Behulpzame chauffeur

Mooi op afgesproken tijd afgeleverd en aardige chauffeur

Slechte planning

Krijg bericht dat pakket wordt bezorgd tussen 9.22 en 11.22, maar komt pas om 13.50

Zeer snel geleverd

Toch bezorgd, maar buiten neergezet

Gelukkig toch ontvangen, maar om het hoekje van de deur achter gelaten. Dus ik ben wel opgelucht. Daarom een positievere recensie.

Nvt

Sorry ik heb mijn pakket al was bij de buren

Toont initiatief

Bezorger doet moeite om af te leveren als je even niet thuis bent. Belt en laat een SMS achter om een nieuwe afspraak voor elkaar te krijgen. Dus het initiatief komt van de bezorger en dat wordt zeer gewaardeerd.

Voortreffelijk

Vriendelijke bezorger heeft mij geholpen door het pakket binnen te zetten zonder mokken of morren. Klantvriendelijk en goede track & trace.

Goed en correct bezorgd.

Goed, op tijd en correct bezorgd. Goede informatie vooraf en vriendelijke bezorger.

Heel goed

Makkelijk om te bestellen

Netjes op tijd bij de voordeur (beschut) neer gezet.

Dikke Prima

Aardige man!

Aardige bezorger alles netjes afgeleverd zoals het het hoort

Nette levering

Correcte en snelle levering

netjes bezorgd,, prima

had het pakket wat eerder op de dag verwacht, maar het is toch op de afgesproken dag alsnog bezorgd ! top!

Heel goed gegaan

Vriendelijke bezorger

Uiterst vriendelijke bezorger. Ondanks het verkeerde huisnummer kwam hij toch mijn pakket op het juiste adres afgeven.

Klantvriendelijke bezorger

Klantvriendelijke bezorger

Voor herhaling vatbaar alleen bezorger mag vriendelijker

Netjes en op tijd afgeleverd zeer onvriendelijke bezorger.

Goede, snelle service!

Vrijdag besteld, steeds goed op de hoogte gehouden en nu, maandag keurig op de afgesproken tijd bezorgd. Door een keurige, beleefde man.

Onvoorbereid

Geen tijd van levering bekend, alleen de dag. Pakket is voor de deur op de gallerij gedeponeerd terwijl ik niet thuis was. Niet veilig dit

Niets op aan te merken

Goed, maar de bezorging aan huis was niet in orde

Het boeket verse bloemen is volgens de update rond 10u in de ochtend op het huisadres aangeboden. Maar er is niet aangebeld of op n andere manier gemeld door de bezorger dat de bezorhing er was. Alle bewoners waren ghuis. Pas in de middag, toen een bewoner toevallig door de voordeur het pand verliet, werd het boeket ontdekt. Jammer. Hopelijk houdt het boeket het nog wel even vol.

De tijd aangeven klop het wordt later 3 uur later

Het parket is netjes bezorg enkel de tijd die was veel later 3 uur af gesproken

Zeer snelle en correcte bezorging

De ontvanger was er erg blij mee, dus ik ben ook zeer tevreden!!

Lomp vanuit mijzelf

Mijn oprechte excuses, want ik heb zelf naar het oude huisadres laten sturen. Te snel gereageerd en niet nagekeken of het juiste adres stond opgeslagen. Echt super lomp.

Verrassing

Ik verwachtte een bestelbusje of een vrachtwagen, maar ze (sterke bezorgster) met haar personenauto mijn bestelling (53 kilo) naar me bezorgen. Proficiat!

Nijverheidstraat 2 d

4143 HM Leerdam