Zeer vriendelijk

Op de afgesproken tijd afgeleverd, hele vriendelijke bezorger

Alles top geregeld bezorger was erg vriendelijk

Dit is een top firma met vriendelijke mensen kan DHL nog iets van leren ga zo door top

Op tijd en netjes binnen gezet

Mooi van het tijdpad en prima getegeld

Super geleverd

Omdat ik niet thuis was en een briefje neer had gelegt toch keurig op aanwijzingen neer gezet in de schuur. Top

Zonder bericht bij buren afgeleverd.

Pakje is prima aangekomen, maar helemaal geen bericht waar het bezorgd is. Je moet zelf je pakje zoeken.

Gedetailleerde en correcte informatie

Wij hoorde pas de ochtend zelf dat het pakje die ochtend er zou zijn en dat is een week eerder dan afgesproken maar ik ga er vanuit dat dat allebei aan de verzender ligt en niet aan de bezorgdienst. Toen we eenmaal de tracking pagina hadden was de informatie gedetailleerd en correct, dat de naam van de buurman die het heeft aangenomen erbij staat is een leuk en behulpzaam detail

Altijd netjes geleverd op de juiste tijd.

Bezorger wacht altijd even totdat er geantwoord wordt via de deurbel of legt het op de afgesproken plaats.

Dag vertraging verder een vriendelijke medewerker

Goed ben netjes op de hoogte gehouden

Drama

Op de verwachte leveringsdatum waren we gewoon een hele dag thuis toch staat er via de track en trace code dat er niemand thuis was. Dit is al de 4e x dat het gebeurd bij 4 verschillende bestellingen via vidaXL. Een x de levering niet halen kan gebeuren maar tot 3x toe van de zelfde order lijkt me overdreven.

Wij waren gewoon thuis en toch is het bij buren afgegeven.

Snelle verzending, maar helaas bij buren afgegeven, terwijl wij thuis waren.

Wij waren gewoon thuis en toch is het bij buren afgegeven.

Snelle verzending, maar helaas bij buren afgegeven, terwijl wij thuis waren.

Is afgeleverd

L.S., Leuke chauffeur, updates wat aankomst betreft zeer matig. Maar tevreden!

Zeer op tijd

Pakket zou een dag later bezorgd worden. Gelukkig waren we thuis , kreeg vooraf geen melding!

Mooi op tijd bezorgd, vriendelijke bezorger netjes binnen neergezet.

Blij met een vriendelijke en correcte bezorging van pakket..

Wonen sinds kort op 1e verdieping flatgebouw Bezorger wachtte geduldig op openen deur beneden en bracht pakket met vriendelijke glimlach aan de voordeur! Heel vriendelijk en geduldig! blij mee!

Dit is de eerste keer dat ik via packs wat krijg en ik heb het op tijd gekregen en netjes in orde dus bedankt hiervoor en ook nog een pluspunt gelijk op het goede adres want soms wordt mijn pakketje in de Brandstraat afgeleverd in plaats van de malpertuus omdat dat op die TomTom verkeerd staat

Géén afleveradres doorgegeven, lag bij de buren

Als ik er vanuit ga dat het bestelde pakket pas vanavond zou worden bezorgd en het pakket vandaag omstreeks 13.30 is bezorgd, en niet op ons adres maar bij de buren, zou ik het persoonlijk kunnen waarderen als het adres aan mij bekend word gemaakt waar ik ons pakket kan ophalen. Nu staat hierover niets in de mail, géén kaartje in de brievenbus...Ik heb de buren gevraagd, gelukkig is het pakket daar bezorgd. Maar op deze manier bezorgen? Ik vind het niet netjes.

Goed ontvangen

Goed ontvangen

Waarvoor kan er geen andere plaats aangegeven als je niet thuis bent. bijvoorbeeld ergens rond het huis ( bij ons onder het afdak tuinhuis) in plaats bij de buren

Prima bezorging

Ik werd goed op de hoogte gehouden van de bezorging van het pakket.

Iets na tijdvak geleverd maar dat kan altijd gebeuren

Goed geregeld

goede service. werd afgeleverd op 11 hoog.

Man kwam met een pakket met inloopdouche op de 11 verdieping. zaterdags besteld; ma. ochtend om een uur of 12, stond hij aan de deur. Dit maak je niet vaak mee. Goede service en vriendelijk personeel.

Prima!

Via de app op de hoogte van dag van aflevering én tijdsvak, tussen 8 en 12 bezorging. Bezorger was netjes op tijd en vriendelijk :)

Goed geregeld

Nijverheidstraat 2 d