Goeie service & netjes werk!

Duidelijke en snelle communicatie! Het werk zelf is heel netjes uitgevoerd. Precies zoals omschreven. Aanrader!

Top werk mannen!!!

Alles perfect verlopen van begin tot einde met zeker dank aan de monteurs top firma echt een dikke aanrader Mvg Kurt

Erg prettige en snelle communicatie en goede afspraken!

Vanaf 1e contact hele duidelijke en fijne communicatie. Op afgesproken dag waren de mannen netjes op tijd. Leuke gesprekken gehad met de mannen en hebben netjes werk afgeleverd.

Super gewerkt zowel op bureau als op de werf!

Goede opvolging, interessante prijs, vriendelijk en peper afgewerkt. Ook waren de mannen goed meedenkend voor eventueel problemen. Ik raad hen ten zeerste aan. Professioneel ten top!

Onberispelijk werk geleverd aan scherpe prijs!!

Heb in bestaande woning vloerverwarming doen frezen in chape door vloerverwarming Limburg. Zeer tevreden!! Prima gedaan, stipt en zeer vriendelijk en bekwaam personeel!! Ook zeer aandachtig voor bestaande leidingen ect. En daarenboven aan een zeer scherpe prijs vergeleken met andere technische oplossingen. Bedankt Vloerverwarming Limburg!

Goede voorbereiding, uitvoering en communicatie

Zeer tevreden over de in april 2024 uitgevoerde werkzaamheden. Ik kan Vloerverwarming Limburg van harte aanbevelen!

Top service

De mannen hebben super netjes en vlot gewerkt. Wij zijn heel tevreden en blij met het resultaat!

Rijksweg 523 523

3630 Maasmechelen