Top en perfect op tijd

Makkelijk besteld en echt perfect op tijd bezorgd

Tevreden

Bezorger heeft het pakket 4 hoog na boven gebracht. Mijn complimenten voor de bezorger, zie je weinig tegenwoordig. Bedankt!

Fijn iemand blij gemaakt

Pakket mooi op tijd afgeleverd aan een jarige!

Keurig bezorgd

Wel een ruime tijdsmarge van bezorgen maar prima bezorging

Mooi geleverd

Het is mooi aan gekomen

Op de dag zelf niet thuis, maar dag later weer bezorgd. Dikke pluim voor jullie!!

Netjes afgeleverd, nadat op de dag zelf niemand aanwezig was. Keurig gewoon bezorgd. Dikke 10!

Wat een vriendelijke bezorger!

Bezorging

Vernomen dat levering op tijd bij ontvanger is bezorgd, vanmiddag 15 februari 15.20 uur Helemaal top ! Yvonne Smit

perfect

goed op de hoogte gehouden levertijd, netjes op tijd en vriendelijke bezorger.

perfect

goed op de hoogte gehouden levertijd. Netjes op tijd geleverd en vriendelijke bezorger. Perfect!

Bezorger belde me omdat er niemand thuis was. Pakketje kwam uiteindelijk nog goed aan. Goede bezorging.

correct en op tijd

hier kan dhl en postnl een puntje aan zuigen want voor hun is service een vies woord en zal hun nog wel opbreken . Ik kom zelf uit de transport wereld en service is de beste reclame.

Vriendelijke, behulpzame bezorger!

Vriendelijke behulpzame bezorger

Prima verzorgd...

Prima aflevering

Snel en goede service

Ben blij verrast door de snelheid en goede service

Netjes op tijd

Zeer vlug geleverd en een goed product voor een prachtige prijs

Het is mooi op tijd geleverd

Goede en vriendelijke bezorgers

Alles op tijd bezorgd.

Goede en vriendelijke bezorgers

Alles op tijd bezorgd.

Keurig afgeleverd

Tijd was veranderd maar is keurig dooegegeven

Geweldig!!! Aan mijn deur bezorgd

Woon op een appartement, de eerste bezorger die het tot aan mijn voordeur brengt!!!! Ontzettend aardige bezorger die mij waarschuwde dat het een zwaar pakketje was.

mooi op tijd gekevrd

pakket mooi op tijd geleverd, top

Gewoon perfect

Mooi op tijd zoals aangegeven,en een nette vriendelijke koerier,top

Prima service.

Na het lezen van veel negatieve reviews was is ik benieuwd hoe mijn zending zou worden afgeleverd. Er is in onze straat nl. een wegafsluitingen/ omleining. Dat bleek geen probleem, keurig binnen de afgesproken tijd stond de chauffeur op de stoep.

Nijverheidstraat 2 d

4143 HM Leerdam