Door inbraak een geforceerde overheaddeur. Deur is binnen een dag weer gemaakt.
Altijd behulpzaam en houden zelf in de gaten wanneer het weer tijd is voor jaarlijks onderhoud.
correct snel duidelijk
Duurde even maar toch gekomen Twee vriendelijke mannen hebben prima werk geleverd.
Gebeld naar het kantoor met de vraag voor service bij een kapotte spiraalsnoer. Vlot teruggebeld met een datum voor reparatie. De monteur komt met kennis en tips, dit wordt zeer gewaardeerd.
Erg goede ervaring met de betreffende monteur. Hij heeft prima werk geleverd, ook deels op aanvraag van mij diverse aanpassingen aangebracht. De deuren "zitten er mooi in". De stal ziet er weer veel beter uit,
Enquetes over kwaliteit wordt ik doodziek van. Daarom zal ik jullie niet aanbevelen
Hartelijk dank voor uw reactie en uw eerdere positieve ervaring met ons. We waarderen uw openheid en begrijpen dat enquêtes niet voor iedereen fijn zijn. Wij gebruiken dit klantonderzoek echter om te leren van de ervaringen van onze klanten en te begrijpen waar zij tevreden over zijn. Deze enquête wordt dan ook eenmalig verstuurd, puur met dat doel voor ogen. Gezien het feit dat uw beoordeling voornamelijk is gebaseerd op de enquête zelf en niet op uw ervaring met onze dienstverlening, zouden we u graag willen vragen of u de beoordeling wilt aanpassen zodat deze uw daadwerkelijke ervaring weerspiegelt. Als u liever de review verwijdert, begrijpen we dat uiteraard ook. Met vriendelijke groet, Team Damm Deurentechniek
Mooie deuren, netjes verpakt. Eenvoudig te plaatsen.
Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring met ons!
met meer communicatie vijf sterren
Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring met ons! Uw punt aangaande de communicatie nemen we mee.
Betreft de installatie van de deur met kozijn. Net, deugdelijk werk geleverd. Monteur was vriendelijk en behulpzaam
Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring met ons!
geen opmerkingen is prima verlopen
Snel en daadkrachtig
Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring met ons!
Fijn contact en aardige monteur
Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring met ons!
Het zijn deuren van een goede kwaliteit
Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring met ons!
De monteurs weten waar ze het overhebben en komen altijd met een passende oplossing.
Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring met ons!
Als e-installateur die de voedingen voor de deuren moet leveren ervaren we Damm als een pratij die weet waar ze het over hebben en bereid is om samen voor de klant het beste te realiseren.
Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring met ons!
Professioneel monteur netjes afgewerkt en duidelijke instructies
Snelle service, duidelijke afspraken
Correct werk
Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring met ons!
Netjes geholpen, en een goede uitleg van de mogelijkheden die er waren
Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring met ons!
netjes en vakkundig werk geleverd
Tevreden. Goede service.
gewoon goed
top
Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring met ons!
No nonsens, gewoon doen wat het moet doen
Gildenweg 18
8304 BC Emmeloord
Bij Damm Deurentechniek geloven we in het leveren van meer dan alleen producten. We streven naar langdurige relaties met onze klanten. Daarom hebben we besloten om samen te werken met Klantenvertellen.nl. Dit stelt onze klanten in staat om hun eerlijke feedback en beoordelingen over onze diensten te delen, waardoor we waardevolle inzichten kunnen verzamelen