Goede bezorging

Ook al woon ik in Duitsland, kan ik toch een kadootje en een bloemetje laten bezorgen.

Keurig op tijd en vriendelijke bezorger

Mijn bestelling bestaande uit twee zware pakketten werd in twee dagen na bestelling afgeleverd. De aangegeven tijd die klopte waarbij deze zelfs aan de start van het tijdsframe werd afgeleverd. Ik schrok van de vele slechte recensies. Mijn ervaring is absoluut het omgekeerd! Ik hoop dat deze beoordeling het slechte rapportcijfer omhoog krikt.

Netjes en correct geregeld

Zeer goede bezorger

Prima, maar onhandig omdat het niet duidelijk was bij welke buren.

Prima service. 2 tips echter: 1. Geef mensen een keuze in wanneer en waar bezorging. 2. Zorg dat de ontvanger het huisnummer heeft van degene die het pakket heeft aangenomen. Er stond nu buren en een voornaam. Ik ken niemand in de omgeving met die naam (het bleek een oppas) en de direce buren hadden het pakket niet. We hebben een bericht in de buurtapp moeten zetten om te achterhalen waar het pakket was.

Keurig

Keurig optijd, en chauffeur netjes en behulpzaam

Goeg bezorgd

op tijd en in perfecte staat geleverd

Nette bezorging

Je kon goed bijhouden wanneer het pakket was afgeleverd!

Het was 1 dag te laat door omstandigheden

Meestal is het goed. Bloemen zijn vers. Verder tevreden.

pakket

heel goed bezorg naar ok ersde verdiping bedankt

Goed en op tijd

Netjes bij de buren afgeleverd

Vriendelijk bezorgd.

Correct en vriendelijk bezorgd.

Beleefde bezorger en netjes in de hal neergezet.

Een beleefde bezorger bracht het pakket netjes tot in mijn hal. Het pakket was onbeschadigd. De bezorger was ondanks de stortregen en later tijdstip best wel vrolijk. Ook niet vervelend.

pakket

bedankt pakket goed bezorgen ok naar eersde verdiping zonder lift ik kan zelf niet traap naar binnen brengen alles netjes tot de deur bezorgen bedankt mvg

Top bedrijf

Keurig gebracht, nog voor het tijdsvak. Aardige bezorger. Super snel.

Plant net ontvangen

De plant is vandaag bezorgd! Bedankt!

Service

Keurig volgens afspraak bezorgd; met uitstekende service van de twee bezorgers.

Geweldig bezorgd

Heb al bericht gekregen van de ontvangers van de roosjes. Waren er heel erg blij mee En vonden het een geweldige verrassing!

Vloerkleed is in goede orde ontvangen

De bezorger heeft het vloerkleed netjes en in goede orde bezorgd.

Top!

Snel en accuraat geleverd. Vriendelijke bezorger.

Goed afgeleverd

Een vriendelijke man was het

artikel goed afgeleverd

Hadden niet begrepen dat artikel afgeleverd zou worden. Het is dat we thuis waren. Beter was om de levering even aan te kondigen.

bericht

Pakketje vas voor de deur gezet zonder berichtje.

Super mooie planten. Top.

Heel goed.

Netjes en op tijd bezorgd

Top bezorging volgens afspraak en tijdsinterval.

Netjes gegaan

Goede ervaring chauffeur klantvriendelijk