Zeer slecht

Volgens track & trace zou mijn bestelling eerst 8 november worden geleverd. Dit is niet geleverd. Daarna 9 november (weer niet geleverd) daarna 11 november (weer niet geleverd) en daarna 12 november (weer niet geleverd). Nu staat er ineens dat het 12 november is afgeleverd. Ik was alle 4 de dagen thuis en er is niets afgeleverd.

Super geregeld!

Op de hoogte gehouden van de status. Snelle bezorging. Pakket ziet er goed uit.

Perfect afgeleverd.

Daar het pakket later kwam dan verwacht had ik deze retour aangemeld. Dit komt te vervallen want ik ben er zeer tevreden mee.

Zoals op beloofde tijd geleverd

Op tijd geleverd

Prima geregeld, makkelijke bezorging.

Wij hebben dit zelf ook een keer gekregen en waren blij verrast, hadden van deze manier nog niet eerder gehoord. Bloemen hebben toen 12 dagen gestaan en daarom maken we er nu gebruik van. Bedankt. A. Stortelder

Snel

Chauffeur heel vriendelijk

Zeer netjes opgehaald prima chauffeur

Keurige chauffeur respect voor deze chauffeur netjes op tijd bedankt

Pakket netjes afgeleverd

Hoewel het pakket door drukte wat later op de dag werd geleverd dan het aangegeven tijdvenster, ben ik tevreden. Goed verpakt en een vriendelijke chauffeur! Bedankt!!

Prima !

Het plaatje wat klopt: de leverancier die het aangeeft "voor ... besteld, morgen in huis.". Duidelijkheid via de track & trace, en dan het juiste (bestelde) produkt op in het aangegeven tijdvak. Dus: daar kun je op rekenen !

Geweldige service!

Gisteren besteld vandaag al in huis, ben blij met mijn mooie plantjes!

goed afgeleverd

goedemiddag ik heb mijn bestelling niet Compleet gekregen ik hoop dat er nog een nazinding komt we wachten gewoon af zal wel goed komen verder ben ik zeer goed tevreden m.v.g.Tammo

Keurig afgeleverd

Niets op aan te merken. Netjes op afgesproken tijd afgeleverd en pakket was prima te volgen.

Zorgvuldig

Iets latet dan gepland, maar wel een zorgvuldige en effectieve bezorging. Attente en voorkomende bezorger. Complimenten voor deze primeur met Packs

PrimA

Een vrolijke bezorger, die ook keurig aanbelde….beter dan bij DHL of Post.nl I

Toen ik alleen maar slechte reviews zag, zakte de moed in mijn schoenen. Ik kreeg een tijdslot tussen 12.00-14.00 uur. Om 12.30 kwam de bezorger, ik ben helemaal tevreden.

Netjes afgeleverd

Zie boven

Iets te laat bezorgd, maar omstandigheden daar kan niemand iets aan doen

Vriendelijke bezorger!

Conform Track & Trace

Pakket goed verpakt en op tijd (zoals aangegeven) afgeleverd. Op grond van eerste ervaring met Packs.nl een voldoende.

PrimA

Een vrolijke bezorger, die ook keurig aanbelde….beter dan bij DHL of Post.nl I

Gaat het wel goed?

Er blijken problemen te zijn met deze vervoerder. De verwachtte levertijden zijn onjuist en worden ook niet aangepast. Ik maak me wel zorgen. Zijn ze failliet of gehacked? Ik hoop van niet en dat mijn bestelling toch geleverd kan worden.

Heel mooi

snel

Alles snel en goed geregeld. Ik ben tevreden. Mvg Anita

Vlugge levering

Zeer tevreden. Vandaag besteld, morgen geleverd. Alles zeer correct eoals wordt voorgesteld.

verkeerd afgegeven

pakket afgegeven bij receptie ipv bij mijn appartement,ik was gewoon thuis.

Nijverheidstraat 2 d

4143 HM Leerdam