goede service

Snelle en goede service

Helemaal goed

Super!!!

Zeer snel en vakkundig gehandeld. Belde om alles zo snel mogelijk te laten verlopen. Zeker aanrader bedankt!!!

Positief

Duidelijke en snelle reactie op vragen

Goede en snelle service. Klantvriendelijk en deskundig.

Prima. Kritisch maar goed.

Prima dienstverlening. Erg veel vragen maar begrijpelijk. De adviseur communiceerde goed (Sabita). Verwachtingen managet ze goed.

Snel afgehandeld

Vriendelijk en secuur

Altijd vriendelijke medewerkers als ik belde en naar mijn lening vroeg omdat ik mijn nieuwsgierigheid niet kon bedwingen.

Snelle reactie

Mijn ervaring is zeer positief. Duidelijk uitgelegd gekregen.

Snelle en duidelijke afspraken en uitleg

Goede en snelle afhandeling duidelijke afspraken en snelle levering na goed keuren.

Goede dienstverlening

Ben erg snel en goed geholpen. Medewerkers waren ook erg vriendelijk en behulpzaam.

Ongelooflijk

Ongelooflijk binnen 48H alles is geregeld en geld binnen op rekening.

Goede en snelle service

Snel, vriendelijk en professioneel!

Netherlands Krediket Collectief heeft mijn aanvraag heel snel verwerkt. De adviseurs waren heel vriendelijk, behulpzaam en gaven goed advies. Bedankt Netherlands Krediket Collectief team!

Snelle reactie en snelle afhandeling

Toen ik een aanvraag had gedaan voor een persoonlijke lening en toen de werd afgekeurd, kwamen ze met een alternatief dat die wel akkoord gingen. Alles werd snel afgehandeld en geld stond binnen 2 dagen op de rekening.

Een prima begeleiding door het hele traject!

Ik heb de begeleiding door het hele traject van aanvraag tot uitbetaling uiterst professioneel en prettig ervaren.

Snel en service gericht

Korte lijnen, snel handelen, service gericht en goed bereikbaar. Goede voorlichting.

Snel afgehandeld en goede service

Goed geholpen doordat er werd meegedacht en een snelle afhandeling. Zeer tevreden

Top service

Het team reageert snel en is behulpzaam. Lieve mensen en super snel geholpen!

Prima uitleg, begeleiding en afronding

Had bij een andere partij een uitvraag staan voor een financiering verbouwing. Dit duurde zo lang dat we hebben besloten om Nederlandse krediet collectief in te schakelen. In anderhalve week was alles geregeld.

Denken goed mee en leggen alles goed uit!!!

Alles goed uit gelegd en alles is heel makkelijk te doen !!! Mvg dre

Uitmuntend kundig advies en meedenkend

Waar andere partijen slechts beperkte ondersteuning en advies gaven onderscheidde NKC zich direct. Wij voelden ons gehoord en werden voorzien van goed advies op een eenvoudige en vriendelijke wijze.

Snel geregeld.

Er werd snel gehandeld en overlegd dus was heel fijn.

Een zeer goed bedrijf, reageren super snel en vriendelijk, het documenten aanleveren gaat ook makkelijk en goed, het was heel erg snel geregeld allemaal. Wij raden Nederlands Krediet Collectief zeker aan!

Goed geholpen

Korte lijntjes, snel handelen