Super tevreden

Super tevreden! Bijzonder klantvriendelijk, echt meegedacht met de situatie en ongelofelijk snel geregeld. Dank!

Alles snel en goed geregeld.

Alles snel en goed geregeld.

Duidelijk, snel en vriendelijk

Duidelijk, snel en heel makkelijk. Vriendelijke mensen aan de lijn, hele goede ervaring.

Een onderneming met prettig en kundige mensen

Een heel goed advies en mensen die met je meedenken. En altijd een snelle reactie.

Zeer vlotte service

Zeer vlotte service, vriendelijk contact en snel geregeld.

Klantgericht en duidelijk

Telefonisch gericht contact was een verademing. De vragen die per e mail gesteld zijn, waren duidelijk en goed te beantwoorden

Een Top service!

Kundig, vertrouwelijk, efficient en snel!

Goed en snel geholpen.

Snel en vriendelijk

Snel, vakkundig, vriendelijk, behulpzaam zijn de essentiele waarden waarmee Krediet.nl werkt en die ik ook ervaren heb. Prima

Uitstekende service

Goed contact en hulp. Alles snel geregeld.

Krediet heeft ons goed geholpen

Krediet heeft ons goed geholpen, hield ons op de hoogte van de vorderingen en waren erg vriendelijk! Ik raad het echt aan.

Toch mogelijk

Ik geef 5 sterren omdat voor mij naar voren kwam : vriendelijkheid, snelheid en duidelijkheid. Wat natuurlijk ook meespeelt dat er niet meteen een afwijzing volgde op de vraag voor een lening, waardoor een probleem van mij opgelost kon gaan worden.

zeer behulpzaam vriendelijk en snel met.

zeer behulpzaam vriendelijk en snel met het afsluiten van een lening

Toppers met verstand van zaken!

Toppers met verstand van zaken! Wederom super geholpen met advies over onze hypotheek.

Kundig en zeer vriendelijk personeel

Kundig en zeer vriendelijk personeel. Daarnaast was ik positief verrast door de snelheid van handelen. Je kan op veel plaatsen een krediet afsluiten, maar neem in vergelijk altijd Krediet.nl mee is mijn advies.

ze waren snel en vakkundig

ze waren snel en vakkundig

Erg behulpzaam

Erg behulpzaam, zeer gunstige rente, duidelijk en snel geregeld.

Deskundig en snel geholpen

Deskundig en snel geholpen

Kreeg duidelijk het gevoel dat ik op de juiste plaats was!

Ongekend snel met inhoudelijk duidelijke informatie mijn aanvraag zorgvuldig afgehandeld. In de offerte waren duidelijk mijn persoonlijke wensen verwerkt en kreeg daarnaast duidelijke uitleg van de wijzigingen die niet overeenkwamen met mijn eerste verzoek.

Krediet.nl, betrouwbaar en snel

Krediet.nl regelt je wensen snel en degelijk. De mensen zijn vriendelijk en denken graag mee om tot een gedegen oplossing te komen. In het proces houden ze de vinger aan de pols of alles goed gaat en goed blijft gaan. Kortom, een zeer fijne zaak die ik in het verleden al vaker heb gebruikt en in de toekomst zeker als eerste zal bellen als er weer iets nodig is.

Het is zeker een aanrader

Behulpzaam Reageren heel snel en alles loopt soepel

Goede service en klantgericht

Goedemorgen ervaring met devam. Zodoende dat ik een lening weer bij hun neem. Altijd correct en klantvriendelijkheid.

Zeer behulpzaam en snelle reacties

Zeer behulpzaam en snelle reacties

Ben uitstekend op elke vraag die ik heb.

Ben uitstekend op elke vraag die ik heb gesteld geholpen met een duidelijke antwoord.Vriendelijk

Top ervaring

Top ervaring. Op vrijdag aangevraagd en op woensdag goedkeuring. Zowel via telefonisch contact en via e-mail goed geinformeerd over de voorwaarden en werkwijze. De gewekte verwachting is helemaal uitgekomen! Alleen relevante informarie aanleveren en relevante vragen beantwoorden. Uploaden van documenten werkt als een tierelier. Ook het electronisch ondertekenen van de benodigde overeenkomsten werkt perfect. Fijn dat het zo snel kan!

Baron van Nagellstraat 144

3771 LL Barneveld

Over Krediet.nl

Verantwoord lenen tegen een aantrekkelijk tarief. Dat is waar Krediet.nl voor staat. Maar hoe maken wij die belofte waar? Door ons te houden aan regels van de AFM. Door samen te werken met kredietaanbieders die de laagste rente bieden. En door in een persoonlijk adviesgesprek zorgvuldig af te stemmen of een lening bij je past. Als je een offerte heb aangevraagd nemen we telefonisch contact met je op voor een adviesgesprek. Wij bespreken dan wat wij voor jou een geschikte lening vinden en zijn duidelijk over je kosten en je risico’s. En we vragen naar je persoonlijke wensen en je exacte leendoel. Dankzij het persoonlijke gesprek weten we precies welke lening we voor jou selecteren. Wil jij weten wat je leenmogelijkheden zijn? Heb je vragen over je huidige lening? Of ben je op zoek naar een lening met de laagste rente? Neem contact met ons op voor een betrouwbaar en deskundig advies. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0318 – 888 888. Je kunt ook direct een offerte aanvragen. Je ontvangt dan snel een voorstel en we bellen je voor een persoonlijk advies.