Super goed en heel vlot geholpen Advies (en meedenken) is hier altijd zo goed! Binnen een paar dagen alles geregeld Super!

positief.

Beste Lezer, De structuur van het geheel van vragen, vond ik niet altijd transparant van wat NKC van mij wilde weten. Maar met plezier kijk ik terug op de begeleiding door een vrouwelijke NKC-medewerker, die op vele terreinen adequaat ten voordele van mij heeft begeleid. Voor mij een bewuste reden om bij deze, NKC te promoten.

Duidelijk, meedenkend en snel

Ik werd heel goed geadviseerd, duidelijke voorwaarden en alles snel geregeld. Ook telefonisch werd ik bij iedere vraag goed en snel geholpen.

Snel, deskundig en alert

Goedevervaring, vriendelijke medewerkers en deskundig en eerlijk advies.

Snel geholpen

NKC heeft mij zeer goed geholpen. Binnen een aantal dagen had ik het geld op mijn rekening staan tegen prima voorwaarden. Aanrader!

Was really good and helpful

Fijne mensen aan de telefoon die jou helpen ook willen helpen begeleiden

Ik vindt het best super alleen zou ik gelijk paar dingen aanpassen tot je nog sneller mensen kan helpen zoals hypotheek acte bij late voegen steeds heen en weer gaan met allerlei dingen bijvoegen is niet zo fijn brengt stress met zich mee en gelijk duidelijkheid geven wat je nou precies kunt lenen. Maar toch goede lening kunnen afsluiten en gelijk binnen 48uur geld hebben.

Goede ervaringen,

Goede adviezen over Lening, Heel vriendelijk, ik ben zeer tevreden,

Goed geholpen aardig en hulpzaam

Fijne afhandeling

Prettige ervaring

Snelle en prettig geholpen

Ben prettig en snel geholpen. Er werken fijne mensen

perfect

goede adviezen en zeer goede klantenservice alles snel geregeld

Goed geholpen door de medewerkers.

Snel en makkelijk

De ervaring met Nederland krediet collectief is erg positief. Snel en gemakkelijk een goede lening kunnen afsluiten.

goede service

Snelle en goede service

Helemaal goed

Super!!!

Zeer snel en vakkundig gehandeld. Belde om alles zo snel mogelijk te laten verlopen. Zeker aanrader bedankt!!!

Positief

Duidelijke en snelle reactie op vragen

Goede en snelle service. Klantvriendelijk en deskundig.

Prima. Kritisch maar goed.

Prima dienstverlening. Erg veel vragen maar begrijpelijk. De adviseur communiceerde goed (Sabita). Verwachtingen managet ze goed.

Snel afgehandeld

Vriendelijk en secuur

Altijd vriendelijke medewerkers als ik belde en naar mijn lening vroeg omdat ik mijn nieuwsgierigheid niet kon bedwingen.

Snelle reactie

Mijn ervaring is zeer positief. Duidelijk uitgelegd gekregen.

Snelle en duidelijke afspraken en uitleg

Goede en snelle afhandeling duidelijke afspraken en snelle levering na goed keuren.

Goede dienstverlening

Ben erg snel en goed geholpen. Medewerkers waren ook erg vriendelijk en behulpzaam.

Laan van Waalhaven 442

2497 GR Den Haag