Bedankt voor de vlotte afhandeling!

Half oktober heb ik via groene gasten subsidie aanvraag en tot mijn verbazing stond het bedrag van de week al op mijn rekening. Top gedaan gasten! ;)

• Gemak/Comfort

Absolute aanrader voor geen geld!

Wij zijn zeer te spreken over de Groene Gasten die echt de tijd namen om ons te begeleiden in het subsidietraject én te adviseren over de manier waarop wij de ISDE-subsidie optimaal konden benutten. We hebben het bedrag al na 3 weken ontvangen. Het was ons die paar tientjes dan ook dubbel dwars waard!

• Gemak/Comfort

Totaal geen omkijken naar gehad

Niet alleen stond het subsidiebedrag binnen 4 weken op mijn rekening, ook heb ik er zelf verder totaal geen omkijken naar gehad (mede met dank aan mijn installateur die de nodige informatie bij Groene Gasten heeft aangeleverd). Ideale service zo!

Fijne bemiddeling

Hartelijk dank voor uw bemiddeling bij mijn subsidie aanvraag, ik ben aangenaam verrast door de snelheid waarmee de aanvraag behandeld is en dan nog in gunstige zin ook! Nogmaals mijn dank, J. Hess

Very fast and efficient!

Groene Gasten have tackled my insulation subsidy request very quickly and efficiently. Not only was my application sent on the same day but it was approved without any issues (and quite quickly as well). I definitely recommend Grone Gasten to anyone applying for ISDE subsidies!

• Gemak/Comfort

Heel blij dat we Groene Gasten hebben ingeschakeld!

Heel blij dat we Groene Gasten hebben ingeschakeld! Met ons bedrijf was het lang afwegen of we gebruik zouden maken van de EIA of ISDE subsidie. Samen met de boekhouder heeft Roeland ons uitstekend geholpen, zowel met het vooronderzoek als het aanvragen van de ISDE. Opvallend was dat het voor hen geen probleem was om ook in de avond en zelfs het weekend telefonisch (en per mail) contact te hebben. We kregen echt het gevoel dat ze vanuit ons de situatie benader(d)en! Waar ik normaal niet altijd zo happig ben op verzoeken om een review achter te laten doe ik dat in dit geval met alle liefde. Voor ieder bedrijf dat twijfelt om Groene Gasten in te schakelen, doen! Je bespaart jezelf enorm veel tijd!

Aanrader!

Zelf helemaal geen omkijken naar gehad en bedrag snel op mijn rekening ontvangen. Prima brochure en duidelijke communicatie per mail

• Gemak/Comfort

Snelle service met fijne klantenservice!

Ik kan niet anders zeggen dan dat het mij opviel hoe snel de Groene Gasten mij hebben geholpen (nog dezelfde dag werd het traject beoordeeld en ingediend), zowel met het subsidietraject als de reactietijd per mail. Subsidiebedrag stond binnen 18 dagen op mijn rekening :)

Zeer goed ;-)

deskundig, goede, snelle en duidelijke communicatie en zeer behulpzaam en zeker aan te raden bij 't aanvragen van subsidies.

• Gemak/Comfort

Bedankt voor de persoonlijke begeleiding!

De Groene Gasten verdienen vanuit ons een groot compliment! Wij zijn de jongste niet meer en kunnen niet heel goed overweg met een computer. Er misten enkele documenten en de Groene Gasten hebben meermaals alle tijd genomen voor ons terwijl ze meekeken en ons telefonisch begeleidden zodat we toch de gegevens konden aanleveren. Ik wil ze daarom bedanken voor het geduld en de prettige manier van communiceren!

• Gemak/Comfort

Zelf totaal geen werk aan gehad

Zoals de titel aangeeft heb ik de service via subsidieduurzaam.nl als zeer prettig mogen ervaren. Mijn installateur had een samenwerking met Groene Gasten waardoor ze mijn ISDE-subsidie uithanden konden nemen. En dat is precies zoals het gegaan. Helemaal top!

Prima geholpen

Ik deel niet snel 9's of 10'en uit maar de Groene Gasten hebben zonder meer een dikke voldoende verdiend! Met name de snelheid van handelen viel ons erg op, binnen 3 weken ontvingen we de subsidie al :)

Doen wat ze beloven

De service via subsidieduurzaam.nl zat via onze installateur inbegrepen bij de aanschaf van onze warmtepomp. Middels een duidelijke brochure goed geïnformeerd en daarna per mail duidelijk en adequaat op de hoogte gehouden. Alles was duidelijk voor ons en nog dezelfde dag hebben ze onze subsidieaanvraag ingediend.

Snelle afhandeling!

