Goed geregeld

Goed, makkelijk en prettige communicatie, meedenkend

Goed meedenken en snelle afhandeling.

Goed meedenken en snelle afhandeling.

Prettige benadering

Uw medewerker Danny Lindeman heeft zijn uiterste best gedaan om e.e.a. voorelkaar te krijgen. Daarnaast is de klantvriendelujke benadering van de gehele staf als erg plezierig ervaren

Ze helpen jou heel goed en de.

Ze helpen jou heel goed en de klantenservice is top

Goed geregeld

Goed geregeld En kwamen met een beter voorstel , dus toppie gedaan ??

Service was goed werd snel geholpen en.

Service was goed werd snel geholpen en alles werd duidelijk verteld. Vriendelijke medewerkers en adviseur.

perfectgeholpen

perfectgeholpen

Heel erg behulpzaam en snel gehandeld!

Heel erg behulpzaam en snel gehandeld!

Goede voorlichting en duidelijke.

Goede voorlichting en duidelijke uitleg. Goede afhandeling van de aanvraag.

Snel en goeie communicatie

Snel en goeie communicatie

Dankbaar

Jullie hebben heel erg jullie best gedaan om ervoor te zorgen dat het krediet werd toegekend. Ik ben jullie erg dankbaar!

Zeker een aanrader

Zeker een aanrader, Alles was duidelijk en snel geregeld

Altijd snelle acties en we zijn al.

Altijd snelle acties en we zijn al vaker teruggekomen!

Super!

Netjes, duidelijk, snel en erg behulpzaam!

Duidelijke snelle afhandeling korte.

Duidelijke snelle afhandeling korte lijnen geinteresseerde mensen!

Snelle afhandeling van aanvraag

Vakkundig, vriendelijk en snel geholpen. Op vragen en terug bel acties wordt snel en accuraat gereageerd. Men denkt erg mee met je aanvraag.

Goed begrip voor de soort lening die je.

Goed begrip voor de soort lening die je vraagt en zeer hulpzaam bij het zoeken van een kredietversrekker.

Super snelle afwikkeling van onze.

Super snelle afwikkeling van onze aanvraag. Klant vriendelijke medewerkers. Voor ouderen m.i. Moeilijk systeem om te kunnen uploaden.

Professioneel en snel service, deze dagen zeldzaam

Ik had een paar ervaringen met andere kredietmaatschappijen die niet konden voldoen aan de eisen die ik had. Ik solliciteerde bij Krediet.NL en Danny L kwam tot de redding. Professioneel, service gericht en snel in het leveren van krediet. Andere collegas aan de telefoon waren professioneel en behulpzaam. Voor no-nonsense kredietverlening komt Krediet.NL stralend door!

We werken samen en we hebben geen.

We werken samen en we hebben geen schulden en nog krijgen we geen lening van 17000 euro. Belachelijk alsof ik een ton leen. Reden is inkomsten van mijn partner is te laag en werkgeversverklaring kijken jullie niet naar.

Soepel, snel, deskundige

Soepel, snel, deskundige advies gekregen. Altijd op de hoogte gehouden. Het was echt een goede ervaring - bedankt!

Snel en deskundig

Het was snel en deskundig geregeld. Vriendelijke adviseurs en zoals voorgaande keren een goed gevoel.

Goede communicatie en snelle.

Goede communicatie en snelle afhandeling.. Top????

Hebben een goed gevoel gehad gezien de.

Hebben een goed gevoel gehad gezien de correctheid van de medewerkers en de service van Krediet.nl

Zeer goed advies

Zeer goed advies

Baron van Nagellstraat 144

3771 LL Barneveld

Over Krediet.nl

Verantwoord lenen tegen een aantrekkelijk tarief. Dat is waar Krediet.nl voor staat. Maar hoe maken wij die belofte waar? Door ons te houden aan regels van de AFM. Door samen te werken met kredietaanbieders die de laagste rente bieden. En door in een persoonlijk adviesgesprek zorgvuldig af te stemmen of een lening bij je past. Als je een offerte heb aangevraagd nemen we telefonisch contact met je op voor een adviesgesprek. Wij bespreken dan wat wij voor jou een geschikte lening vinden en zijn duidelijk over je kosten en je risico’s. En we vragen naar je persoonlijke wensen en je exacte leendoel. Dankzij het persoonlijke gesprek weten we precies welke lening we voor jou selecteren. Wil jij weten wat je leenmogelijkheden zijn? Heb je vragen over je huidige lening? Of ben je op zoek naar een lening met de laagste rente? Neem contact met ons op voor een betrouwbaar en deskundig advies. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0318 – 888 888. Je kunt ook direct een offerte aanvragen. Je ontvangt dan snel een voorstel en we bellen je voor een persoonlijk advies.