons droombed kunnen vinden. erg vriendelijk en betrokken personeel om onze droom slaapkamer waar te kunnen maken! zeker een aanrader

Klantgericht!

Goede service voor prima prijs. Doen wat ze zeggen.

Prima bed, goed geïnstalleerd,

Digitaal aangekocht, goed advies en gratis met zorg gebracht en geïnstalleerd.

excellent fast and efficient service

I bought a mattress, a sommelier, and a mattress cover, everything was of excellent quality, and at the best price, the employee service was fast and efficient, they installed my mattress quickly.

• ¿Nos recomendarías?

Correcte levering en goede montage

Het bed wat we besteld hebben is door HBets goed geleverd en gemonteerd. Vooral de prijs was doorslag gevend om de aankoop bij HBets te doen. We hadden achteraf wat vragen of er kleurverschil in het spul zat, toen merkte we wel dat de sfeer wat omsloeg. Later bleek het "kleurverschil" te zitten in dat de om bouw en de kastjes niet hetzelfde materiaal waren.

Uitstekende winkel.

Ons bed werd keurig volgens afspraak geleverd en keurig geplaatst. Wij zijn zeer tevreden hoe alles verlopen is.

Zeugstraat 76 a

2801 JD Gouda