op tijd en netjes geregeld.

prima niks op aan te merken.

In een tijdperk van versnelling is Packs Super Snel.

Snel keuze gemaakt gezien mooie selectie boeketbloemen. Snelle update via trick&trace. Op 24/10 om 22u online besteld en om 26/10 bezorgd. Geweldig !

correcte chauffeur

De door mij gedane bestelling is correct door chauffeur afgeleverd, alleen is naar mijn mening bestelling niet compleet, dit is naar mijn mening chauffeur niet aan te rekenen. Dus wellicht zie ik de chauffeur binnenkort weer een keer terug voor de rest van mijn bestelling.

Verkeerd bezorgd

Mijn bestelling is op Rosariumpark no 2: bezorgd en ik woon op no 104 Ik woon niet in het Verpleeghuis ,maar in de aanleunwoning.Meer gemakzucht denk ik.

Vrolijke bezorger

Zeer vriendelijke en grappige bezorger. Heel fijn!!

Was netjes

Is goed aangekomen voor mijn plant

geweldig !!!!

Dank jullie wel voor de goede service en die gene die het heeft ont vangen was er helemaal blij mee Dank jullie wel !!!!!!!!!!!!!!!

Goed zoals altijd

Pakketten (2 tapijten) netjes en op tijd binnen het door Packs vermelde tijdsblok bezorgd

Package was delivered but

Package delivered but I would have preferred to be called when delivered was there or at least 10 minutes before arriving. Please take this seriously because people are stealing packages.

Niet helemaal tevreden

Tijdvak aankomst zou zijn 10:05uur - 12:05uur. Werkelijk afgeleverd 13:46uur. Geen berichtje gehad dat het later zou worden. Di zou een verbeterpunt kunnen zijn vind ik.

Prima service Uitstekend

Mooi op tijd

Volgens afspraak

Niet in aangegeven tijdsvak geleverd

Het artikel is geleverd, maar 4 uur later dan aangegeven in track&trace (die niet werd aangepast).

Niks op aan te merken

Tevreden

Op tijd maar

Op de tijd maar de medewerker laat de doos in het gang van de gebouw.

Vriendelijke bezorger.

Nam de tijd om mijn pakket te leveren.

Het vloerkleed is keurig netjes en op tijd bezorgd.

Netjes en op tijd bezorgd. Vriendelijke beleefde jongeman legde het voor mij in de woonkamer.

Binnen het afgesproken tijdvak afgeleverd.

Wij wonen op een nieuwbouwplan wat nog niet is opgenomen in Google Maps. Dit is voor veel bezorgers een uitdaging. Dit bedrijf heeft met een beperkte aanwijzing het adres gevonden en heeft zich gehouden aan de beperkingen in voertuiggewicht.

Alles bij elkaar: heel erg goed!!!!

Een groente pie gegeten bij mijn vriendin, werkelijk heel erg goed en heel smakelijk. De website opgezocht, heel overzichtelijk, makkelijk en een goede service. En nu heb ik heerlijke pies in mijn koelkast. Ook deze website weer doorgegeven aan mijn buren. Fantastisch product.

Verrassing

Ik verwachtte een bestelbusje of een vrachtwagen, maar ze (sterke bezorgster) kwam met haar auto mijn bestelling (53 kilo!) bezorgen. Proficiat!!

Packs bezorgt niet en liegt daarover. Slecht bedrijf!

Voor de 2e dag wacht ik op een bestelling die Packs bij mij moet bezorgen. Voor de 2e dag houden zij zich niet aan de opgegeven bezorgtijden. En dan krijg in de avonduren een melding van Packs dat ik niet thuis zou zijn geweest en zij dus het pakket niet konden afleveren. Ik was, zowel gisteren als ook vandaag, de hele dag thuis. Afgeven aan mijn 7 buren die ook in mijn pand wonen, is ook niet gebeurd, alsmede niet het achterlaten van een meldingsbericht van de chauffeur in mijn brievenbus. Packs is gewoon niet geweest en liegt er op los. Ik raad Packs bij niemand aan, want het pakket komt never nooit aan!

Doos van het pakket beschadigd

Mijn pakket vandaag afgeleverd. Een cadeautje voor mij via greetz ontvangen. Een beschadigde doos en beschadigd inhoud. Gelukkig geen breekbare spullen erin. Maar verre van netjes deze aflevering.

knap geregeld

gewoon goed

Snelle levering

Dit is de eerste keer dat ik een pakket van packs geleverd kreeg. De bezorger was snel en vriendelijk.

Ben heel tevreden !!

Keurig op tijd (verjaardag) en in prima staat afgeleverd ..... bedankt ! W.Kok