Attent

conform mijn ervaringen en verwachting

zeer tevreden

vriendelijk en heel behulpzaam

top garage

je weet van te voren waar je aan toe bent

Zoals altijd: prima

Technisch, administratief, communicatief: Top!

Zeer snel en vakkundig geholpen.

Probleem met linker achterwiel werd direct verholpen. Zonder dat ik hiervoor eerst een afspraak had gemaakt.

Snelle service

Vakkundig

Vriendelijk en vakkundig geholpen

Vriendelijk en vakkundige geholpen en uitgelegd wat er gedaan was aan mijn auto

Het probleem is goed opgelost en duidelijk uitgelegd wat dit was.

Goed en snel hersteld, kosten enigszins opgelopen door de benodigde diagnose. Oplossing heeft het probleem goed verholpen.

Service gericht

Snelle afspraak, vriendelijk contact. Afspraak op tijd nagekomen. Prijsopgave klopt

Alles goed geregeld

Alles volgens afspraak

Als altijd zorgvuldig en professioneel

45000 beurt en afleveren zomerbanden. Binnen afgesproken tijdsframe gereed. Prijs kwaliteit prima.

goede service, ophaal en brengservice van de auto.

Auto werd op de afgesproken tijd opgehaald en weer terug gebracht. De factuur was conform de afgesproken offerte. werkzaamheden goed uitgevoerd.

Gewoon goed

grandioos

na kleine .beurt en apk keuring werd mijn auto weer voor mijn deur afgeleverd en als service van binnen en buiten schoongemaakt

Goede kwaliteit!

Vriendelijk en goede vakgarage. Ziet er professioneel uit en goede service. Grote onderhoud laten doen met apk en ben heel tevreden.

goed en snel

Zeer klantvriendelijk

lekker snel en goed geholpen, kon direct terecht!

No nonsens bedrijf

Duidelijke uitleg, snelle en correcte service.

Vriendelijk en betrouwbaar.

Hebben bij Renses Alkmaar een tweede hands Fiat 500 aangeschaft en zijn er zeer vriendelijk bij geholpen. De auto moest een keertje terug vanwege een storing in de display en bij het ophalen van de auto na de reparatie ( nog in de garantie ) werd er netjes uitgelegd wat er gedaan was en hebben ze zelfs de auto van binnen netjes schoongemaakt. Onze ervaring met Renses Alkmaar is zeer goed in alle opzichten. M.Stel.

Weer goed geholpen -

Groot onderhoud tot tevredenheid uitgevoerd

Vriendellijk en deskundig

Geen

Goede snelle service, klantgericht en kwaliteit qua levering. Top bedrijf.

Wij zijn zeer tevreden

Wij hebben bij Renses een fijn gevoel, wij komen uit Landsmeer waar wij wonen, naar Alkmaar toe omdat de service heel goed is . Vriendelijke groet Marjan Kuyt

Parelweg 11

1812 RS Alkmaar