Alles is van zeer hoge kwaliteit

Ik heb een boeket besteld en ben er erg blij mee. De levering was zonder schade aan de goederen.

Grandioos

Complimenten voor de snelle en nette levering. Ook de bezorger zeer vriendelijk en behulpzaam. Kan post.nl nog wat van leren met hun eeuwige smoesjes we leveren later op de dag en uiteindelijk weet je dat het een dag of 2 later gaat worden. Complimenten nogmaals.

Komt weinig voor dat een pakket op tijd bezorgd wordt, nu dus wel super! Daarnaast een geweldige vriendelijke bezorger.

Goede vriendelijk bezorging.

Het pakket werd keurig afgeleverd door een vriendelijke meneer.

Snelle en goede bezorging

Toen bezorger beneden aanbelde viel de intercom weg. Toen ik bij de lift stond om naar beneden te gaan. Stond de bezorger al in de lift. Hij kwam hen boven brengen. Super!!!!

Aardig

Erg aardige bezorger. Pakket was zwaar. En werd netjes binnen gezet. Bezorging was wel buiten het aangegeven tijdvak.

Goede bezorging

Snelle levering

Goed afgeleverd

Bezorger vroeg waar het pakket moest worden neergezet. Hij heeft het keurig op ons terras neergezet en hij wilde niets hebben want het was ramadan. Top gozer.

Netjes geleverd

De bezorger heeft mijn pakket net boven geleverd!

Ik ben een week aan het wachten op een pakket !

Krijg je een gericht dat je pakket bezorgd wordt op woensdag. Vrije dag genomen niets geleverd en geen informatie te krijgen. Na contact met de leverancier blijkt het pakket zoek te zijn! Nieuwe bestelling gedaan. Krijg bericht dat het pakket zaterdag geleverd zal worden. Vrije dag zitten wachten, niets geleverd en geen info. Als je belt krijg je een voicemail dat ze niet bereikbaar zijn en als je een email stuurt krijg je een standaard bericht terug. Dit bedrijf heeft me vrije tijd en geld gekost. Wat een teleurstelling en een disceptie. Ze zullen hier ook wel niet op reageren. Ik wil geen ster geven maar dat moet anders kan ik dit niet plaatsen. BOOS!

Pakket niet bezorgd

Ze zijn er laat met aan geven van een tijdvak, op zaterdag is dit erg vervelend als je van 08:00 tot 18:00 moet klaar staan, om 10:30 pas dit bericht leest op de website (zaterdag 22 maart 2025 Onze chauffeur komt langs tussen 10:28 uur - 12:28 uur.) En het pakket vervolgens nooit word bezorgd. En als je de klachtenformulier wilt invullen op hun site krijg je alleen maar een foutmelding met reCAPTCHA-verificatie. Wat een tijdverspillende pakketdienst!

Bagger!

Wat een bagger dienstverlening en wat een bagger service! Rechtstreeks communiceren met klanten 'mogen' ze niet. En conform afspraak afleveren kunnen ze ook niet. Als je je spullen snel wil hebben zou ik niet bij een bedrijf bestellen dat Packs gebruikt voor de distributie.

Niet op komen dagen

Je krijgt een datum en tijdvak maar een levering Ho maar zit je dan hele dag voor thuis Kunt niemand bereiken nou super hoor Wat een klantenservice Waardeloos

waardeloos

mijn pakket zou aangeboden zijn. niets gehoord terwijl ik thuis was. ook niet bij buren gebeld. geen kaartje in de bus. uiteindelijk van packs telefoonnr gekregen voor nieuw bezotgtijd. daat word na de hele dag gebeld te hebben niet opgenomen. mijn tafel van 80, euro dus ergens.??? waardeloos

Pakket niet bezorgd

Pakket zou vandaag bezorgd worden. Nu zijn we hier de hele middag voor thuis gebleven en krijg ik een niet thuis melding, terwijl we er uren op hebben zitten te wachten. Nu kom ik vanavond zonder cadeau op het feest, erg jammer!!

Onterechte niet thuismelding

De hele dag thuis geweest . Bezorging tussen 8.00 en 18.00u. om 21.40 krijg ik een niet thuismelding en kon ik een nieuwe afspraak maken. Kan ik weer tussen 8.00-18.00u thuisblijven. Ik lees deze klacht in meerdere reviews terug. Hopelijk morgen op tijd. Voor nu baal ik flink

Zelden zo’n vertoon van asocialiteit waargenomen.

Desbetreffende bezorgster toevallig mijn pakket zien bezorgen uit het raam. Zit te bellen achter het stuur, flikkert de doos (die mijn nieuwe planten bevatten) ondersteboven op de grond, zet mijn pakket voor de deur en rijd direct al bellend weer door.

Pakket niet bezorgd

Tot tweemaal toe datum en tijd van bezorging gekregen. Krijg ik doodleuk aan t eind van de dag een bericht “ u was niet thuis”. Stelletje leugenaars, jullie zijn nooit aan de deur geweest. En waar is nu mijn pakket??? Op e-mail geen reactie en telefonisch niet te bereiken. Sjonge jonge wat een k.. bedrijf.

Onbeschoft

Pakket voor de deur van de flat neergezet, niet eens aangebeld gewoon gestand en weggegaan! Zoveelste keer dat dit gebeurt gewoon schandalig

Wat een idioten!

Mijn pakket voor de deur neergooien in plaats van zoals men zo mooi adverteert ‘bij niet thuis maken we een nieuwe afspraak’. Niets van waar! Stond daar een tweepersoonsbed gewoon voor de deur onbeheerd! Speciaal voor heen en weer moeten rijden aangezien we het hele weekend in het oude huis aanwezig moesten zijn om in te pakken. En dan via e-mail beetje dom reageren ‘we mogen niet rechtstreeks met klanten communiceren’. Zaknin de stront!

Keurig achter de clico achter gelaten en een briefje in de brievenbus

Aangenaam verrast. Keurig netjes achter de clico achter gelaten en een briefje in mijn brievenbus gedaan! Ik was wel thuis, maar heb de bel niet gehoord. En blijkbaar ook het bericht met bezorgtijd gemist!

top

netjes op tijd bezorgd echt top top top

Prima op tijd

Bezorgd op tijd een aanrader

Super goed geregeld

Duidelijk en correcte behandeling

Fantastisch!

Ballon werd in de ochtend al bezorgd bij mijn 2jarige kleinzoon. Superblij jochie! Dank voor de goede bezorging.

Nijverheidstraat 2 d

4143 HM Leerdam