Keurig geleverd, het hele gebouw door en bij mijn deur gezet. Track & Trace niet up to date maar dat os niet te wijten aan de bezorgers.

Zeer klant vriendelijke

Zeer vriendelijke bezorger

Super goed gedaan

Ik vond het een hele goede ervaring met jullie bedrijf.ook hoe jullie me met alles op de hoogte hielden ben heel erg tevreden bedankt

Prima op tijd

Alles in oké precies op tijd Een tevreden klant

Keurig en optijd afgele

Keurig en optijd afgeleverd.

Great

Thank you so much for the fast delivery! Really really satisfied

Bezorger heeft het pakket in goede staat bezorgd.

Mijn straat was afgesloten i.v.m werkzaamheden van een bekende Telecom bedrijf. Bezorger heeft mij gebeld en heb hem uitgelegd dat hij t pakket via mijn tuin kan brengen. Bezorger was heel vriendelijk en begripvol.

Goed gedaan wat beloofd is

gewoon goed gedaan

Ook deze keer weer netjes bezorgd.

Fijne samenwerking. Ga zeker door en trots t ern volgende jeer

Mooi op tijd en netjes geleverd.

Een vriendelijke en nette bezorger.

Bezorgt binnen de aangegeven tijd door een vriendelijke bezorger van Packs. Topbezorger deze man!!

Enthousiast nette chauffeur

Ik ben niet bekend met packs als vervoerder. Jullie kwamen vandaag voor het eerst bij mij een bestelling afleveren. Ik laat eigenlijk ook nooit een recensie achter maar de chauffeur van vandaag verdient het. Zijn enthousiasme, vrolijkheid werkte enorm aanstekelijk op mij. Hij liet vol trots zijn net ingedeelde bus zien. Het is lang geleden dat ik iemand zo gepassioneerd met zijn werk bezig zag. Zeker in deze tijden met negatieve ervaring met bijvoorbeeld DHL. Ik heb geen naam van de chauffeur. Hij heeft bij mij op de warschaustraat 23 bezorgd. Mocht u in de gelegenheid zijn dan zou ik het waarderen als u namens mij een warm hart toe draagt aan deze aardige chauffeur. Hartelijke groet, Edwin Haan

Zeer snel levering en

Ben zeer tevreden met de Packs

Vriendelijke bezorger, planten kwamen in uitstekende conditie aan.

Het was zwaar het pakket

De bezorger had geen moeite met het gewicht van het pakket dus top gedaan bezorger.

Goede meldingen waar het pakketje zich bevind en afleveringstijden zijn zoals ze vermeld zijn. Vriendelijke bezorger echte fijne bezorgdienst. Zeker aan te raden!!

Netjes voor bezorging gebeld door bezorger of ik thuis was.

Het pakket werd iets voor het tijdvak bezorgd maar ik werd keurig 5 minuten vooraf gebeld of ik thuis was door de bezorger, super!

Kon het goed traceren

Zie nu dat het geleverd is Hoop van de ontvanger te horen Of het boeket mooi is En de kaart er bij zit

TOP !!

Duidelijke berichten over de status van mijn pakje. Fijn dat tijdstip van bezorging is aangegeven. Prettige ervaring. Dank.

Goed ontvangst

Goed e service

Vriendelijke bezorger Binnen de aangeven tijd geleverd.

Ik heb tot nu toe een goede ervaring

Mijn ervaring is dat het produk binnen de tijd geleverd is

Perfecte levering

De bestuurder was heel aardig en correct.

Top dat jullie op zondag bezorgen

Top dat jullie op zondag bezorgen