Afspraak maken en onderhoud is geheel naar wens.
de service vind ik prima. maar ik was verbaasd over het bedrag. er was gezegd tussen de 1000 en 1500 euro en komt de rekening met 1638 euro
Vriendelijke ontvangst en leenauto stond klaar.
ik vind voor kleine beurt veel geld.
Je kunt er op korte termijn een afspraak maken.
APK en beurt was net als anders. Altijd goed
Zijn goed
Wij hebben hele goede ervaringen zowel met de receptie als de werkplaats
De afspraken zijn nagekomen.
Vriendelijk personeel!
Zoals altijd alles gedaan zoals vooraf aangegeven.
Vriendelijk en een goede service.
Heb helemaal geen verstand van auto's. Maar ze leggen het prima uit.. en nog een keer uit en nog een keer uit! Kopje koffie...leen auto...leuk contact!
Vriendelijk perconeel, was voor mij de eerste keer bij bolhuis,blij dat er een leenauto klaar stond.ga zo door.
Vriendelijk personeel. Goede service. Inplannen op korte termijn.
Volgens afspraak werk afgeleverd.
Vriendelijk, snel, zo als afgesproken. Misschien als verbeterpunt: bij de aanlevering van de auto een kostenprognose aangeven. Niet dat het te duur was, maar evenzo prettig.
Ik kom al jaren bij Autobolhuis de klant vriendelijkheid de goede service en wat ook belangrijk is de telefonische contacten voor afspraken en de gezellige sfeer
Ben hier sinds een jaar klant maar ben goed te spreken hoe ik altijd ben geholpen.
De werkplaats in Delfzijl zijn ze altijd zeer perfect ,aardig en zeer zeker duidelijk over wat er moet gebeuren en de eventuele kosten die het met zich mee brengt. Wij mogen zeer graag naar deze garage toe gaan
De werkzaamheden zijn uitgevoerd zoals afgesproken.
auto gehaald en weer thuisgebracht. gebeld over dure reparatie
klant vriendelijk, en korte lijnen voor een afspraak. denken in oplossingen voor onze wagenpark.
Ik denk dat de (monteur)die hem een beurt heeft gegeven in de camper zijn brood heeft opgegeten, er lagen allemaal kruimels op de vloer, wij zijn woensdag vertrokken bij Veendam hoorden wij een enorme knal onder de camper, erlag niets op weg wij zijn gestopt konden niks vinden ,ik zou graag even de camper op de brug willen hebben om even te zien of er ook schade onder de camper is. Ik wacht op uw reactie. Vriendelijke groet Douwe Lap.
Wat vervelend om te vernemen dat u geen tevreden ervaring heeft. Zojuist heb ik contact opgenomen met onze service afdeling en ik heb begrepen dat er al onderling contact is geweest. We hopen dat het snel is opgelost en dat uw ervaring met ons weer als prettig wordt ervaren.