Zeer snelle levering, helemaal top!

Zeer snelle levering helemaal top!

Snelle goede service

Pakket en artikel zijn in goede staat ontvangen. Bezorger was vriendelijk.

goede en snelle ezorging

snel bezorgt vriendelijke bezorger kon de verzending makkelijk volgen via trackandtrace

Snelle levering

Wat leuk dat je een kaart kunt volgen zonder er extra voor hoeft te betalen.

Mooi

Goed en netjes afgeleverd.

Snel en snel

Heb een bos bloemen besteld was er binnen 18 uur

Keurig optijd

Op tijd en netjes afgeleverd

zeer goed

afspraken 100% nagekomen zeer goed en fijn om mee samen te werken.

Geen communicatie

Het kan natuurlijk dat je uren uitloopt. Maar laat dat dan wel even weten. Track & trace is er niet voor niets!

Erg late bezorging na snel herstelde fout

Het juiste huisnummer was afgelopen donderdag binnen 1 uur doorgegeven aan de afzender én aan Packs. Toch is het pakket pas vanmiddag (dinsdagmiddag) afgeleverd, bovendien ook nadat eerst door Packs was aangegeven de nieuwe bezorging afgelopen zaterdagochtend te doen.

prima, bijna uitmuntend

het enige punt van verbetering is dat de bezorger niet aan Topgeschenken had doorgegeven dat de fruitmand bij de BUREN was bezorgd. Doordat het bij Topgeschenken niet in hun systeem stond en de buren daarna uitgingen, bestond er een paar uur twijfel over aflevering Dus: Packs: voortaan melden, dan krijgt u de volgende keer een 10

Gewoon geweldig

Altijd goed te volgen. Altijd optijd afgeleverd. Nooit klachten gehad dat er iets niet goed was of kapot.

Snelheid bestelling

Ondanks de drukke periode snel heel snel bezorgd zaterdag ipv maandag door een vriendelijke chauffeur Netjes Frits

Pakketje stak half uit brievenbus en kon met moeite losgewrikt worden

Zie boven

Tevreden en optijd

Kan accurater.

De bezorgtijd.kan actueler,zeker als hij later is als de afgesproken uiterste bezorgtijd., dit is een advies, geen klacht.

Mooi op tijd, vriendelijke bezorger

De bezorger was zeer vriendelijk. Kwam netjes tot aan de deur op 7 hoog.. Hij kwam erg betrouwbaar over.

keurig bezorgd

Keurig bezorgd. ondanks dat het een groot pakket was , helemaal onbeschadigd aangekomen.

Fantastische service

Zoals afgesproken op tijd afgeleverd Je wordt prima op de hoogte gehouden Ik raad dit bedrijf dan ook zeker aan

Prima op tijd voor verjaardag

Was verrassing en eerst mss niet op tijd geleverd maar prima

Heb ik geweigerd

De chauffeur was prima maar hij kwam de 2 dozen van VidaXl brengen die we al eerder telefonisch hebben geweigerd maar toch werd de Bookkast weer verstuurd door VidaXl Maar ik heb geen bewijs dat ik het heb teruggestuurd met uw bode. Kan u alsnog bevestiging sturen? Mvg Arno

Pakket snel bezorgd maar wel gewoon buiten gezet

Het pakket is snel bezorgd. Het betrof een echte plant, als prijs van de Postcodeloterij. De plant werd bezorgd toen we niet thuis waren en stond gewoon buiten bij de voordeur op een koude dag in november. Geen tweede bezorgpoging... dat is een minpunt.

Snelle bezorging, maar het wordt gewoon bij de deur gezet...

Snel bezorgd, maar de echte plant werd bij de voordeur gezet. Niks tweede bezorgpoging. Plant stond in doos aan voordeur in de kou. Begrijp best dat het druk is met bezorgen, maar dit is niet netjes.

Packs belooft iets te veel.

Als je beloofd hebt dat je, wanneer je de geadresseerde niet thuis treft, het pakket bij buren aflevert en je, als die er ook niet zijn, een tweede bezorging inplant, dan verwacht ik niet het pakket bij thuiskomst voor mijn voordeur aan te treffen, waar het zes uur lang onbeheerd gestaan heeft. Dan kun je beter minder beloven....

Supper

Alles zag er geweldig uit een netjes bezorgd ik raad jullie zeker aan bij familie en vrienden

Nijverheidstraat 2 d

4143 HM Leerdam