Goed leuke medewerkers.

Het goedkeuren duurde iets te lang waardoor men de klant onzeker maakt

Profesioneel

Zeer vriendelijk en goede uitleg en doen alle moeite voor je

Goede service waarbij vragen vriendelijk en goed beantwoord werden.

Heel goed. Goede communicatie en advies geving.

Snelle service top geregeld zeer tevreden

Zeer positief

Ben in het algemeen tevreden over.lang geduurd met afbehandeling maar met goede afloop.

Ben geweldig en deskundig geholpen. Daarvoor dank.

Geweldig!

Vanaf het eerste moment behulpzaam en correcte uitleg. Uiterst zorgzaam (m.n. Tamara en Andrea). Zij hebben een hoop werk verricht en ons heel blij gemaakt.

Uitstekende service en meegedacht.

Zeer vriendelijk te woord gestaan en uitstekend door alles heen geholpen. Zeker een aanrader. :)

erg professioneel!!

goeie snelle service, goed bereikbaar en erg vriendelijk :)

zeer klantgericht en klantvriendelijk tegelijk!!

Buiten het doelgericht, ben je bij hun gekoppeld aan 1 contactpersoon, die alle zaken voor je coördineert, uitlegt, aanstuurt en behandeld. Zeer klantvriendelijk (Andrea in dit geval ) en klantgericht , wat resulteerde in een zeer snelle behandeling en afhandeling zonder stress. Hier kunnen andere partijen veel, heel veel, van leren. Kortom, aanrader!!!

alles verliep prima

prima service, aardig persoonlijk contact, alles vlot geregeld

Snel en professioneel

Uitstekende Service en Tijdige Levering

Ze waren behulpzaam gedurende het hele proces en altijd beschikbaar om mijn vragen te beantwoorden

Snel en goed geholpen

Ik waardeer de proactieve houding in het regelen van onze lening. Snel, vriendelijk en uiterst professioneel

Professional & Smooth

I had a very positive experience working with Nederlands Krediet Collectief. The whole process was fast and smooth so that my request was approved in 3 days and got paid a day later.

Duidelijke communicatie

Fijne snelle afhandeling

goed geholpen en goede informatie gegegeven.

vriendelijke personeel, goede communicatie geweest. Voor mij helder hoe alles ter zijn werk gaat. Wel werd er privé vragen gesteld, wat niet geschikt lijkt voor een lage krediet. persoonlijk vindt ik het niet fijn.

Zeer adequate service

Men denkt mee, en zorgt voor passende oplossingen!

Super behulpzaam

Klantvriendelijk, behulpzaam, goeie contact

Snel en adequaat.

Vriendelijke medewerkers, snelle acties en afhandeling.

snel en duidelijk

De aanvraag is snel in behandeling genomen en hetzelfde geldt voor de communicatie. Deze verliep zowel digitaal als telefonisch, dus snel en duidelijk

professioneel, erg behulpzaam en duidelijk

ontzettend fijn en goed geholpen, correct behandeld, snel en altijd behulpzaam.

Vriendelijk en behulpzaam

Plezierig contact met keuze uit meerdere aanbieders.

Eerlijk en transparant

Ons contact met Sabita Dhawtal hebben we als zeer plezierig ervaren. Ze zijn goed bereikbaar. Ook de informatie is duidelijk. Eerlijk en transparant: Geld lenen kost Geld...... Het aanleveren van gegevens kan makkelijk en snel digitaal. Als men akkoord is staat het geld snel op je rekening. Kortom: tevreden!

Zeer snelle en uitstekende afwikkeling

Binnen 24 uur deal done ! Zeer goede en nette medewerkers, daarnaast goede bereikbaarheid

Laan van Waalhaven 442

2497 GR Den Haag