Stipt en netjes gelost

Zeer correcte levering

Tevreden

Netjes op tijd geleverd zoals aangegeven door een vriendelijke chauffeur.

Ze zal er vast blij mee zijn

Op de juiste dag bezorgd

Netjes afgeleverd

Alles netjes en snel geleverd

Netjes afgeleverd

Was niet thuis, netjes achter de poort in kliko

Vriendelijke bezorger, levering opmdr afgesproken dag.

Was een beetje bezorgd vanwege de negatieve recencies die ik zag. Via de track en trace een tijdvenster gekregen dat niet klopte want had er al moeten zijn. Niet zo erg want geen bestelling van levensbelang.... Maar verrassing vanmiddag: wel op de afgesproken dag gekomen. En nog een heel vriendelijke bezorger ook. Nu al lekker in de zon achter het VidaXL windscherm op ons dakterras. Wat ons betreft dus een positieve ervaring!

Keurig vriendelijke man

Super vriendelijke bezorger

Zaterdag 29 maart onze pakketten afgeleverd door een super bezorger. Hele vriendelijke man die plezier had in zijn werk.

TOP PACKS bezorging.

Top bedrijf. Je wordt keurig op de hoogte gehouden over wanneer je het pakketje kunt verwachten. Ook als het wat later wordt krijg je een update. Toppie.

mooi geregeld

prima met de email wist ik dat het bezorgd was een geruststelling

Goede service!

De bloemen die ik bij mijn schoondochter heb laten bezorgen zijn keurig op tijd bij haar afgeleverd. Ik ben blij met de goede service van Packs.nl!

Had foutieve bezorg datum voor mijn bestelling. Eigen fout. Dit hebben ze z.s.m. opgelost. Zodat ipv 3 weken te laat het maar 2 dagen later was. Nogmaals bedankt voor de goede service.

Vriendelijke

Hele vriendelijke meneer Perfect

Bezorger was optijd, en aardig

Prima bezorging

Prima bezorging, vriendelijke bezorger die even voordat hij kwam telefonisch liet weten dat hij er aan kwam. Super service.

Prima bezorgd

Vriendelijk en optijd

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Een zeer vriendelijke en behulpzame bezorger. Ik heb alleen 1 pakket ontvangen ipv 2 . Hij gaf mij rustig en duidelijk uitleg. Bedankt

hele goede fatsoenlijke bezorger

hele goede ervaring

Prima geregeld

Prima geregeld

Perfecte bezorging.

Zoals altijd via packs. Perfect.

Alles top geregeld

Alles top geregeld

Het pakket is een dag eerder afgeleverd dan beloofd

Wat goed dat dit pakket zo keurig door de Koeriersdienst de Geus zo keurig is afgeleverd.

Keurig bezorgd.

Pakket op werkadres laten bezorgen. Had mijn eigen naam ook opgegeven, stond helaas niet op het label. Dat maakte het iets moeilijker om het pakket aan de besteller toe te wijzen. Maar dat ligt waarschijnlijk niet aan de bezorgdienst. Voor het overige goed geregeld.

Goede bezorging, tijdige info en een bijzonder aardige bezorger

Zo als het hoort

Bestellen en optijd afleveren zo simpel is het

Nijverheidstraat 2 d

4143 HM Leerdam