Snel, accuraat

Receptionist denkt met klant mee. Belt direct als er een onverwachte reparatie en daarmee een hogere rekening dreigt en belt ook direct als auto klaar is. Gewassen en al: dat is service.

Volledige aanpak.

Dat de 12V accu en ruitenwisserbladen niet optimaal waren werd mooi voorgelegd: vernieuwen of niet? Ik hou als klant dan de volledige keuze. Auto schoner terug dan neergezet ook prettig. Prijs voor een dagje huur voor vervangende EV ook netjes.

Adequaat. Niet onnodig wachten. Vriendelijk. Ruime plek met goede koffie als je moet wachten.

heel goed

Als ik opbel, dan wordt ik o gauw mogelijk geholpen.

Prettige, vriendelijke service

Ik rij graag een stukje verder voor deze garage. Altijd vriendelijk, goede service en heel fijn dat ik niet zelf hoef te agenderen dat mijn banden gewisseld moeten worden! Top! Erg tevreden

Heel relaxed

Top service altijd al geweest

Was snel klaar de auto rijd weer als een zonnetje

Goed geholpen

Goed geholpen

Klantvriendelijke behandeling vooraf en goede na-service

Voor de 3e keer tot volle tevredenheid een nieuwe auto bij Vakgarage Renses gekocht.

Altijd goed!

Ik kom hier al jaren en altijd goeie service. Bellen netjes van te voren kosten door.

Goede service en vriendelijke mensen

Een garage waar vriendelijheid hoog in het vaandel staat.

Prima goed en snel

Mooie nieuwe locatie scherpe prijzen goede service

xx

AL zeer lang klant bij Renses. Kwaliteit blijft onverminderd hoog. Zeer service gericht. Goede voorlichting. Snelle service. Aardige mensen ook.

Uitstekend geholpen

Keurig geholpen

Keurig en netjes geholpen volgens afspraak.

Prima opvang en keurig binnen tijdslimiet en prijsopgave

Zeer directe service

Vlotjes

Goed en prettig geregeld

Door een plotselinge Corona quarantaine kon mij afspraak niet doorgaan. Gebeld, een uur later komt iemand de auto halen en die brengt hem 2 uur later ook weer terug. Prima service onder deze lastige omstandigheden

Prima geholpen

Klant vriendelijkheid is top

opmerking: gaarne onderhouds boekje invullen na een service beurt en bij thuiskomst kijk ik altijd even onder de motorkap en daar zag ik dat de dop van het ruiterwisser reservoir er niet op zat. naar mijn mening ondanks de goede service toch ook scherp blijven op de eind controle.

Goede duidelijke service. En wordt tijd voor je gemaakt en serieus op je vragen ingegaan.

Snel en goed

Snelle en goede service

Zonder afspraak direct geholpen

Prachtig autobedrijf gelegen direct aan de snelweg. Mijn auto gaf een melding voor het bijvullen van AdBlue, binnen 10 minuten was ik weer onderweg.

Parelweg 11

1812 RS Alkmaar