Goede service!

Een mooi gebruikte Mitsubishi Colt bij Kevin gekocht. Zeer vriendelijke man. Weet waar hij over praat en is prettig in zijn communicatie.

Super!

Bij Kevin een leuke fiat gekocht, super blij en hele goede service. Ik raad het zeker aan om hier een auto te kopen!

Super ervaring!

Heel goed en gezellig geholpen! Er werd goed geluisterd en werd ook snel geholpen.

Keurige behandeling

Na aflevering van mijn auto waren er nog wat onvoorziene afleverpunten. Deze heeft Kevin keurig voor me opgelost. Helemaal top.

Goeie service en snelle communicatie

Ik had binnen de garantie een defect aan mijn auto, een Toyota yaris. Kevin maakte er geen probleem van en zorg voor reparatie. Heel fijn en goed contact erover. Petra

Betrouwbaar, deskundig en vriendelijk

Een heel fijne ervaring tijdens het kopen van een tweedehands auto. Geen overdreven verkooppraatjes, kennis van zaken, eerlijk over de mogelijkheden van de auto, hij neemt de tijd en geeft koper ruimte om na te denken. Deskundig en heel goede prijs/kwaliteit-verhouding. Komt afspraken na. Echt een aanrader als je op zoek bent naar een occasion.

Toppertje!

We kwamen voor een mooie vw up, inruil was zeker mogelijk Zeer bereid met je mee te denken en je tegemoet te komen, binnen redelijke normen natuurlijk. Wij zijn erg blij met onze auto en de goede service. Zeer vriendelijk, als we weer een keer een auto nodig hebben komen we zeker terug!

Top verkoper

Super fijne ervaring gehad tijdens het aankopen van de auto! Kevin komt professioneel over en neemt alles met je door en beantwoord elke vraag die je hebt, Als er problemen zijn na de aanschaf hoef je hem maar te bellen en hij lost het z.s.m. voor je op zonder problemen. Een echte aanrader om hier je auto aanteschaffen

super

2 weken terug voor mij nieuwe auto gekocht. Een prachtige Opel Agila. Ben als leek heel goed geholpen - fijne en betrouwbare informatie gekregen gewoon in een woord geweldige ervaring met Kevin. Ook inruil was geen enkel probleem. Kan jullie verzekeren dat je hier een betrouwbare auto kan kopen en zeker niet onbelangrijk, deze jongen komt AL zijn beloften waar. Echt een aanrader.

Meer dan een super ervaring!

Één en al lof over deze aankoop. Als alleenstaande moeder was ik op zoek naar een degelijke aankoop om veilig op weg te kunnen met mijn zoontje voor een eerlijke prijs. Zodoende bij De Meern Occasions uitgekomen. Kevin ontving me hartelijk en overgegaan tot de koop. Na een paar kleine dagen had ik wat vragen over de auto - zo cliché als maar zijn kan heb ik daar als vrouw weinig verstand van. Ik werd direct serieus genomen, wederom warm ontvangen. Uit voorzorg hebben ze de auto opnieuw uitgelijnd, een onderdeel vervangen en gesmeerd. Bovenop dat alles hebben ze de auto persoonlijk bij mij thuis opgehaald en weer thuis gebracht. Man man man wat een kanjers en service! Verdienen meer dan 5 sterren!

Super attente verkoper Kevin

Ik belde op voor een auto, kon gelijk terecht ook voor een proefrit. Kevin gaf me de tijd om er over na te denken en na twee dagen terug te komen met mijn zoon. Ook weer proefrit en we kwamen tot een koop deal. Maandag stond de dito met een apk keuring klaar en dankzij de vlotte professionele verwerking van de administratie kon ik de auto meenemen. Ik denk dat we beiden tevreden zijn met de deal

Erg tevreden

Vorig jaar mijn Peugeot bij Kevin gekocht. Erg goed geprijsd, leek te mooi te zijn. Koop en afhandeling erg snel uitgevoerd. Nu 9 maanden verder en de auto heeft me nooit in de steek gelaten. Mijn volgende auto kom ik zeker weer hier kopen!

