Netjes voor de deur

Goed en netjes bezorgd

Vriendelijke en behulpzame bezorger!

Netjes afgeleverd werd zelfs naar 5 hoog voor de deur gebracht door de chauffeur.

Goeie bezorger

Hij wacht netjes af totdat ik beneden ben. Omdat het bel niet deed!

Zeer vriendelijk pakket bezorger.

Het pakket werd keurig bezorgt optijd . Met een net telefoontje . En de meneer hielp mijn man 73 jaar met de koelkast naar buiten zetten . Super super bedankt hier voor .

Een heel prettig contact.

Het is heel fijn dat je op de hoogte wordt gehouden over het vervoer van je bestelling . En waarneer het geleverd wordt. En de verzorging van je bestelling is helemaal perfect. Heel netjes verpakt kan niet beter .

Hulpvaardige bezorging

Plant werd naar binnen gebracht voor mijn gehandicapte vrouw! Zeer vriendelijk!

Fijn en attent postbode!

Onze deurbel is al een tijd defect. Wij hebben een briefje achtergelaten voor de postbode en de postbode heeft het gelezen en het pakket neergelegd op de gewenste bestemming. Dank u wel voor de service!

Vriendelijk en verzorgd

1 dag later dan de eerste planning, netjes bericht van gehad, verder keurig verzorgd, vriendelijk, een gaaf pakket ontvangen in de aangegeven tijdsmarge.

Vriendelijk en correct

Snelheid

Snelheid geleverd binnen aangegeven tijdvak

Snelle levering

Zo fijn, 5 februari besteld en 6 februari op mijn dochter haar verjaardag geleverd, echt superblij, als het een dag later komt is het mooie er vanaf. Bedankt nogmaals! Super service

Keurige bezorging binnen het tijdvak, sympathieke bezorger!

Keurige bezorging binnen het tijdvak, sympathieke bezorger!

Is mooi op tijd geleverd het pakketje

Toppie

Super fijne bezorging

Keurig op tijd!

Netjes aan gebeld beleefd correct meisje wat zelfs de moeite naam om omhoog te komen in het appartement!

Keurig op tijd!

TOP

Alles perfect

Snelle en goede service

Ruim op tijd bezorgd.

Snel afgeleverd. Betricht van aflevering

Goede service. Afspraak maken via whatsapp was ook erg makkelijk. Werd goed contact gehouden over wanneer het pakket bezorgd zou worden.

De bezorger heeft het eerste pakket naar binnen gebracht..Het was.pakket 1 er komt nog 1 pakket.De

DHete bezorger heeft keurig het pakket binnen gezet.

TOP bezorgers

Veeeeel betere service/koeriers dan bij DHL - UPS en geregeld ook TNT. Deze TE VAAK beroerd om naar een voordeur te komen in een flatgebouw of pad op te lopen. Gevolg: pakje weg of zelf alsnog ophalen bij een pakketpost punt terwijl je thuis was. Kortom, de ontvanger in Bilthoven werd SUPER blij van Packs koerier !!!

Tot binnen in me hal zo netjes en vriendelijk

Super snel.

Snelle en correcte levering.

Nijverheidstraat 2 d

4143 HM Leerdam