Waardeloos

In april 2024 ons terras laten reinigen om groene aanslag van de tegels te halen. in amper 4 maanden is de groene aanslag terug, TP is door een medewerker, inhuur zzp er of wat het ook mag zijn verteld dat als binnen 1 jaar de aanslag terug is zij kosteloos terug komen. Dit vervolgens gemeld bij het bedrijf, zij kwamen hiervoor niet kosteloos terug en er kwamen allemaal onzin redenen waarom de aanslag terug is gekomen, oa weersinvloeden etc etc, in de zomermaanden over weersinvloeden beginnen is niet oke, tevens geven personen die van of namens dit bedrijf komen dus verkeerde informatie. Er wordt ons een schamele 15% korting geboden als wij het opnnieuw wilde laten reinigen, ik vind 350 euro betalen voor 1 uur en 15 min werk vorstelijk betaald met een zeer slecht resultaat. Ik heb het bedrijf de tijd gegeven om het fatsoenlijk op te lossen, hierop geen reactie, bij deze de review.

Ongelofelijk!

Op 25 juni hebben wij de tegels en stenen in zowel de voor- als achtertuin door De Borstelman laten schoonmaken. Alles zag er al jaren grauw en smoezelig uit. Na afloop van het karwei, uitgevoerd door een deskundige en bijzonder vriendelijke medewerker van De Borstelman, was het resultaat VERBLUFFEND. Alles zag er uit als nieuw. Echt in één woord: ongelofelijk! Een aanrader :).

Terrassen en pad weer stralend schoon!

Dit bedrijf heeft zijn automatisering goed op orde en komt afspraken stipt na en het resultaat is uitstekend tegen een redelijke prijs. Als de poort deur ook nog even afgespoeld was waren het vijf sterren geworden.

Het resultaat is inderdaad als nieuw.

Het bedrijf is flexibel en houdt zich aan de afspraak. Prettige medewerker, die de klus klaart. Spant zich in om de overlast te beperken en geeft tips voor schoonmaak en vervolg actie.

In alle opzichten perfecte prestatie

Het hele traject van aanmelding. offerte en uitvoering is naar volle tevredenheid verlopen. Omdat we zelf met diverse middelen tevergeefs hebben geprobeerd het terras te reinigen was het resultaat van de borstelman boven verwachting, echt fantastisch schoon..

heel erg goed gewerkt

de borstelman was heel erg op tijd, netjes gewerkt en boven verwachting heel erg schoon( vet uit een vet put van restaurant), er wordt gesproken over mos aanslag, zelfs dit vet(zwart) weg, de tegels zien er weer uit als nieuw.

Zeer aangenaam en vriendelijk persoon die bijna de hele dag aanwezig was om de klus netjes af te leveren.

Gewoon echt goed schoon!

Voor- en achtertuin het tegelwerk laten reinigen. Prima resultaat en snel gewerkt. Brandschoon tegelwerk. Alles keurig opgeruimd en strak.

prima werk

prima werk, mooi schoon geworden en zeer vriendelijke medewerker

De borstelman heeft geheel aan onze verwachtingen voldaan.

Het resultaat is zonder meer goed te noemen.

Hoewel de tegels al redelijk oud zijn biedt het geheel een veel frissere aanblik als voor het borstelen. Er is echter wel een onverklaarbaar verschil tussen de verschillende tegels. Sommige zien er uit als nieuw en bij andere tegels zie je toch nog een grijze verkleuring.

Uitstekend resultaat

Mijn terras ziet er weer als nieuw uit.

Geweldig wat een metamorfose !!

Een aanrader voor ieder vervuild terras, oprit of binnenplaats.

graag vermelden dat een buitenkraan benodigd is.

Nette mensen en dito werk

zie boven

Keurige orderbevestiging/duidelijk Schoonmaken is prima uitgevoerd Tuin ziet er weer uit als nieuw

Top!

Oprit in no time weer als nieuw!

heel tevreden

er werd gestart met de klus die volledig zonder enig probleem afgerond is. de communicatie met de uitvoerder was ook perfect

We hebben een nieuwe flagstione-vloer !

Tot volle tevredenheid schoonmaakwerkzaamheden uiitgevoerd.

Tot volle tevredenheid schoonmaakwerkzaamheden uiitgevoerd.

Verbazend mooi resultaat.

In korte tijd, iets meer als een uur, een verbazend mooi resultaat. Het enige minpunt was / is dat het erg fijne zand wat ik in de voegen had door het schoon spuiten na het borstelen een klein beetje weggeblazen en moest ik wat aanvullen. Verder bijzonder tevreden.

Twee maal voor niks zitten wachten. Grote teleurstelling. Later opgelost

Dinsdag 7 Mei 2024 om 14.30 zouden ze komen. De dag ervoor nog bevestiging gekregen via de mail. We keken er heel erg naar uit. Om half 4 zijn we zelf maar gaan bellen. Ze gingen niet meer komen die dag werd ons toen verteld. Excuses en een afspraak voor de dag erna weer om half drie. We waren teleurgesteld en er niet helemaal gerust op maar er werd ons voor 100 % verzekerd dat ze er Woensdag 8 Mei zouden zijn. Er kwam om half 3 weer niemand. Om half vier maar weer zelf gebeld. Een uur later werden we teruggebeld. Er zou toch wéér niemand komen vandaag! Wat een kater hebben we hiervan. Twee dagen hou je er rekening mee dat ze gaan komen. Allerlei tuinspullen staan in de woonkamer, andere afspraken voor verzet e.d. We konden vrijdag contact opnemen met de "Planner" was wat ze ons te bieden hadden. Bah. Wat een afknapper. Na deze teleurstellende ervaring rondom afspraken zijn we gebeld door Niels, met excuses en een mooi aanbod. We hebben dit erg gewaardeerd. Gisteren zijn alsnog de tegels schoongemaakt door Marco; een vakman. De tuin ziet er weer prachtig uit, waarvoor onze dank.

Zeer goed!

Het was voor de derde keer in zes jaar dat mijn terrassen en verdere betegeling werd schoongemaakt. De manier van deze uitvoerder en gedrevenheid om het perfect te doen heb ik met bewondering gevolgd. Zelden zag ik een werknemer met zoveel motivatie bezig.

Prachtig schoon terras

Aardige man die ons voor en achterterras weer als nieuw heeft gemaakt. De zomer kan beginnen.

De borstelman heeft fantastisch werk geleverd Het resultaat is prachtig Kan het iedereen aanraden

Heulweg 18A

2641 KR Pijnacker

Over De Borstelman

De Borstelman borstelt bij particulieren, bedrijven, scholen en VvE’s in de geheel Nederland. Heeft u vragen, of heeft u ons nodig? Neem contact op, wij helpen u graag! Met een gepatenteerde borsteltechniek maakt De Borstelman uw bestrating schoon en veilig zonder deze te beschadigen én zonder gebruik van chemicaliën! Met de roterende stoomborstel wordt onder gepaste druk met stoom tot 150 graden Celsius de celstructuur van de alg-, mos- en groenaanslag vernietigd. Hierdoor ziet uw terras/bestrating er weer zo goed als nieuw uit na onze behandeling.