Een supersnelle levering

Het pakket is vanmorgen al geleverd, en de chauffeur plaatste het netjes onder de carport, zodat ik meteen kon uitpakken en beginnen met de montage. Echt TOP !

Perfecte levering

Zeer plezierige en accurate levering, mooi op tijd.

Altijd netjes geleverd

Altijd vriendelijk

Na een berichtje gestuurd te hebben , hebben ze het pakket netjes in de tuin gezet. Zoals gevraagd. Netjes

Ik vind het leuk.

Hij is aardig persoon.

Netjes volgens afspraak afgeleverd

Goede service van bezorger

Was niet thuis maar kreeg telefoontje vd bezorger. In overleg netjes in achtertuin gezet.

Snelle verzending

Snel bezorgt door vriendelijke bezorger

uitstekende snelle levering

zeer goed

Keurig netjes en op tijd bezorgd

Prettige ervaring aardige bezorgservice en keurig op tijd

Onbeschadigd, en netjes afgeleverd!

Bestelling geleverd zoals aangegevb

Ik had via een notitie bij de bestelling aangegeven dat pakketje bij de deur mocht worden afgeleverd omdat er niemand thuis was. Dit is ook zo gebeurd! Normaal is het bij ons altijd drama met pakketbezorgers dus dit was een aangename verrassing!

Goed meegedacht!!

Pakket was geleverd maar ik was niet thuis. Toch heeft de bezorger een goede plek gevonden om het huis en de plek beschreven op het briefje in de bus geweldig !! Goed meegedacht ik ben super blij

alles ok

netjes en goed bezorgt ....

Keurig in het tijd vak bezorg

Product is goed en keurig verpakt en op tijd geleverd.

Goeie service

Toen het adres niet gevonden kon worden, netjes gebeld. Toen ik snel terug belde nog omgekeerd om te leveren. Hele fijne aardige bezorgster.

Alles ging perfect

Netjes afgeleverd bij de buren zoals verzocht

De track en trace werkte helaas niet, althans de aflevering was al lang verstreken maar er volgde geen update. Na een telefoontje werd duidelijk dat er achterstanden waren en dat het alsnog geleverd zou worden. Een briefje met verzoek om het bij de buren in de straat ernaast af te leveren is netjes ingewilligd. Top.

Keurig gebracht en uiteindelijk toch een dag eerder

Keurig bezorgt De pakketten zouden een dan later bezorgt worden dan als eerste instantie werd gezegd. Uiteindelijk toch een dag eerder bezorgt. Perfect

Netjes geleverd en snel

Netjes geleverd en snel

Ophalen retourzending

Ik had een retour opdracht aangevraagd, deze is zoals afgesproken opgehaald, de chauffeur was zeer vriendelijk en behulpzaam. Good Job

Precies op tijd geleverd en beetjes afgegeven

Precies zoals beloofd is op tijd bezorgt kon pakket goed volgen via track en trace dank hiervoor mvg

Friendly

Nice friendly delivery driver, parcel arrived on time. Great service, thank you.

Helemaal top

ik was ff weg , maar me parket hebben ze netjes bij de buren afgeleverd. dus helemaal toppie.

Lekker snel

Kwam iets vroeger dan gepland maar verder prima

Nijverheidstraat 2 d

4143 HM Leerdam