Al binnen 2 weken kregen ontvingen we de bevestiging dat de ISDE-subsidie voor onze warmtepomp was toegekend. Enkele dagen daarna ontvangen.

In één woord: GEWELDIG!

Wat ons vooral opviel is dat ze echt de tijd namen voor ons toen bleek dat de bewijsstukken niet voldeden aan de eisen. Ze hebben ons hier duidelijk en meermaals over geïnformeerd en namen rechtstreeks contact op met de installateur om uitleg te geven een een nieuwe factuur op te vragen. Hierdoor kon de subsidieaanvraag toch nog binnen 2 dagen worden ingediend en hadden we het subsidiebedrag al na 2,5 weken op onze rekening staan!

Na 3 weken al het geldbedrag ontvangen

Het subsidiebedrag al verrassend snel ontvangen. Heel fijn en zeer welkom. Dank voor de goede zorgen en fijne communicatie Groene Gasten!

• Gemak/Comfort

Aanrader voor iedereen die ISDE subsidie wil aanvragen!

Wij hebben onlangs glasisolatie laten aanbrengen en kwamen er zelf niet uit bij de RVO, mede omdat de factuur niet juist leek en de installateur niet happig was om deze aan te passen... Gelukkig kwamen we vervolgens in contact met de Groene Gasten die ons hebben geholpen om alles toch op de juiste wijze aan te leveren. Ontzettend bedankt en voor iedereen een tip: neem contact op met Groene Gasten!

Doen wat ze beloven

Volledig ontzorgd en goed op de hoogte gehouden tijdens het traject

• Gemak/Comfort

Groene Gasten nam echt de tijd voor mij!

Zoals in de titel aangegeven viel het mij met name op dat ze echt hun best hebben gedaan om voor mij uit te zoeken hoe ik de ISDE-subsidie optimaal heb kunnen benutten. Meermaals contact gehad zowel per mail als telefoon en ik kan me in alle eerlijkheid bijna niet voorstellen dat ze gezien de besteedde tijd iets aan mij hebben verdiend. Helemaal geweldig en ontzettend bedankt jongens!!

Fantastisch geholpen!

Helemaal geen omkijken gehad naar de subsidieaanvraag. Heel fijn en zeker aan te raden voor iedereen die snel in de stress kan schieten van lange aanvraagformulieren, zoals ik ;)

• Gemak/Comfort

Ruim 1000 euro extra kunnen besparen dankzij Groene Gasten (naast de ISDE-subsidie)!!!

Ik ben heeeelemaal blij echt!! Niet alleen heb ik al na 4 weken het subsidiebedrag voor onze warmtepomp ontvangen, nee.... De Groene Gasten wezen mij erop dat er bij mij lokaal een extra subsidie was die gecombineerd kan worden met de ISDE en waardoor ik ruim 1000 euro extra subsidie ontvang! Heel af en toe heb je zo'n meevaller en dat is zeker nu het geval geweest!! Ontzettend bedankt voor de attentie en uitleg! Ik zal jullie zeker aanraden bij bekenden!

• Gemak/Comfort

Dank voor de snelle service!

Nadat ik via mijn installateur op jullie website www.subsidieduurzaam.nl kwam kon ik mij binnen 2 minuten aanmelden. Nog dezelfde dag kreeg ik bericht dat de Groene Gasten mijn gegevens hadden gecontroleerd en de aanvraag al hadden ingediend. Nog geen 3 weken later stond het subsidiebedrag op mijn rekening. Gaan we wat leuks van doen deze zomer, dankjulliewel!

Niks op aan te merken

Ik kan niet anders dan aangeven dat ik gewoon goed ben geholpen. Fijn contact gehad toen ik een vraag had en het subsidiebedrag inmiddels al ontvangen. Voor mensen die net als ik niet zou handig zijn met de computer, laat je vooral ontzorgen door de Groene Gasten!

• Gemak/Comfort

Erg fijne ervaring, alles was helder en duidelijk!

Ik ben erg tevreden. Ze hebben mij goed geholpen in een wereld die nieuw was voor mij. Ze hebben mij geholpen met het beantwoorden van mijn vragen en het wegnemen van enkele twijfels die ik had en ben daarna in zee gegaan met ze... en daar heb ik zeker geen spijt van!!

• Gemak/Comfort

Goede service en vooral heel snel!

Uitstekende ervaring en duidelijke communicatie

Over Groene Gasten B.V.

Het doel van Groene Gasten is om de administratieve rompslomp uit handen te nemen die komt kijken bij het aanvragen van ISDE-subsidie. In samenwerking met o.a. installatiebedrijven doen we dit door de belangrijkste spelregels, aandachtspunten en voorwaarden overzichtelijk te maken en de aanvraagprocedure te vereenvoudigen en uit handen te nemen.