Ze zijn heel duidelijk en vragen worden.

Ze zijn heel duidelijk en vragen worden gelijk behandeld

Snelle en goede service

Snelle service, medewerker vriendelijk en legde alles goed uit. Onduidelijkheden werden nagevraagd. Binnen 2 dagen overeenkomst geregeld

Wij zijn heel goed geholpen

Wij zijn heel goed geholpen. En super tevreden over de communicatie.

snelle reactie op de vraagstelling en.

snelle reactie op de vraagstelling en correcte doorlooptijd.

Heel snel geholpen

Heel snel geholpen! Heel snel geregeld! Alles goed voor elkaar!

Keurig netjes alles uitgelegd.

Keurig netjes alles uitgelegd. Keurig te woord gestaan. Duidelijke mails

Zeer vriendelijke professionals, die met je meedenken.

De mensen van Krediet.nl hebben voor mij hun best gedaan om een krediet te regelen, zo snel mogelijk tegen een zo laag mogelijk tarief. Ze zijn erg meedenkend en zeer plezierig in de omgang. Mocht ik in de toekomst nog een krediet nodig hebben, dan weet ik wel wie ik benader! ????

Duidelijke en proactieve communicatie

Er werden duidelijk instructies gegeven hoe de aanvraag in zijn werk gaat. Verder was er een proactieve houding van de medewerkers wat het tot een nog prettiger gesprek deed voldoen.

Snel en hulpzaam

Zoeken naar een oplossen, snel en effici�nt

Snel geregeld en heldere communicatie

Snel geregeld en heldere communicatie

snel geregeld

alles was zeer snel geregeld en ze zijn zeer klant vriendelijk

Snel en kordaat met goed advies.

Snel en kordaat met goed advies. Met 2 dagen stond het al op de rekening.

Goede begeleiding

Goede begeleiding, netjes behandeld en veel geduld..

Altijd even vriendelijke en meedenkende.

Altijd even vriendelijke en meedenkende medewerkers. Maakt niet uit wie je spreekt, iedereen is even deskundig. Heel goed geadvisserd en geholpen. Top!

Snel en duidelijk

Hele goeie service en vriendelijk.

Hele goeie service en vriendelijk personeel die je overal door heen helpen en altijd klaar staan om je vragen te beantwoorden. Na goedkeuring geld dezelfde dag op de rekening

Zeer snelle service, goede uitleg

Zeer snelle service, ik kon altijd bellen voor nadere informatie. Heel klantgericht, zelfs in de avonduren ging de aanvraag gewoon door. Binnen een dag had ik het krediet goedgekeurd. Heel tevreden.

Snel geregeld

Korte lijnen, snelle actie en zeer klantvriendelijk!

Top bemiddelaar!

Snelle (klantgerichte) service.

Wat een fijne service

Wat een fijne service Fijne helpdesk Deskundige hulp

Snelle en goeie service

Ze hebben een goede service, geven duidelijke informatie en je wordt snel geholpen

Heel goed geholpen

Heel goed geholpen, en meegedacht.

Snel, duidelijk en makkelijk

Zo enorm persoonlijk

Zo enorm persoonlijk, zeker Danny was een enorme steun!!!

Lenen krediet

Lenen krediet . Nl krijgt van mijn een groot complement. Ondanks mijn 78 jaar ( waar je geen bank kunt vinden die voor je klaar staat) hebben zij toch gezorgd betreft mijn financi�le plaatje. TOPPIE. Gr berend

Baron van Nagellstraat 144

3771 LL Barneveld

Over Krediet.nl

Verantwoord lenen tegen een aantrekkelijk tarief. Dat is waar Krediet.nl voor staat. Maar hoe maken wij die belofte waar? Door ons te houden aan regels van de AFM. Door samen te werken met kredietaanbieders die de laagste rente bieden. En door in een persoonlijk adviesgesprek zorgvuldig af te stemmen of een lening bij je past. Als je een offerte heb aangevraagd nemen we telefonisch contact met je op voor een adviesgesprek. Wij bespreken dan wat wij voor jou een geschikte lening vinden en zijn duidelijk over je kosten en je risico’s. En we vragen naar je persoonlijke wensen en je exacte leendoel. Dankzij het persoonlijke gesprek weten we precies welke lening we voor jou selecteren. Wil jij weten wat je leenmogelijkheden zijn? Heb je vragen over je huidige lening? Of ben je op zoek naar een lening met de laagste rente? Neem contact met ons op voor een betrouwbaar en deskundig advies. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0318 – 888 888. Je kunt ook direct een offerte aanvragen. Je ontvangt dan snel een voorstel en we bellen je voor een persoonlijk advies.