Uitmuntend

Goed product en snel geleverd

Prima gedaan!

Goed afgeleverd vriendelijke bezorger

Fijn dat het zo snel en binnen de tijd is bezorgd

De bezorger was vriendelijk en was zelfs iets eerder dan de tijd die werd aangegeven in de mail!

Keurig op tijd

Super tov concurrentie

Heel tevreden.

Zijn tevreden over de levering

Snel, efficiënt, goede vommunicatie

geen bestelling ontvangen

De bestelling is niet afgeleverd, ook niet bij de buren van Willy Joossens. Hoe kan dit?

Snel bezorgd

Goed. Alleen afleveren bij buren als standaard wanneer niemand thuis is heeft niet mijn voorkeur

Perfect volgens afspraak.

Perfect ga zo door

Alles top

Goed geregeld

Prima aflevering, mooi op tijd, nette bezorger

Goede ervaring

Heel netjes

Goed afgeleverd en netjes op tojd

goed bezorgt en snel

goed en snel bezorg en mooi op tijd

zeer tevreden

Ik moest onverwachts weg en had een briefje opgehangen of de bezorger het pak bij mijn buren wilde afgeven. Heeft de bezorger ook gedaan en ook nog eens mooi op tijd.

Iets later

Heel vriendelijke bezorger, complimenten

Super goed pakketdienst.

15 minuten vooraf bellen= top! Keurige chauffeur/ bezorger zonder kapsones. Behulpzaam bij het afleveren van de 2 (zware) pakketten. Hier kunnen andere pakketbezorgers nog veel van leren.

Top op tijd geleverd

Op tijd geleverd Fijn dat je er ook bericht over krijgt

Vriendelijk ! ...op tijd .

Zeergoed

Op tijd mooi man is echt te vertrouwen top

bezorging correct

de bezorger was op de tijd die doorgeven was De bestelling was zelf in twee gedeeltes gesplist alle twee bestellingen kwamen volgens de afgesproken tijd en de bezorger bleef wachten tot ik de deur kon openen zeer correct daar kunnen andere bezorgers een voorbeeld aannemen ik maak regelmatig mee dat bezorgers aan bellen en al weglopen als ik naar de deur loop en dan is het pakketjes niet eens voor mij maar voor de buren

Correct en op tijd bezorgd

Ondanks late bestelling toch netjes op tijd pakket bezorgd.

Top!

Hele aardige jongeman!

Super goed

Fijn dat er bedrijven zijn die keurig communiceren en volgens afspraak bezorgen! Bedankt

Snelle bezorging

Snelle bezorging. Nette afhandeling. Leuke attente chauffeur.

Nijverheidstraat 2 d

4143 HM Leerdam