Goed en vakkundig geholpen.

Servicegericht

Prettige behandeling, goed werk, inclusief wassen en zuigen!!

Netjes en op tijd geholpen.

Ik mis alleen een dopje van het ventiel Rechts voor. Gaarne nog even toesturen. Bij voorbaat dank, Vr.groet Jacques van den Broek

Perfecte service

Proberen het naar je zin te maken met een perfecte service

Prettige service

We werden prettig geholpen en alles goed afgehandeld

Service is groot

Aandacht voor de klant, dat is heel prettig

kan niet in 1 zin

de auto was gebracht voor een reparatie, dus dat moest hersteld worden. Daarover werd dus weer gebeld, terwijl het m.i. duidelijke is, want ik bied hem dus ter reparatie aan. Enfin door dat gebel duurde de reparatie langer. Bovendien moeten de banden gewisseld worden, maar was de monteur vergeten het electronisch bandensignaal uit te zetten, dus een extra ritje naar de garage was weer, eigenlijk onnodig, maar toch weer nodig om die melding uit te zetten.

Goed geholpen, goede service

Duidelijke en goede service

goede en snelle communicatie

prima communicatie en service

Top service!

Onze auto van 27 jaar oud, weer voor APK en Onderhoudsbeurt geweest. Alles oké, zoals alle voorgaande jaren, dankzij prima onderhoud al die jaren bij Renses.

Het bewijs dat klant nog steeds koning kan zijn.

Zeer klantvriendelijk en deskundig.

Goed geholpen en koffie tijdens het wachten

Prima geholpen

Alles is prima verlopen, netjes leenauto meegehad, auto gewassen en gezogen.

Plezierige behandeling en uitstekende service

Zie hierboven

snelle en goede service

Een vriendelijke behandeling met een goed resultaat.

Vakkundig, snel en 'meedenkend'

De 'grootste' grote beurt voor Outlander. Wist van tevoren dat het een dure grap zou worden. En dat wisten ze bij Renses ook. Dus op het moment dat er een veertje van een remklauw kapot bleek en de hele remklauw worden vervangen, begon het meedenken. Bij een automaterialenhandel werd een onderdeel met twee, ietwat minder sterke veertjes aangeschaft. De twee veertjes kwamen op de plaats van de kapotte, sterkere veer. Wat honderden euro's scheelde. De nieuwe winterbanden er op en rijden maar. In vijf uur tijd. Goed werk.

tevreden

goed geholpenf

Goede ervaring

Ik vind het een goede garage. Ik vind het alleen vreemd dat ik moet betalen voor een leenauto als mijn auto voor een beurt en of APK moet. De garage zit op een plek ver van de bewoonde wereld. Er komt daar ook geen openbaar vervoer. Ik heb het met heel wat mensen besproken en zij krijgen allemaal een gratis leenauto.

Perfect en persoonlijk

Zoals al jaren weer perfect geholpen.

Ben goed geholpen aan nieuwe accu.

Service zoals mag worden verwacht van een premium bedrijf

Goede service.

Vriendelijke baliemedewerker, auto samen bekeken (er was een trekhaak opgebouwd), auto was netjes schoongemaakt.

Zeer goede ervaring

Trekhaak laten monterem. alles in een ochtendje geregeld. Leenautootje mee gehad. mijn auto is nog even gewassen toen ik hem terug kreeg. Goed bedrijf!!

Plaatsing trekhaak comform afspraak

Parelweg 11