Super!

Vergeleken met gisteren is dit een super bezorger! Vriendelijk en hij heeft mij netjes geholpen de pakketen in mijn huis te zetten. Deze man krijgt van mij een 10!!

Super! Op tijd, vriendelijk en professioneel

Keurig op tijd geleverd en vriendelijke, behulpzame chauffeur!

Alles is snel en correct geleverd

Snelle levering

Op tijd en goed gecommuniceerd

Aardige bezorger.

Goed op tijd

Vriendelijke chauffeur

hele aardige bezorger behulpzaam en beleefd

Kan niet klagen bezorger stemde goed af zeer voorzichtig met onze spullen konden we zien via de camera en ook netjes boven gebracht. Beleefd naar de kinderen hele aardige man we zijn zeer tevreden

Keurige bezorging

Vlotte en keurige bezorging en vriendelijke chauffeur

Goed verpakt

Haarstukjes goed vriendelijke gozer niets op aan te merken

Goed verpakt

Hartstikke vriendelijke gozer geef hem een 10

heel netjes

keurig bezorgd,netjes behandeld door de bezorger. Helemaal tevreden

Wat een schat van een knul

Wat een lieverd zeg , ik ben invalide en kon de doos niet alleen naar binnen sjouwen, hij heeft hem netjes tot over de drempel getild voor me. Dikke pluim

Super!

Bezorging voor Valentijn, bezorger zette het pakketje neer en wachtte op de hoek totdat het pakketje naar binnen werd gehaald! Helemaal super leuk meegedacht!

Snelle levering

Het pakket was bij de buren afgeleverd, de persoon was ook super blij met dit pakket

Super snel

Snelle en Keurige levering

Keurige en vriendelijke bezorger. Pakket in goede conditie ontvangen

Fantastisch!

Ik had mijn vriendin een valentijnscadeau gestuurd via Greetz. Ik dacht eerst ; dit geven ze even snel af en gaan weer weg. Nu hadden ze de tafel bij haar op kantoor even snel versierd met hartjes. Dit vond ik fantastisch om te zien. Al helemaal in deze tijd wanneer pakketjes brengen allemaal super snel moet. Het zal er miss aan liggen dat het valentijn is. Desalniettemin fantastische service! Bedankt!

Fantastisch!

Top g4daan

Mooi en op tijd afgeleverd.

Super !

We waren niet thuis en het is netjes in onze opbergbox geleverd! Echt super blij!!!

Prima in orde

Super!

3 uur eerder dan gepland....super!

Keurig bezorgd

Nette afhandeling en goede communicatie.

Volgens afspraak

Snel en goed