Geweldige service

Een Tempur en een dekbed van Vandyk. Allebei top kwaliteit en super goeie adviezen van Huijer. En een vriendelijke prijs, top service!

Alles op tijd geleverd top bedrijf

Alles optijd geleverd, top bedrijf en geïnstalleerd super bij mee

Prima geholpen en geadviseerd welk matras voor mij het beste is.

De spullen zijn nog niet geleverd, dus het is de praktijk moet leren of alles ook werkelijk goed uitpakt.

Goed geholpen

Contact gehad met Brandon. Ik twijfelde met de lengte van het bed, bed ombouw en welke elektrische spiraabodems ik moest kiezen. Hij heeft me heel goed geholpen en gezegd waar ik allemaal rekening mee moest houden. Ik hou ervan dat hij eerlijk, vriendelijk en behulpzaam was en zeker geen verkooppraatje. Prijzen liggen ook een stuk lager bij deze firma. De twijfels waren weg en heb gelijk een auping bed gekocht met elektrische spiraalbodems.

Prima!

Ik krijg het matras over 2,5 weken

Goede aanbiedingen

Alleen ervaring met de aankoop moet nog geleverd worden

Zeugstraat 76 a

2801 JD Gouda