Vriendelijke, duidelijk en behulpzaam2

Goede informatie vooraf , op de website en herinneringsmail voor afspraak. Op dag zelf alles prima geregeld.

Prima fijn geholpen

Keurig overleg gehad wat er moest gebeuren bij de grote beurt en APK

Vertrouwd adres voor de auto

Makkelijk een afspraak maken, Prima ontvangst, duidelijke communicatie op de dag van het onderhoud. Als auto eigenaar is Renses een garage waar ik vertrouwen in heb.

Super geregeld en de trekhaak zit er strak onder.

Goede en persoonlijke dienstverlening

Goede en persoonlijke dienstverlening

Goed geadviseerd, geholpen en gecommuniceerd

Altijd goed en netjes!

Afspraken altijd netjes geregeld. Er wordt goed geluisterd naar de klant.

Perfect geholpen, update navigatie was lastig maar perfect opgelost

Goede after sales.

Ik heb in December 2020 een subaru gekocht bij Renses Alkmaar en bij aflevering stond de auto er keurig bij. Alles wat we hadden besproken was gedaan. Echter na een half jaar kwam ik er achter dat de airco niet werkte. Maar ondanks dat ik geen garantie meer had is het toch geregeld. Top.

prima geholpen

prima geholpen

Zoals altijd uitstekende service. Deed vakantiecheck. Keurig op tijd. Binnen een uur grondig nagekeken en nieuwe ruitenwissers inbegrepen. Kon erop wachten. Prima prijs-kwaliteitverhouding. Vriendelijke en persoonlijke aandacht. Daardoor al 35 jaar klant! Enige verbeterpunt: als je bij de receptie wacht constant die vreselijke muzak en het eeuwige stompzinnige gewauwel van Sky radio of zoiets. Voor de werkplaats prima als e mannen het willen, maar bij de receptie afsluiten svp!

Niet aanwezig

lamp niet voorradig volgende dag terug moeten komen Glas maat niet durven bestellen ivm diverse maten van glas dus verder gaan zoeken bij een ander

Helder, goede prijzen en vakkundig onderhoud

Ik kom ieder jaar terug voor onderhoud, gaat altijd soepel

Prima garage

Vriendelijke ontvangst, auto staat schoon gewassen klaar op het afgesproken tijdstip!

Fijne garage

Vriendelijk, deskundig en alles volgens afspraak geregeld

Trekhaak montage volgens afspraak. Auto gewassen. De bestelde fietsendrager werd eerder geleverd dan was afgesproken. Helemaal tevreden

Netjes en snelle service

Vakgarage en extra service met het schoon afleveren vd auto

Afspraak gemaakt en alles volgens afspraak verlopen. Auto na de APK en beurt schoon van binnen en buiten weer op tijd klaar.

Keurig geregeld

Het probleem(je) was na inspectie snel verholpen.

Goede ervaring

Duidelijke uitleg, vakkundige montage. Auto na afloop netjes gewassen en uitgezogen. Communicatie kan beter

Tesla S voor de APK en een niet werkende deurhandel. Deze kon gerepareerd worden, terwijl bij Tesla deze gewoon vervangen wordt a 750 euro. We hadden ooit een wat moeizame start maar dat is na alle tevredenheid opgelost. En ook nu was het weer helemaal top.

gewoon goed

Afspraak gemaakt voor bandenwissel, niet lang gewacht, kortom prima geregeld

Weer perfect!

Prettige en snelle communicatie en weer perfect geholpen!

Perfect !

Alles prima geregeld !

Perfecte service!

Onderhoud perfect uitgevoerd en zelfs nog de auto gewassen!

Parelweg 11

1812 RS Alkmaar