MOOI DEUR, GOEDE SERVICE
Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring met ons!
Snelle reactie nav contact en daarna is ook de service geleverd zoals toegezegd.
Plezierig , op tijd , en in goed overleg
zie bovenstaand.
Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring met ons!
Duidelijke uitleg en prettig geholpen.
Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring met ons!
Ook onderhoud is uitstekend.
Hoeven nooit te wachten.
Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring met ons!
mijn ervaring met Dam deuren is dat ze echt hun best doen om zo snel als mogelijk ter plekke te zijn.
Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring met ons!
Monteur was opgewekt en vriendelijk. Hij werkte goed door en maakte een vakkundige indruk.
Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring met ons!
Komen afspraken goed na, zeer tevreden over de deur die bij ons is geplaatst!
Snel opgelost
Mooi product Goed geplaatst
Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring met ons!
Onze deur ging niet meer open. binnen een dag stonden ze voor de deur en was niet alleen het probleem verholpen, maar hadden we ook advies hoe we de deur moesten onderhouden, welk gereedschap we daarvoor het beste konden gebruiken en waren er een aantal punten verbeterd omdat die niet goed werkte.
Vlotte deskundige service
Prima en vlot
Uw positieve review heeft onze dag gemaakt! Hartelijk dank voor het delen van deze ervaring met ons.
probleem snel opgelost
Tijdig en deskundig
Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring met ons!
we hebben samen een prima samenwerking
Bedankt voor de mooie woorden Roel! Zo ervaren wij het andersom uiteraard ook.
Kennis van zaken
Ze hebben vergeten de lamp weer vast te zetten , zit nog los
Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring met ons!
Offerte snelheid en de uitwerking met de controle ronde is zeer voorspoedig verlopen. Ook voor de montage nog overleg gehad, bereikbaarheid is goed. Dit ervaar ik als zeer positief.
Hartelijk dank voor het delen van deze positieve ervaring met ons!
Gildenweg 18
8304 BC Emmeloord
Bij Damm Deurentechniek geloven we in het leveren van meer dan alleen producten. We streven naar langdurige relaties met onze klanten. Daarom hebben we besloten om samen te werken met Klantenvertellen.nl. Dit stelt onze klanten in staat om hun eerlijke feedback en beoordelingen over onze diensten te delen, waardoor we waardevolle inzichten kunnen verzamelen