Kundig personeel, professionele uitstraling
Een plezierige en m.i. zr deskundige (inval-) mondhygiëniste.
Fijn
Paulien heeft me van mijn tandartsangst van vroeger afgeholpen!!!
Ik heb een heel goede ervaring met mijn tandarts en zijn praktijk
Erg prettig geholpen, met zo veel geduld en uitleg als nodig was, hele lieve medewerkers met een comfortabele behandelingswijze. Blij mee!
Geen problemen prima geholpen!
Ik voel mij altijd serieus genomen en daardoor vertrouw ik helemaal Bart. Ik ben al meer dan 15 jaar klant en heb mijn gebit kunnen verbeteren door de continue adviezen die ik heb gekregen. In de loop van de jaren heb ik al meerdere vrienden en kennissen geadviseerd om klanten te worden van de praktijk want ik vertrouw ze helemaal.
fijne locatie, lieve mensen die heel plezierig maar daadkrachtig werken
Persoonlijke professionele omgang en informatie. Streng doch rechtvaardig. Ik ga niet graag maar kom altijd weer positief thuis
Prettig, behulpzaam en heel vriendelijk
Veel kennis, eerlijkheid en goed advies.
Altijd goed advies.
Persoonlijk contact. Oprecht geïnteresseerd. Duidelijke informatie
Zie boven
Zeer vakkundig, snel geholpen en vriendelijke service.
Ik was een vulling verloren en ik kon meteen om 18 uur komen voor een niewe vulling. Vakkundig en professioneel geholpen. Ook zeer gastvrije dame achter de receptie. Parkeren op hun eigen terrein lekker handig!!!