Dank u voor de snelle service.

Steeds netjes en op tijd afgeleverd.

Nette vriendelijke bezorger

Op de juiste tijd van de mail geleverd

Accuraat

Vriendelijke, behulpzame bezorger. De marge van de tijd van bezorging pakket was juist. Heel prettig, daar kan ik op vertrouwen.

Keurige weergave van tijdstippen van verwerking en bezorging.

Ik kon in 1 opslag zien (zonder te veel doorklikken) hoe het met mijn pakket ging en hoe laat het bezorgd zou worden en ook daadwerkelijk bezorgd werd.

Netjes

Wat een vriendelijke bezorger ,dat is tegenwoordig zeldzaam. Het was een flink zwaar pak, maar hij zette het daarom in mijn woonkamer, wat een goede service.

Mooie snelle levering

Pakket in goede staat ontvangen. Vriendelijke bezorger. En ze waren er mooi vroeg dan heb je de hele dag plezier van je product.

Pakketbezorging

Dit bericht is gericht aan de bezorger mocht het hem ooit bereiken: Ik wil je graag hartelijk bedanken voor de geweldige bezorging van mijn pakket met track & trace code GRZ826837099223. Mijn vriendin was ontzettend blij met de ballonnen, en jouw uitstekende service heeft daar zeker aan bijgedragen! Je hebt je werk top gedaan, en dat verdient een extra bedankje.

Eerst warrig

Ik werd goed op de hoogte gehouden zodat de buren klaarstonden, ik lig in het ziekenhuis dus echt perfect geregeld bedankt packs en vidaxl

Goed en op tijd

Bezorger was keurig op tijd. Was beleeft. Na al de slechte ervaringen van andere moet ik zeggen dat deze Bezorger prima zijn best deed.

perfect pakje ontvangen

Keurig binnen de aangegeven bloktijd is het pakje bij ons thuis bezorgd. Prima voor elkaar.

Is weer gewoon goed geregeld.

Weer mooi geregeld. Dank je wel.

Iets later dan vermeld, maar keurig boven afgeleverd.

Gewoon prima.

Goede service. Vriendelijk personeel en ze waren optijd.

Goede service. Vriendelijk personeel en ze waren optijd.

Prima snelle en correcte levering

Prima snelle en correcte levering. Niks mis mee.

Goed en heel fijn bezorgt

Het is super fijn dat ze het in de brievenbus hadden gedaan dat was fijn want zelf was ik niet thuis. Maar het is goed aangekomen en daar ben ik blij mee alvast super bedankt. Met vriendelijke groet Stan Vos

Snel en op tijd bezorgd

Ballon via Greetz besteld, werd snel, netjes en op tijd bezorgd. Zeer tevreden. 10/10!

Alles prima in orde !

Netjes bezorgd

Vriendelijke bezorger en het pakket netjes afgeleverd

Supersnel!

Gisteravond om even voor 22h nog een kaart besteld bij Greetz, vanmorgen al voor 11 uur bezorgd op het eiland Ameland!

Snelle aflevering. Prima!!

Goede fijne afhandeling.

Netjes bezorgd

Vriendelijke bezorger heeft het pakket netjes afgeleverd

Nette aflevering met gegeven instructies helemaal perfect

Volgens afspraak / planning

Bezorgt volgens planning, goed en duidelijke communicatie en vriendelijke medewerkers. Ga zo door . Prettig om met jullie te hebben gewerkt .

Nijverheidstraat 2 d

4143 HM Leerdam