Prima.

Je wordt goed op de hoogte gehouden van de bezorging.

Goed geregeld

Ja geweldig vlug gedaan.

Ik ben blij dat het zo snel en goed is afgeleverd.Ik kan er nu op vertrouwen.Heel fijn.Tot de volgende keer.

Zeggen dat het door de brievenbus gedaan is. Maar er is niets ontvangen slechte service

Zo slecht niets ontvangen door de brievenbus . Maar status dat het wel gedaan is . Nooit meer

Pakket gewoon op de stoepgezet

Pakket op de stoep gezet

Ja geweldig vlug gedaan.

Pakketje goed afgeleverd alleen niet op een overdekte plaats. Kon dus natregenen!

Graag wachten totdat er open gedaan wordt.

Blij met de bezorging op vansaag, maar tegenwoordig wordt er niet meer gewacht , totdat de deur open gedaan wordt. Pakketjes worden gewoon voor de deur gezet en bezorger loopt gewoon weg. Tegen die tijd dat de deur opengaat is de bezorgen nergens meer te bekennen.

Brievenbus bloemen?

Plotseling las ik brievenbusbloem terwijl we gewone bloemen wilden versturen vind dit een verwarring en onduidelijk.

Keurige levering

Pakket gewoon voor de deur gezet, zonder aan te bellen!!

Chauffeur zet pakket gewoon voor de deur, zonder enige verwittiging. Gelukkig waren we thuis zodat we pakket konden weghalen. Dit is geen manier van werken, maar wat als we niet toevallig het busje van Packs hadden zien wegrijden. Bezorger behoort gewoon aan te bellen.

Zeer te vreden

Keurig

Chauffeur

Vriendelijke chauffeur

Slecht

Ze hebben niet aangebeld pakketje lag beneden iedereen kan dat zo pakken.

Heel vriendelijk iets te laat

Zeer vriendelijke bezorger, excuses voor de vertraging die niet werd geüpdatet op de tracking link maar verder zeer tevreden

Beleefde en vriendelijke bezorger

Netjes bezorgd en de bezorger was zeer netjes en beleefd. Klasse werk bij jullie

bloemen zijn wel aangekomen bezorger niet aangebeld

Jammer dat de bezorger niet aangebeld heeft. Eerst heb ik gemeld dat er niets is aangekomen. Later vond ik de bloemen achter de auto.

Netjes bij de deur gezet, ondanks we niet thuis waren.

We hadden 2 planten besteld, alleen hebben we maar 1 plant gekeken. We verwachten eerdaags dat we de 2ee plant toegestuurd krijgen.

is niet afgeleverd .

had nog geen ervaring.

Super op tijd

We zijn goed geïnformeerd over de levering. Ik kon het goed volgen en de levering was perfect op tijd, zeer fijne chauffeur.

Heel tevreden

Bericht omtrent bezorging

Het was voor mij de eerste keer goed verzorgd

En mooi op tijd netjes afgeleverd 4 hoog zonder lift

Prima op tijd geleverd.

Prima op tijd geleverd en in goede toestand, Chauffeur had géén tijd om het pakket op de 11e Etage af te leveren en was ook heel erg onbeleefd, jammer voor hem want ik had zoals wel vaker € 10 i mijn handen om mijn dank voor de correcte levering te betuigen, de chauffeur heeft het pakket onbeheerd en zonder briefje in mijn postbus achtergelaten, jammer maar het bloemenbedrijf is dankzij deze chauffeur alweer een KLANT kwijt.

Supersnelle levering!

Snelle bezorging. Top kwaliteit. Helemaal tevreden ermee

Ontzettend vriendelijke chauffeur.Blijft netjes en spontaan. Die moeten jullie houden. Zo maak je ze tegenwoordig niet meer mee.

Nijverheidstraat 2 d

4143 HM Leerdam