Snel geleverd

Voor verwachte tijd geleverd, netjes in de garage gezet door vriendelijke bezorger..

TOP

Ondanks de kapotte deurbel heeft uw bezorger toch de moeite genomen het pakket goed af te leveren. Erg tevreden.

Besteld en bezorgt het kan niet beter.

BOEKET PRIMA VERPAKT EN TIJDIG BEZORGD

BOEKET IN GOEDE ORDE ONTVANGEN EN BEZORGD DOOR VRIENDELIJKE EN BELEEFDE BEZORGER !!!

Goeden bezorging

Vriendelijke bezorging dankjewel

Fijn geholpen.

Prima geregeld en snelle levering !!

perfect

op tijd, vriendelijk, kan dhl en post.nl nog wat van leren. gewoon geweldig.

Bezorging van bestelling

Fijne en nette medewerker. Pakketten in goede staat afgeleverd en snel. Top ga zo door.

Prima service !

Bezorger heeft het vriendelijk aan de deur afgeleverd en ..snelle sevice ! Dank jullie wel !

Prima service !

Bezorger heeft netjes aan de deur afgeleverd en verder prima en snelle service !

Hele mooie plant

Keurig netjes bezorgd

Vriendelijke mevrouw.

Een nette mevrouw was de hele tuin doorgelopen om het grote pakket bij de voordeur af te leveren.

Heel tevreden

Fijne track en trace. En goed bij de buren afgeleverd.

In prima staat snel ontvangen

Zoals beloofd op de juiste dag bezorgd. Van het terug gestuurde kleed het geld keurig terug gestort gekregen.

Dankjewel

Dankjewel voor de levering

eerste keer deze bezorging

Mooi op tijd bezorgd en erg vriendelijk niks te klagen hoor. Ga vooral zo door! Bedankt hiervoor.

In een woord gezegt prima

uitstekend klant vriendelijke damen

Prima afgeleverd

In tegenstelling tot de vele negatieve reviews ben ik zeer tevreden over de bezorging van Packs. Bezorger was uurtje te laat, dat kan. Ze leveren vanuit Nrd-Holland en ik woon in het oosten van het land. Bezorger heeft pakket netjes in de gang geschoven. Prima.

Keurig afgeleverd

Gisteravond na het lezen van behoorlijk wat slechte ervaringen, hield ik mijn hart vast (nooit van Packs gehoord ook). Via mail op de hoogte gehouden, werd vanmorgen 2,5 uur later bezorgd dan in eerste instantie was vermeld. Maar goed, kan gebeuren. Gelukkig dus geen slechte ervaring! Dan had ik nooit meer bij Greetz of Hallmark besteld. De ontvanger was er heel blij mee!

Geweldig fris boeket!

Netjes op tijd bezorgd! mooi boeket met vaas en kaart! Onze vriendin was er erg blij mee! Dankjewel..

SERVICE

De bezorger was ontzettend aardig, vroeg of ik het fijn vond dat hij het behoorlijk grote pakket binnen moest zetten. Echt service, vriendelijke begroeting en rustige manier van doen. Verademing!

Keurig op tijd, prima verpakt

Netjes aangebeld en voor de deur afgeleverd, op tijd, keurig verpakt.

Dikke pluim!

Netjes op tijd bezorgd!