Snelle bezorging en keurig verpakt. Het ziet er top uit, ben er blij mee!

Top bezorgd

Vriendelijk en goed bezorgd

duidelijk om t pakket te volgen

snelle reactie en levering

Zeer goed!

Duidelijk.

Beetje laat

7 uur later dan gepland

Geleverd op de juiste datum

Op tijd bezorgd. Heel tevreden.

Pakketje bij buren

Omdat ik geen melding kreeg waar het pakket was moest ik maar gokken bij welke buren het lag.

Ik ben heel tevreden.

Keurig geleverd

De geadresseerde was op het bewuste tijdstip niet thuis, maar met een achtergelaten mededeling werd het pakket keurig bij buren gebracht. Inmiddels in prima staat in ontvangst genomen.

Keurig .

Stond keurig op mijn brievenbus , zoals afgesproken ! Aanrader .

Vriendelijke chauffeurs

Gisteren en vandaag zijn de pakketjes afgeleverd door de chauffeurs. Vriendelijke mannen. Top

Beleefde en vriendelijke bezorger

Netjes bezorgd. De bezorger was zeer netjes en beleefd. Klasse werk bij jullie

Correct en behulpzaam geleverd.

Vanwege rugklachten had ik gevraagd het pakket in de gang te plaatsen. Dat heeft de bezorger vriendelijk gedaan.

Amsterdam

Zeer blij, met de bestelling Vloerkleed dat keuring op tijd is gebracht op het adres van mijn dochter , echt heel mooi .

Snelle levering en vriendelijk

Snelle levering en vriendelijk

Ik had per ongeluk het verkeerde bezorgadres doorgegeven bij het bestellen. Maar na contact kon het bezorgadres gelijk aangepast worden naar het juiste. Super snelle levering en aardig.

Heel fijn

Was op de goede plek neergezet Hartelijk Dank daarvoor

Keurig geleverd

Dikke 10 plus

Ik heb een goede ervaring met de chauffeur

Iig blij dat het toch nog bezorgd werd

Ik snap dat het druk is en het tijdstip van leveren was gigantisch laat. Gezien bezorg window tussen 12-15 is uitloop naar 21:39 enorm. Maar.. puur door te controleren of bezorging morgen dan een tijdstip heeft zie ik dat het pakket geleverd is. Dat is anderhalf uur later dan de bezorging was. Niet het grootste probleem hoef het ook niet direct te weten maar het pakket is de trap op getild en midden in portiek geschoven uitstekend over de trap. Niet aangebeld of iets dergelijks. Het iedereen breekt zn nek erover ligt open en bloot onbeheerd net niet op straat. Dat kan ondanks drukte ook niet echt de bedoeling zijn.

Ik mis één van de drie pakketten

Keurig afgeleverd maar er zouden drie pakketjes zijn en ik heb er maar twee ontvangen

Nvt

Ik woon vier hoog slecht te been

Top gedaan vier hoog gebracht zo lang ik woon is dat eerste keer van een Parket dienst dat het zo fantastisch is afgeleverd ga zo door nogmaals top

Perfect!

Keurig bezorgd bij buren en duidelijk bericht hierover door de bus gedaan

Nijverheidstraat 2 d

4143 HM Leerdam