jaarlijkse beurt wordt keurig uitgevoerd echter vergeten achterom te kijken daar stoel en voetenmat niet schoon waren. volgende keer ff om denken.
Past in de jaren van prettige behandeling bij Auto Bolhuis, dus tevreden klant
Zeer tevreden met deze garage bezoek.
Vriendelijk en vlot
Wordt altijd op een vriendelijke manier geholpen en met problemen met de auto wordt meteen een afspraak gemaakt.
vlotte en vriendelijke bediening
vriendelijke en vakkundig behandeling
Alles ging volgens plan. Geen bijzonderheden.
Snel en gied geholpen door vriendelijk personeel
Goede service .Alles volgens afspraak uitgevoerd.
Auto gebracht, werkzaamheden netjes uitgevoerd en gebeld toen alles klaar was, zoals afgesproken.
Het mankement aan de auto werd direct verholpen en in tussen konden we met een leenauto onze verplichtingen van die dag gewoon na komen! Dikke pluim!!
Na een kleine beurt kreeg ik auto (transit connect) terug met motorstoring. Stekker airflow bleek nog los (via ford assistance want weekend en dus geen monteur aanwezig). Een week later melding motorolie verversen want vergeten te resetten. Dop ruitenwisservloeistof ook nog open. Overigens economy beurt gevraagd maar kostte alsnog 450e.
Had al contact met hun toen ik nog op vakantie was. Ze hebben mij meteen ingepland. Prima geregeld
Ik word er altijd goed geholpen. Klein minpuntje na het laatste bezoek, voorheen altijd prima communicatie. Nu even een klein steekje laten vallen, auto was al klaar, maar werd helaas niet gecommuniceerd, hiervoor werden direct excuses gemaakt. Door de drukte vergeten. Geen probleem, kan gebeuren.
Ik kon op een dag naar keuze spontaan langskomen voor het uitlezen van mijn auto, maar toen werd het probleem ook direct opgelost.
Vriendelijk personeel.
opdrachten volgens afspraak en correct uitgevoerd
Klant vriendelijk, goede communicatie, komt afspraken na, auto goed gerepareerd, tevreden dus. Oké 1 puntje, even door de wasstraat zou een leuke extra service zijn, het is vaak best een flink bedrag wat je moet aftikken en zo van de buitenkant zie je eigenlijk niks aan je auto dat er wat mee gebeurd is.
Goeie ervaring met het maken van afspraken. Komen altijd met oplossingen voor ons bedrijf.
Gedaan volgens afspraak
alles volgens afspraak
Al jaren trouwe klant van Auto Bolhuis en nog nimmer een vervelende of teleurstellende ervaring gehad met dit bedrijf. De klant is daar nog steeds koning.
vriendelijk ontvangst en goede behandeling
Ze hebben het probleem snel opgeost en zelfs bij een grote kostenpost meegedacht en een coulance kunnen toepassen op het uurloon. In tussentijd een leenauto kunnen gebruiken.