Stipt op tijd in goede orde ontvangen

Zeer vriendelijke bezorger. Het geleverde in goede orde ontvangen. Levering stipt op tijd.

Was wat bezorgd over de slechte recensies op Trustpilot en ben blij te melden dat mijn pakket keurig is bezorgd op 8 hoog aan mn voordeur door een vriendelijk lachende bezorger. Zo fijn dat hij het niet in de aankomsthal heeft gezet maar persoonlijk boven heeft gebracht want dat komt niet zo vaak voor tegenwoordig. Complimenten!

Goed gedaan.

Zeker aan te raden!!! Simon

Pakket netjes afgeleverd!

We hadden gevraagd, via een briefje op de deur, of de chauffeur het pakket achter de woning wilde plaatsen. Bij thuiskomst was het briefje met instructies weg maar het pakket stond netjes achter de woning. Bedankt voor de goede service!!

Niks op aan te merken.

Zie boven.

Keurig afgeleverd

Pakketen keuring afgeleverd geen uitloop in bezorgtijden en heel en netjes.

Pakket ontvangen van de buren

Had eerder al gestuurd. De buurman had de pakket meegenomen en heeft het voor mij gebracht. Bedankt

Minpunt voor online tracking

Vanaf ochtend 8 uur tot middag 17 uur gewacht voor pick-up Parcel. Online tracking geen updates niks, klantenservice is niet telefonisch bereikbaar. Gelukkig pakket nog wel opgehaald maar pas avonds laat om 21:30 maar ook geen kennisgeving dat het zo laat zou zijn. Nee ben hier niet blij mee.

Super snel en netjes afgeleverd

Perfect bezorgd en netjes door chauffeur geregeld

Keurig afgeleverd

Pakketen keurig afgeleverd geen uitloop in bezorgtijden en heel en netjes.

Prima bezorging

Het was even zoeken naar het pakket Het mocht neergezet worden van mij Het was alleen op een andere plek neergezet dan dat ik had aangegeven Maar het stond goed uit het zicht vanaf de weg Top

perfect geleverd

netjes geleverd op de dag dat ik door had gekregen. Hele aardige vrouw. Zeker een aanrader.

Op tijd en vriendelijke bezorger.

Had er een beetje een hard hoofd in na het lezen van de recensies,maar niets op aan te merken. Tijdvak tussen 13.04 en 15.04 en hij was er om 14.54. Dus voor mij een dikke prima! Vriendelijke bezorger en zette 3 dozen van Vida xl (zwaar) voor mij in de gang!

Toppertje

Geen updates, geen communicatie mogelijk

Vanaf vanochtend geen updates meer ontvangen over hoe laat de chauffeur vandaag komt. Geen communicatie mogelijk met dit bedrijf. Slechts een antwoord apparaat. Er worden hier plotseling héle positieve recenties geschreven, deze zijn fake . Trap er niet in!

nep bedrijf

Hoe is het mogelijk dat eenbedrijf dat hier op 7 april ineens zoveel positieve recenties krijgt, terwijl ze in werkelijkheid hun afspraken niet nakomen? Echt geen contact mee te krijgen, niet per telefoon, niet per mail. Weken wacht ik al op een pakketje, waar het nu is? Geen idee. Absoluut geen aanrader dit bedrijf. Is echt een nep bedrijf

komen geen enkele afspraak na.

Al lange tijd blijkt er een pakketje naar mij op weg te zijn. De afzender vroeg me waarom ik niet bedankt had, ik zei omdat ik niks heb ontvangen. Blijkt het pakket zogenaamd bezorgd te zijn maar was er niemand thuis, terwijl we er wel waren. Toen een nieuwe afspraak gemaakt, maar op die dag geen bezorging. In de status bleek dat de zending vertraagd was. Verwacht bezorg moment was de volgende dag. Helaas geen pakket. Nieuw bezorg moment weer een dag later. Weer niks ontvangen. En zo nog een paar dagen. Als laatste vanochtend, maar helaas weer geen packs. Wat een droef bedrijf is dit. Je krijgt geen bericht dat je wat gaat ontvangen, geen melding dat ze niet komen, geen melding dat ze langs zijn geweest. Ik denk dat het pakketje ergens bij een medewerker thuis staat, of verkocht is.

Tragisch bedrijf

Geen contact, alleen een antwoordapparaat. Ze bezorgen geen pakketten. Ik vraag al drie dagen om een ​​pakketje. Dit is een zogenaamd 'bushbedrijf', een totaal onbetrouwbaar bedrijf

Komen hun afspraak niet na

Mijn verrassing (ballon van Greetz) voor een jarige tante van 90 zou tussen 14 en 16 uur bezorgd worden. Om 18.30 uur kreeg ik een melding dat ze niet thuis waren. Natuurlijk waren ze thuis. Maar er is geen moeite genomen om even naar boven te gaan. Zij wonen in een appartementencomplex. Ik vraag me uberhaupt af of de bezorger wel geweest is. Je ziet toch aan het pakket dat het een ballon is. Verrassing is verpest.

Goede communicatie en informatie

Te gek

in het verwachte tijdvak...prima!

+++

In orde, duidelijke communicatie

Bestelling kwam wat later, maar om begrijpelijke redenen. Verder dik tevreden….

Nette chauffeur na aanwijzing achterlating

Helaas bij 1e keer verkeerd gegaan, daarom aanwijzingen op de deur achtergelaten en toen ging het super.

Netjes afgeleverd door vriendelijke bezorger

Ze kwam de 1e x om het pakket te brengen. Omdat ik wist dat het pakket zwaar was wilde ik haar helpen. Helaaszat het pakket niet in de bus. Maar heb overlegd met haar waar ze het pakket kon neerzetten. Volgende dag netjes bezorgd en op de afgesproken plek.

Nijverheidstraat 2 d

4143 HM Leerdam