Netjes afgeleverd.

Eén opmerking. Aflevering met één dag vertraagd, kan natuurlijk gebeuren, maar ik ontving voor de volgende dag geen bloktijd meer. Voor de zekerheid maar een briefje op voordeur geplakt dat levering daar kan plaatsvinden.

Niet van toepassing!

Niet van toepassing!

Netjes

Heel netjes afgeleverd bij de buren.

Ben erg blij mee

Snelle levering toppie

Ontvangen

Mijn eccus maar we het pakket toch ontvangen.

Perfecte service v/d chauffeur!!

Uitermate correcte afhandeling, nog nooit zo meegemaakt!!

Vroeger bezorgd op de goede plek.

Gewoon fijn en correct.

Keurig afgeleverd

Bezorger heeft mij gebeld i.v.m. pakket van 25 kg, ben deze opgehaald bij de lift, misschien handig om de bezorger een steekwagen mee te geven.

Perfect afgeleverd !!!

Nvt

Perfect afgeleverd !!!

Nvt

Heel goed

In het bezorgingstijdvak van de 2 uur is het pakket netjes voor de huisdeur bezorgd (flat 6 hoog met lift). Andere bezorgdiensten "dumpen" vaak de pakketten in de centrale hal. Vriendelijke bezorger. Hartelijk dank

Netjes op tijd

Het pakketje kwam netjes op de afgesproken datum, zelfs twee uur eerder dan de tijd die was opgegeven in de mail. Enige wat ik jammer vond is dat het doosje niet bij de buren of het afhaalpunt was afgeleverd zoals ik had gevraagd, maar in de papierbak. De bezorger had gelukkig wel netjes een briefje in de brievenbus gedaan met de melding dat het pakje daarin zat dus dat is dan weer een pluspunt. Verder niks op aan te merken.

Mooi op tijd

Gelukkig op tijd bezorgd

Super snel.

Super snel bezorgd. Heel vriendelijke bezorger. Ben heel blij met jullie dienst verlening. Zo snel en met deze drukke tijd bijzonder.

Bezorging

De bezorg tijden kunnen wel wat beter gecommuniceerd naar de klant wand eerst komen ze tussen 12-5uur en dan komen ze in eens tussen 10-12maar dan word het toch weer wat later dus als het kan daar wat duidelijker in zijn met vriendelijke groet Ria aalders

Ongevraagd open en bloot in portiek achtergelaten

Zonder mijn impliciete noch expliciete goedkeuring zijn de dozen in het portiek achtergelaten omdat ik niet thuis was. Bovendien zaten er flinke deuken en scheuren en de dozen, ondanks de zeer duidelijke melding ‘breekbaar’ op de buitenkant (gelukkig was de inhoud zeer grondig beschermd en is het goed afgelopen).

Zeer goed.

Alles zeer mooi op tijd bezorgt.

Goede service maar............

Pakket stond bij de deur

Dank

Dank voor de goede aflevering in deze drukke kerstperiode.

Wat een Service! Brengt het ook netjes naar boven. Toppie!

Dit was de 1e keer dat dit bedrijf bij mij iets moest afleveren. Je moet dan altijd maar afwachten hoe dat gaat, en of het uberhaubt geleverd wordt. Netjes ook naar boven gebracht. Klasse, wat een service! Dank jullie wel hiervoor.

Zeer vriendelijke bezorger.

Keurig op tijd geleverd tot in de gang. Met een glimlach

Slim om pakket even in veranda te leggen

Goed dat de bezorger het pakket veilig in de veranda gelegd heeft. Hoef ik niet apart weer naar een ophaalpunt om het pakket op te halen. Keurig.

Complimenten voor de bezorger, SUPER GEDAAN!!!

UITGEVOERD ZOALS VERZOCHT! GEWELDIG.

Prima ervaring en zeer snelle levering. Wel zou het handig zijn om als het een keer niet zou lukken om te kunnen ontvangen dat dat vooraf kan worden doorgegeven zodat meteen een andere afspraak zou kunnen worden gemaakt met het regiokantoor (bespaart jullie de rit als de eerste aanbieding niet lukt).

Jammer dat niet alles geleverd is

Er zouden twee pakketten geleverd worden maar de chauffeur had er maar 1 in zijn bus. Hoop dat morgen het andere pakket geleverd wordt. Wel lastig want dan moet ik wel weer thuis zijn

Nijverheidstraat 2 d

4143 HM Leerdam