Super service

2 weken geleden heb ik een auto gekocht bij de Meern occasions. Ik ben dik tevreden met de service! Het contact verliep altijd soepel en vlot. Ook toen we er waren was meneer heel vriendelijk. Dingen die ons opvielen loste hij meteen op zodat je met een super auto de weg op gaat. Al om al ben ik dik tevreden en kan ik nu lekker genieten van mijn nieuwe autootje

Zeer professioneel

Wij hebben een geweldige ervaring gehad met De Meern Occasions. Deze jongeman wist ons goed te woord te staan en al onze vragen netjes en onderbouwend te beantwoorden .Kortom hier kun je met een gerust hart een auto kopen. 10/10 aanbevelen!

De verkoper weet waar hij over praat en heeft veel geduld. Komt netjes zijn afspraken na en je kan hem altijd bellen voor vragen. Zeker een aanrader om je auto te kopen bij DeMeern Occasions!

Fantastisch!

Super fijne ervaring gehad tijdens het aankopen van de auto! Vriendelijk personeel en geeft je goed de tijd om een proefrit te maken en beantwoord al je vragen. Zeker een aanrader! Mooie auto’s voor een leuke prijs.

Geweldig! Zeer klantvriendelijk en professioneel.

Op 14 februari 2024 zijn we geweest bij De Meern Occasions in De Meern. We waren geïnteresseerd in een Audi A3 uit 2022. We werden gastvrij ontvangen met een kopje koffie en konden eerst even rustig kijken bij de auto’s. Wel zo fijn! Natuurlijk hadden we vragen over de Audi A3 en die konden we stellen aan de vriendelijke eigenaar Kevin. Hij heeft ons alles wat we wilden weten uitgelegd, wat een geduld heeft deze man, dat zie je niet zoveel meer. Heel fijn! Ook een proefrit was snel geregeld. De hele benadering gaf mij en mijn vrouw een heel goed gevoel. Ook fijn dat we duidelijke uitleg hebben gekregen hoe alle opties werken die op de auto zitten en hoe het navigatiescherm werkt. Ik zou dit autobedrijf zeker aanbevelen!

Mijn ervaring met verkoper K van De Meern Occasions was prettig. K, een keurige jongeman, correct in zijn handelen. K geeft alle ruimte om de auto te inspecteren en een proefrit te maken. K handelt kundig de koop af. Ik wil K complimenteren voor zijn handelen maar vooral het vertrouwen die hij gaf. Ik zal De Meern Occasions zeker aanbevelen. K in hoop dat je zo blijft doorgaan met je bedrijfje. En dat je uitgroeit met je bedrijf naar een waardering van 10.

Goed zaken doen met Kevin

Ik heb Kevin ervaren als een ontzettend aardige gast. Het contact was goed en open. De auto startte niet toen ik hem mee wilde namen na betaling (zal je altijd zien), maar ik ben alsnog met een gerust hart naar huis gereden (na een kick-start van de accu) omdat hij de accu gewoon zou vervangen als die het niet goed blijft doen. Vooralsnog erg blij met onze nieuwe auto!

Top auto en verkoper!

Ik kan niet genoeg benadrukken hoe tevreden ik ben met mijn recente aankoop bij De Meern Occasions. De service was uitstekend en het hele proces verliep soepel. De auto die ik heb gekocht, is perfect voor mijn behoeften - compact, efficiënt en betaalbaar. Dankzij het vriendelijke personeel en de eerlijke prijzen zal ik zeker terugkomen voor toekomstige aankopen. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare autoverkoper!

Betrouwbaar!

Zeer betrouwbare verkoper, aardige jonge man. Leuke auto bij hem gekocht, de auto werd netjes aan ons overgedragen en we zijn er erg blij mee. Ik koop er in de toekomst weer een auto, een echte aanrader!

Geweldig goed geholpen!

Na een aanrijding is mijn auto opgehaald, getaxeerd en gemaakt. Binnen twee weken stond de auto helemaal top en megaschoon weer voor mijn deur. de auto werd opgehaald en weer thuis afgeleverd! de communicatie ging vlot en vriendelijk, met andere woorden niks dan lof over deze garage!

Rosweydelaan 80

3454 BR De Meern